Реклама
Реклама
Реклама

Банкрутство організації. Юридична контора Улибін

  1. Головна > банкрутство > Банкрутство організації Банкрутство організації - процедура,...
Головна > банкрутство > Банкрутство організації

Банкрутство організації - процедура, яку побоюються багато підприємців. Однак все не так страшно, як може здатися на перший погляд. У ряді випадків банкрутство буде кращим рішенням для бізнесу. Даний процес абсолютно легальний і узаконений російським законодавством. Отже, банкрутство фірми - це нездатність виконати зобов'язання перед кредитором, тобто повернути заборговані кошти. Організацію має право визнати неплатоспроможним тільки суд. Для проведення процедури банкрутства організації, в суді вирішується призначити керуючого.

Які бувають види банкрутства організації?

1. Реальне банкрутство організації. Для подібної процедури характерна нездатність підприємства відновити свою платоспроможність через втрату майна. Організація визнається в судовому порядку неспроможною відповідно до законодавств про банкрутство. Банкрутство підприємства настає в результаті неправильного управління бізнесом.

2. Тимчасова неплатоспроможність. Такий стан буває через перевищення активу балансу фірми над її пасивом або ж значного розміру дебиторского боргу. У такій ситуації за допомогою процедур адміністративного та зовнішнього управління відновлюється платоспроможність організації.

3. Умисне визнання фірми банкрутом. Ситуація, коли власники бізнесу навмисне доводять його до банкрутства, різними схемами крадучи його капітал. Умисне банкрутство карається законодавчо.

4. Фіктивна неплатоспроможність. Завідомо неправдиве оголошення про банкрутство для отримання від кредиторів відстрочки в поверненні заборгованості. Винні в таких діях і приховуванні активів для повернення заборгованостей також караються законодавчо.


Не знайшли своє випадок?

Телефонуйте, допоможемо: 8 (495) 780-05-02 , 8 (495) 592-95-04 , +7 926 452-12-04
119021, г. Москва, Зубовський б-р, д.13, стр.1, оф.27, [email protected]

Які бувають види банкрутства організації?
Не знайшли своє випадок?