Реклама
Реклама
Реклама

Олександр і Тетяна. Смарагдовий Рустик

  1. Про нас Правильно кажуть - щастя приходить, коли не чекаєш. Я зустріла своє щастя два з половиною...
  2. вибір стилю
  3. Як пройшла наша весілля
  4. Кого ми рекомендуємо:
Про нас

Правильно кажуть - щастя приходить, коли не чекаєш. Я зустріла своє щастя два з половиною роки тому в тамбурі поїзда Кисловодськ - Санкт-Петербург ... Всю дорогу ми проговорили з моїм попутником Олександром, а ближче до кінця шляху він попросив мій номер телефону. Подзвонив він буквально в той же день. Запросив на побачення. З тих пір ми і не розлучаємося.

Речення

Одного разу Саша заїхав за мною і запропонував з'їздити прогулятися в Олімпік. Я тільки потім зрозуміла, чому він був так елегантно одягнений для прогулянки в лісі ... Загалом, в той день на одній з алей Олімпіка мені було зроблено пропозицію руки і серця, яке я тут же з радістю прийняла.

вибір стилю

У виборі стилю ми відштовхувалися від кольору. Оскільки весілля мало відбутися в червні, хотілося соковитої зелені та літнього сонечка. Крім того, ми вирішили відзначити весілля де-небудь за містом ближче до природи. З цими роздумами ми і звернулися до дівчаток з майстерні декору «myWed», а вони вже підказали, що найбільш підходящим буде стиль Рустик.

Друге важливе питання, який нам треба було вирішити - вибір закладу. Нам хотілося замовити зал в заміській турбазі, але до того моменту всі нормальні заміські заклади виявилися вже розібрані. У підсумку зупинилися на кафе Лісова Казка (на проспекті Патріотів). Нехитрий інтер'єр залу з деревом посередині здався нам досить відповідним для рустикальной весілля.
Друзям був рекомендований певний дрес-код: для дівчат - зелені сукні, для хлопців - метелики. Звичайно, стиль Рустик передбачає реєстрацію на природі, але з виїзною церемонією, на жаль, у нас не вийшло. Довелося замовити звичайну реєстрацію в Залізничному РАГСі.

Як пройшла наша весілля

Від викупу я відразу відмовилася. Весілля і так стресовий день, а якби ще з ранку нагрянула натовп схвильованих друзів, я б просто цього не витримала. Збиралися ми окремо, кожен у себе вдома. Поступово до мене почали стягуватися фахівці. Спочатку приїхав стиліст, потім фотограф, ну а пізніше стали під'їжджати родичі. Поступово будинок наповнився шумом і суєтою. До полудня під'їхав Саша.
Пригадується один курйозний момент. У мене поламалася сережка, полагодити її самої мені не вдавалося, а поруч не було нікого, хто міг би допомогти вирішити цю технічну проблему. Довелося через родичів передавати її Саші, який чекав біля будинку на ганку. Він полагодив і передав мені її назад. Ось так, не бачачи мене, він врятував мій урочистий образ))

Після того, як мене благословили батьки, до мене піднявся Саша. Перша думка, яка мене відвідала, коли я його побачила: «Якого ж красивого чоловіка я вибрала в чоловіки!»

Ми сіли в білу Волгу і вирушили в Благовіщенський кафедральний собор. Там отримали благословення від батюшки і піднялися на дзвіницю - фотографуватися.

Звідти поїхали в Старе місто і потім в ЗАГС.

До того моменту, як ми під'їхали до Залізничного ЗАГСу почався страшна злива. Ось тоді-то я вперше зраділа, що ми не стали проводити виїзну реєстрацію на природі!

Після РАГСу ми на нашому чудовому ретро автомобілі поїхали разом з друзями на прогулянку до водосховища, а потім в кафе.

У кафе нас вже чекали гості і наш провідний, Сергій Васильєв. Всі відзначили прекрасне тематичне оформлення залу. Дівчата з myWed дуже творчо підійшли до оформлення нашого весілля в стилі Рустик.

Ми дуже вдячні всім друзям і фахівцям, які були з нами в день весілля. Жодна людина нас не підвів! Завдяки їм цей день назавжди залишиться в нашій пам'яті дивним і прекрасним спогадом ...

Особливу подяку хочеться висловити нашому фотографу Павлу, який дуже професійно підійшов до своєї роботи, але в той же час не заважав нам насолоджуватися один одним і нашим торжеством, спасибі йому велике)

Поради

Приступайте до підготовки до весілля якомога раніше. Ми, почавши підготовку до червневої весіллі в березні, з подивом і досадою виявили, що вкрай обмежені у виборі, так як багато закладів і фахівці вже заброньовані ...

Ретельно продумуйте весільний день, не розпиляйтеся і залишайте на кожне запланована подія запас часу.

І ще одна порада - не відступайте від своїх задумів і не відмовляйте собі в дрібницях, нехай цей день пройде саме так, як ви його представляли, щоб не довелося про щось надалі пошкодувати.

Кого ми рекомендуємо:

Студія декору MyWed - оформлення, флористика, запрошення
Сергій Васильєв - провідний
Павло Буро - фотограф
Лісова казка - кафе
Наталя Рєпіна - зачіска і макіяж