Реклама
Реклама
Реклама

Типи торгів на аукціонах з питань банкрутства

Чому на аукціонах з питань банкрутства такі низькі ціни? Як це працює, коли йдуть ставки на пониження? Читайте в цій статті.

Перші торги призначаються, коли об'єкт продається на торгах перший раз. Ціни на даному етапі торгів йдуть на підвищення, тобто кожен учасник піднімає ціну до потрібного йому рівня. Після того, як зроблений крок на підвищення ціни, система відраховує 30 хвилин для наступного кроку учасників.

Регламент проведення торгів описує умови торгів, ця інформація відкрита для всіх учасників. На етапі перших торгів переможцем визнається учасник, який запропонував найвищу ціну за об'єкт.

На етапі перших торгів переможцем визнається учасник, який запропонував найвищу ціну за об'єкт

Повторні торги призначаються в тому випадку, якщо перші торги визнані не відбувся. Процедура проведення повторних торгів аналогічна першим торгів. Тут також аукціон проводиться на підвищення ціни і виграє той учасник, хто запропонував найвищу ціну.

На даному етапі торгів вартість об'єкта знижується на 10% від початкової вартості на перших торгах. Наприклад, якщо об'єкт на перших торгах коштував 1 000 000 рублів, то на повторних торгах цей же об'єкт буде коштувати 900 000 рублів.

Продаж майна за допомогою публічної пропозиції оголошуються, коли об'єкт не був куплений на перших двох етапах. Особливість даних торгів в тому, що вартість ціни об'єкта йде на зниження кожний встановлений період часу. Давайте розглянемо нижче приклад:

Таким чином на даному етапі торгах ви можете придбати об'єкт тоді, коли його вартість буде для вас прийнятною, за умови, якщо цей об'єкт не купить інший учасник на більш ранніх етапах.

Звичайно, найцікавіші ціни на торгах найчастіше зустрічаються на етапі публічного пропозиції. Але важливо пам'ятати, що якщо на торги потрапили об'єкти з дуже вигідною ціною, його треба брати відразу - вигідні об'єкти можуть і не дійти до публічної пропозиції.

Чому на аукціонах з питань банкрутства такі низькі ціни?
Як це працює, коли йдуть ставки на пониження?