Реклама
Реклама
Реклама

АТ "СУ-155" - банкрут чи ні?

09 грудня 17:45

0

0

Починаючи з 4 грудня в ЗМІ стала з'являтися інформація про банкрутство забудовника "СУ-155". Вірити чи чутками?

Першим в ЗМІ з'явилося повідомлення від Головного управління державного будівельного нагляду Московської області з наступним текстом:

"Сьогодні в Арбітражний суд м Москви подано заяву про визнання неспроможності (банкрутства) АТ« СУ-155 »по неоплачених адміністративних штрафів, винесених Главгосстройнадзором Московської області протягом 2013-2014 рр.
Підставою для такого кроку стала заборгованість компанії у справах про адміністративні правопорушення на загальну суму 24 млн. 900 тис. Рублів ".

«На підставі постанов щодо АТ« СУ-155 »і його дочірніх структур Главгосстройнадзор просить суд визнати компанію банкрутом і затвердити тимчасового керуючого. Дата розгляду справи Арбітражним судом поки не визначена », - уточнив начальник відомства, Валентин Ніколаєв.

Пізніше на сайті АТ "СУ-155" з'явилося наступне спростування:

"Повідомляємо, що дії Главгосстройндазора юридично нікчемні, оскільки суперечать чинному законодавству. Відповідно до пункту 2 статті 4 закону" Про неспроможність (банкрутство) ", штрафи і неустойки не можуть служити підставою для" визначення ознак наявності банкрутства боржника ". Таким чином, позовна заяву мізерно і не має судової перспективи ".

Сьогодні портал "В Підмосков'ї" з посиланням на заступника голови обласної уряду Германа Елянюшкіна повідомив, що уряд Московської області готове надавати підтримку групі компаній «СУ-155» і не допустить банкрутства головного забудовника регіону,

«Ми не повинні допустити банкрутства« СУ-155 », ми готові надати компанії« СУ-155 »всіляку підтримку, ми прекрасно розуміємо, що дана будівельна компанія - це не просто найбільша компанія на ринку будівництва Підмосков'я, але це десятки тисяч пайовиків, десятки тисяч працюючих, допустити погіршення фінансового становища компанії «СУ-155» ми не можемо », - сказав заступник голови, цитує портал.

У свою чергу, керівник групи компаній «СУ-155» Михайло Балакін звернувся до міністерства будівництва регіону з проханням надати допомогу.

«Ми готові тісно співпрацювати з міністерством будівництва. Я прошу вашої допомоги у плані своєчасного випуску нас на майданчик, ми готові працювати, я прошу, щоб люди працювали в сьогоднішній важкій нестабільної ситуації », - сказав Балакін.

Голова уряду Московської області Герман Елянюшкін підкреслив, що на думку влади заборгованість «СУ-155» становить близько 1 млрд рублів. Глава Главгосстройнадзора Московської області Валентин Миколаїв додав, що 14 з 60 об'єктів, які «СУ-155» будує в Підмосков'ї, не мають дозволу на будівництво. Незважаючи на це влада готова піти назустріч компанії і врегулювати виникаючі проблеми.

За матеріалами http://gusn.mosreg.ru





Дані заходи дозволять розвантажити складний перехрестя, підвищити пропускну спроможність, забезпечити безпеку пішоходів тому пішохідна фаза світлофора збігається з фазою, що дозволяє виїзд з вул. Польова (в тому числі в сторону області). Також дані заходи дозволять виключити транзитний рух транспорту по території приватного сектора Губайлово - 2.

Також дані заходи дозволять виключити транзитний рух транспорту по території приватного сектора Губайлово - 2

На Ризькому напрямку нові зупинкові пункти Пенягино і Волоколамська розташуються на ділянці Павшино - Трикотажна, а Щукінська - між станціями Тушино і Ленінградська, повідомляє прес-служба РЖД. В даний час на всіх об'єктах розгорнуті роботи по спорудженню конкорсів і пристрою земполотна. В рамках першого етапу реалізації проекту на зупиночних пунктах заплановано побудувати по одній платформі, а також конкорси. З нових станцій Щукінська і Волоколамська можна буде пересісти на однойменні станції метро, ​​а Пенягино підвищить транспортну доступність мікрорайону Павшінская Заплава.

З нових станцій Щукінська і Волоколамська можна буде пересісти на однойменні станції метро, ​​а Пенягино підвищить транспортну доступність мікрорайону Павшінская Заплава

У міському окрузі Красногорськ пройшла урочиста церемонія закладки першого каменю другої черги будівництва бізнес-парку «Грінвуд».

Вірити чи чутками?