Реклама
Реклама
Реклама

Високий стіл барна стійка, барна стійка, меблі для вітальні і кухні: фото, купити по акції, ціни зі знижкою, ідеї від Westwing

  1. Барна стійка на кухні
  2. Барна стійка в вітальні і їдальні
  3. Барна стійка в передпокої

При згадці про барній стійці нам представляється стійка в барі, бістро чи на вечірках і презентаціях, на яких гостям пропонуються різні закуски. Але навряд чи ми замислюємося про те, що барна стійка може стояти і у нас вдома. Вона здатна надати нашому будинку особливий стиль.

При згадці про барній стійці нам представляється стійка в барі, бістро чи на вечірках і презентаціях, на яких гостям пропонуються різні закуски Барна стійка на кухні

Звичайно ж, барна стійка по функціональності далека від обіднього столу. Її можна використовувати для економії місця на маленької кухні або кухні середніх розмірів. Тим, хто проводить трохи часу вдома, така барна стійка припаде до душі, її можна використовувати для швидкого перекусу або для чашечки кави перед виходом на роботу. Якщо у Вас немає необхідності кожного разу накривати великий стіл і переносити все з кухні в їдальню, то зручніше використовувати стійку. Набагато зручніше з'їсти бутерброд або круасан і запити його чашкою кави або чаю прямо за високим барним столом. Тим більше такий високий стіл допоможе залишатися в тонусі, адже присівши за обідній стіл, іноді важко його покинути.

Барна стійка в вітальні і їдальні

Барній стійці знаходиться застосування не тільки на кухні, але і в вітальні і їдальні кімнаті. Уявіть, що Ви організуєте вечірку і запрошуєте друзів і знайомих до себе додому. В такому випадку барна стійка буде прекрасним рішенням для подачі аперитивів, невеликих закусок і десертів. Така організація вечора надати гостям можливість порухатися і поспілкуватися у високого столу, а не просидіти на дивані цілий вечір. Також такий стіл можна використовувати і в саду або на дачі як альтернативу садовому столику. Якщо Ви не використовуєте високий столик за прямим призначенням, то на нього завжди можна покласти телефон, поставити вазу з квітами або журнали з газетами.

Барна стійка в передпокої

Барні стійки можна використовувати не тільки за своїм прямим призначенням, їм можна знайти і таке застосування, про який Ви навіть не здогадувалися. Наприклад, німецький дизайнер і архітектор Хаді Техрані створив гардеробну кімнату, що складається з таких високих столиків. Під стільницею знаходиться планка з гачками, на які можна повісити одяг, до самої ніжки столу прироблені різноманітні відділи і відсіки, що надають місце для зберігання речей, наприклад, держатель для парасольок . Саму стільницю можна використовувати для зберігання ключів і інших необхідних речей, які завжди повинні бути на виду.

Теги: високий стіл барна стійка, барна стійка, меблі для вітальні і кухні, ціни зі знижкою, ідеї від Westwing