Реклама
Реклама
Реклама

Заставна нерухомість в Німеччині

NWE - ОПЕРАТОР РИНКУ заставної нерухомості

Пропонуємо вашій увазі унікальний каталог європейської заставної нерухомості!
Група компаній North West Estate є оператором ринку заставної нерухомості з більш ніж 20-річним досвідом. Наша спеціалізація -доаукціонная реалізація банківських застав. На сьогоднішній день NWE має одну з найбільших баз заставної нерухомості з ексклюзивними правами на продаж. Багатий досвід роботи і тісні зв'язки з російськими та європейськими банками, міжнародними фінансовими інститутами та інвестиційними фондами дозволяють North West Estate відбирати для своїх клієнтів найпривабливіші інвестиційні активи, що продаються на найвигідніших умовах. Ставки по іпотечних кредитах на покупку наших об'єктів унікальні!

Банківську заставу У НІМЕЧЧИНІ

Німеччина приваблива стабільністю, сприятливим інвестиційним кліматом і найсильнішою в Європі економікою. При цьому нерухомість в країні порівняно недорога: завдяки розумній політиці Німеччини вдається уникати перегріву ринку і невиправданого зростання цін. Орендні плати, між тим, з кожним роком впевнено зростають, забезпечуючи комерційним об'єктам високу рентабельність.
Також дуже важливо, що німецьке законодавство надійно захищає права власників, незалежно від того, є вони громадянами Німеччини чи ні. Якщо угода купівлі проведена коректно, то виникнення конфліктних ситуацій з попереднім власником заставної нерухомості в принципі не можливо.

МАКСИМАЛЬНИЙ ДИСКОНТ

Як правило, вартість призначеного до примусового продажу об'єкта дорівнює залишковим розміром кредиту, який не зміг повернути банку попередній власник. Тому, викуповуючи заставну нерухомість, можна розраховувати на знижки від 20% до 50%, а при реалізації на відкритому аукціоні дисконт може досягати і 70%.

Заставна нерухомість - це об'єкти, взяті банком в заставу при видачі іпотеки і в разі, якщо власник виявився не в змозі виплатити кредит, конфісковані і призначені до примусового продажу. Юридично власником залишається збанкрутілий власник, проте розпоряджатися ним він не може. Така ситуація не вигідна ні власнику, ні банку, що залишився без виплат по кредиту, в зв'язку з чим більшість банків прагнуть продати заставні об'єкти якомога швидше - і зі значними Скид. Тому заставна комерційна нерухомість - оптимальний варіант, якщо пріоритетом інвестора є швидке повернення вкладеного капіталу.

Аукціони нерухомості

Аукціони нерухомості - оптимальний варіант для тих інвесторів, хто шукає активи з вищою прибутковістю, прагнучи якомога швидше «відбити» вкладений капітал. На таких аукціонах виставляються призначені до примусового продажу заставні об'єкти, від яких банки прагнуть позбутися якомога швидше, нехай навіть за рахунок істотного зниження ціни.
Необхідно відразу зазначити, що в Німеччині аукціони нерухомості бувають закритими і громадськими. На перші НЕ-фахівця, людині без зв'язків потрапити практично неможливо. Що стосується громадських аукціонів, то інформацію про них можна знайти у відкритому доступі, однак треба враховувати ,: на громадські аукціони заставної нерухомості об'єкти потрапляють тільки після двох невдалих закритих торгів. Отже, відразу постає питання про вигідність такого придбання.
Група компаній NWE підтримує тісні зв'язки з німецькими банками та інвестиційними фондами, тому у нас є можливість пропонувати клієнтам найпривабливіші об'єкти до того, як вони потраплять на аукціони нерухомості. При цьому знижки, які встановлюють аукціони нерухомості, залишаються в силі: наші клієнти можуть розраховувати на дисконт до 70% від ринкової ціни! І, зрозуміло, ми організуємо перегляди для наших клієнтів - учасники відкритих аукціонів нерухомості такої можливості, як правило, позбавлені.

Переважна більшість клієнтів North West Estate - досвідчені інвестори, які вкладають гроші в різні активи. Зрозуміло, час від часу з'являється необхідність оновлювати інвестиційний портфель і продавати стали не актуальні об'єкти. Тепер наші клієнти можуть доручити цю трудомістку задачу фахівцям! NWE готова взяти на себе реалізацію Вашої нерухомості - житлової та комерційної, розташованої в Європі. Ми проведемо експертну оцінку об'єкта, знайдемо потенційних покупців і організуємо повний супровід угоди.
Крім того, можлива реалізація Вашої нерухомості по системі Trade In: після успішного продажу Вашого об'єкту його вартість буде вирахувана з вартості наступної Вашої покупки в North West Estate. Цей варіант представляє особливий інтерес як альтернатива кредиту у випадках, коли для придбання будь-якого об'єкта потрібне додаткове фінансування.

ВНЖ
На відміну від придбання житлової нерухомості, покупка бізнесу в Німеччині є вагомою підставою для отримання ВНЖ. Купуючи прибутковий об'єкт в Німеччині, ви можете звернутися до фахівців North West Estate за консультацією про процес отримання посвідки на проживання і допомогою з підготовкою документації.
Детальніше про отримання ВНЖ в Німеччині ви можете прочитати тут . СУПРОВІД УГОД
Одне з найважливіших умов укладення успішної угоди - це грамотний юридичний супровід. Доручіть його нашим фахівцям! Ми запропонуємо вам пораду з будь-яких питань, пов'язаних з придбанням комерційної нерухомості в Німеччині, перевіримо юридичну чистоту угоди і підготуємо необхідні документи.
Детальніше про юридичний супровід угод ви можете прочитати тут . УПРАВЛІННЯ ВЛАСНІСТЮ
До групи North West Estate входить також власна керуюча компанія, що надає нашим клієнтам широкий спектр послуг: організаційне, технічне та бухгалтерське управління, а також юридичний супровід і додаткові індивідуальні рішення. Купуючи комерційний об'єкт - через NWE або через інше агентство - і передаючи його нам в управління, ви можете бути абсолютно впевнені, що ми будемо нести за нього повну відповідальність.
Детальніше про послугу управління нерухомістю ви можете прочитати тут . ПРОЦЕС КУПІВЛІ
Купуючи заставну нерухомість через North West Estate, ви зводите кількість організаційних і бюрократичних перепон до мінімуму. Вам не потрібно буде брати участь в аукціонах, самостійно готувати документацію та вести переговори з продавцем: всі ці клопоти візьмуть на себе наші співробітники, для клієнта же процес придбання дисконтного банківського конфіскату не відрізнятиметься від звичайної покупки нерухомості.
Детальніше про етапи покупки нерухомості в Німеччині ви можете прочитати тут . УМОВИ КРЕДИТУВАННЯ
У разі, якщо для покупки обраного об'єкта потрібне додаткове фінансування, ви можете звернутися в німецький банк за кредитом. Банки Німеччини охоче кредитують іноземних громадян, і на досить вигідних умовах: можна зайняти до 70% від оціночної вартості об'єкта, а розмір кредитних ставок починається від 2,7% річних!
Переговори з банком і підготовку необхідних документів візьмуть на себе наші фахівці.
Детальніше про процес отримання кредиту в Німеччині ви можете прочитати тут . FAQ: ЗАСТАВНА НЕРУХОМІСТЬ
  1. Що таке заставна нерухомість?
    Заставна нерухомість - це об'єкти, взяті банком в заставу при видачі іпотеки і в разі, якщо власник виявився не в змозі виплатити кредит, конфісковані і призначені до примусового продажу. Юридично власником залишається збанкрутілий власник, проте розпоряджатися ним він не може. Така ситуація не вигідна ні власнику, ні банку, що залишився без виплат по кредиту. Тому більшість банків прагнуть продати заставні об'єкти якомога швидше - і зі значними Скид.
  1. Після кризи ринок заставної нерухомості став активний у багатьох країнах. Чим вигідна покупка подібних інвестиційних активів саме в Німеччині?
    Заставна комерційна нерухомість - оптимальний варіант, якщо пріоритетом інвестора є швидке повернення вкладеного капіталу. Однак зараз знайти подібні пропозиції можна практично в будь-якій країні. Чому ж варто зупинити свій вибір саме на Німеччині? В першу чергу, Німеччина приваблива стабільністю, сприятливим інвестиційним кліматом і найсильнішою в Європі економікою. При цьому нерухомість в країні порівняно недорога: завдяки розумній політиці Німеччини вдається уникати перегріву ринку і невиправданого зростання цін. Орендні плати, між тим, з кожним роком впевнено зростають, забезпечуючи комерційним об'єктам високу рентабельність. Також дуже важливо, що німецьке законодавство надійно захищає права власників, незалежно від того, є вони громадянами Німеччини чи ні. Якщо угода купівлі проведена коректно, то виникнення конфліктних ситуацій з попереднім власником заставної нерухомості (що нерідко трапляється в Росії) в принципі не можливо.
  2. На які знижки можна розраховувати?
    Оскільки головна мета банку - як можна швидше повернути свої гроші, то вартість того чи іншого об'єкта заставної нерухомості, як правило, дорівнює залишковим розміром кредиту. В цілому можна розраховувати на знижки від 20% до 50%, а при реалізації на відкритому аукціоні дисконт може досягати і 70%.
  3. Як проходить аукціон і як прийняти в ньому участь?
    Необхідно відразу зазначити, що в Німеччині аукціони нерухомості бувають закритими і громадськими. На перші НЕ-фахівця, людині без зв'язків потрапити практично неможливо. Що стосується громадських аукціонів, то інформацію про них можна знайти у відкритому доступі: зазвичай банки публікують оголошення про заплановані торги та списки реалізованих об'єктів (так звані "вітрини заставного майна") в Інтернеті та друкованих ЗМІ. Для участі достатньо внести заставу в розмірі 1/10 від ринкової вартості призначеного до примусового продажу об'єкта. Перемагає той, хто запропонує найбільшу ціну. Оплатити придбану нерухомість необхідно протягом місяця. Однак треба враховувати, що на громадський аукціон заставної нерухомості об'єкти потрапляють тільки після двох невдалих закритих торгів. Отже, відразу постає питання про вигідність такого придбання. Оглянути ж продається на аукціоні об'єкт до покупки, як правило, не можна. Лише в деяких випадках організатори аукціону виділяють день на швидкий масовий перегляд для всіх бажаючих, в ході якого, на жаль, через загальну суєти також можна не помітити якісь недоліки.
  4. Чи можна купити заставну нерухомість самостійно, без послуг компанії-посередника?
    Так, на відкритому аукціоні. Однак, як ми вже писали вище, на громадський аукціон потрапляють тільки "залишки" - об'єкти, які не зацікавили нікого з професійних інвесторів на закритих торгах. Крім того, для участі в аукціоні необхідно підготувати певний набір документів. Тому ми все ж радимо найняти професійну компанію, знайому як з німецьким ринком аукціонної нерухомості, так і з самою процедурою покупки з торгів банківського конфіскату. Головний критерій відбору, на який варто орієнтуватися, - це досвід роботи на ринку і кількість проведених компанією операцій. Професійний і досвідчений посередник не тільки допоможе правильно оформити потрібні папери, а й буде консультувати вас під час аукціону і вести за вас все переговори.
  5. Чи можливо придбати об'єкт заставної нерухомості до відкритого аукціону?
    Так можливо. Група компаній NWE підтримує тісні зв'язки з німецькими банками та інвестиційними фондами, тому у нас є можливість пропонувати клієнтам найпривабливіші об'єкти заставної нерухомості до того, як вони потраплять на аукціон. І, зрозуміло, ми організуємо перегляди для наших клієнтів - до початку відкритого аукціону та за особистою домовленістю з продавцями це цілком можливо.
  6. Чи є якісь підводні камені при покупці заставної нерухомості на аукціоні?
    Крім не самого кращого вибору об'єктів на відкритих аукціонах, варто також враховувати, що конкуренція за привабливу інвестиційну нерухомість висока, і в ході торгів ціни можуть піднятися дуже сильно, що робить саму покупку на аукціоні безглуздою. І, нарешті, залишаються бюрократичні процедури, трудомісткі і займають багато часу, з якими краще впораються професіонали.
  7. Чи є підводні камені про покупку доаукціонной нерухомості?
    Купуючи заставну нерухомість через North West Estate, ви можете особисто оглянути зацікавив вас об'єкт, проконтролювати всі етапи проведення угоди і задати нашим фахівцям будь-які питання, що дозволяє мінімізувати можливі ризики практично до нуля.
Чим вигідна покупка подібних інвестиційних активів саме в Німеччині?
Чому ж варто зупинити свій вибір саме на Німеччині?
На які знижки можна розраховувати?
Як проходить аукціон і як прийняти в ньому участь?
Чи можна купити заставну нерухомість самостійно, без послуг компанії-посередника?
Чи можливо придбати об'єкт заставної нерухомості до відкритого аукціону?
Чи є якісь підводні камені при покупці заставної нерухомості на аукціоні?
Чи є підводні камені про покупку доаукціонной нерухомості?