Реклама
Реклама
Реклама

Відкрити рахунок в банку Америки

  1. Відкрити банківський рахунок в Америці
  2. Види рахунків в банках США
  3. Пріоритети фінансових установ США
  4. Популярні банки США
  5. Допомога у відкритті рахунку в Америці

Американська банківська система визнана однією з найбільш стійких фінансових структур у всьому світі. У США розташовуються або мають представництва майже всі банки світу. Ці фінансові організації обслуговують багато великих світових корпорацій, тому володіння особистим рахунком тут не тільки покращує імідж, а й є необхідністю. Відкрити рахунок в банку США необхідно для користування фінансовими можливостями країни в повному обсязі, а також користуватися комерційними послугами за доступними тарифами.

З метою підтримки високого рівня безпеки банкам США потрібно надати чимало документів, які свідчать про фінансову стійкість клієнта, метою реєстрації і документів особистої ідентифікації. На їх підготовку потрібно витратити чимало сил і часу, тому кращим рішенням буде звернення в консалтингову компанію UraFinance, співробітники якої мають достатньо досвіду в отриманні банківського рахунку в Америці.

Відкриємо рахунок в Американському банкуВідкриємо рахунок в Американському банку!

Відкрити банківський рахунок в Америці

Відкритий банківський рахунок в Америці дозволяє повноцінно розпоряджатися власними коштами: здійснювати покупки, оплачувати комунальні послуги, проводити приватні транзакції між громадянами США та багато іншого.

Америка - це країна, багата туристичними місцями і розвагами для будь-якого іноземця. Користування особистим рахунком, відкритим у банку США, дозволить безпроблемно оплачувати екскурсійні тури по країні, різні презентації і оплачувати проживання в готельних номерах. Більш того, відкритий особистий банківський рахунок дозволить безпроблемно користуватися медичними послугами в США в разі потреби.

Заняття будь-яким видом бізнесу в Америці не може обійтися без банківського аккаунта. Він призначений для отримання прибутку, оплати податків і повноцінної співпраці з партнерами.

Рахунок в банку США буде вигідний корпораціям, що займаються діяльністю за межами юрисдикції Америки, але мають партнерів в США. У такому випадку економія досягається відсутністю комісій за транзакцію засобів.

Види рахунків в банках США

У момент реєстрації в кредитно-фінансовій установі клієнт одночасно отримує 2 аккаунта: розрахунковий Checking і накопичувальний Savings. Інші різновиди банківських аккаунтів відкриваються побажанням.

вид

умови користування

Розрахунковий (Checking)

Найчастіше Чекінг-рахунок використовується для нарахування зарплати і користування особистими коштами в побутових цілях: оплата за комунальні послуги, здійснення покупок в торгових точках, плати за паливо на АЗС і т.п. З метою підвищення зручності користування до розрахункового аккаунту випускається банківська пластикова карта. Однак рахунок Чекінг не використовується для зберігання накопичень. У разі необхідності відкласти певну суму - кошти можна перерахувати на Сейвінг-рахунок.

Накопичувальний (Savings)

Сейвінг-рахунок призначений виключно для накопичень. Даний вид аккаунта вважається більш безпечним завдяки відсутності прив'язаною пластикової карти. Після досягнення певної суми зберігаються кошти на Сейвінг-рахунку можуть бути використані на оплату будь-якого дорогого товару або ін.

чековий

Чековий аккаунт являє собою можливість переводити гроші з особистого облікового запису за допомогою виписки чеків. При реєстрації клієнт отримує невелику книжку з відривними чеками, які згодом використовуються для переказів. Чеки можна використовувати у всіх торгових точках, банках між іншими людьми. На кожен лист чекової книжки наносяться водяні знаки кредитно-фінансової установи і дані власника.

Кредитний (Credit Score)

Отримати кредитний рахунок в банку США нерезиденту досить проблематично. Американські кредитні організації неохоче видають позики іноземцям з невідомої кредитною історією.
Кредитні рахунки - найбільш затребувані серед американців. Зайняті кошти використовуються не тільки для здійснення дорогих покупок, але і в інших цілях - наприклад, покупки продуктів харчування або оплати за житло.
Американські банки іноземцям переважно видають так звані безпечні кредитні банківські картки. Для користування такою картою буде потрібно внести заставу в розмірі кредиту. Таким чином кредитна установа не втрачає свої гроші і прогнозує кредитну історію клієнта на основі його внесків.

Пріоритети фінансових установ США

  1. Страхування вкладів. Законодавство США передбачає обов'язкове страхування коштів на випадок банкрутства кредитно-фінансової організації.
  2. Збереження банківської таємниці.
  3. Міжнародні банківські перекази з мінімальною комісією (в порівнянні з більшістю банків інших країн).
  4. Зручність. Резидент і нерезидент Америки може відкрити банківський рахунок найкращий власним запитам. Реєстрація протікає протягом декількох днів.
  5. Віддалене управління. Практично кожен банк в США пропонує управляти рахунком за допомогою онлайн-банкінгу або через електронну пошту. Таким чином клієнт може управляти вкладами з будь-якої точки світу.
  6. Відсутність жорстких вимог. Для оформлення достатньо пред'явити документ ідентифікації.
  7. Низькі тарифи на обслуговування.

рахунок нерезиденту

У зв'язку з підвищеним рівнем терористичної загрози, багато банків Америки обмежили реєстрацію банківських аккаунтів нерезидентам. Крім того, оформлення в кредитно-фінансовій установі офшорних компаній стало набагато складніше.

Відкрити банківський рахунок в США нерезиденту віддалено хоч і проблематично, але реально. З метою розширення клієнтської бази американські банки часто йдуть на поступки іноземцям завдяки чому зареєструвати банківський аккаунт можна за допомогою посередників.

Популярні банки США

Bank of America - один з найвідоміших банків не тільки в США, але і у всьому світі. Надає повний спектр банківських послуг для місцевих жителів. Для реєстрації потрібно тільки паспорт. У деяких відділення установи обслуговування може вестися російською мовою.

ND Bank - класичне кредитно-фінансова установа Америки. Відрізняється відсутністю жорстких вимог для оформлення і низькими тарифами за обслуговування. Для реєстрації потрібно надати рахунки за оплату комунальних послуг американської нерухомості. Для безкоштовного обслуговування рахунку на ньому має бути не менше 100 $ доларів.

Capital One Bank - популярний банк США серед іноземців, зокрема, вихідців з пострадянських країн. Відкрити рахунок в COP можна для заощадження власних коштів, для бізнесу або корпоративний. Для безкоштовного користування послугами на рахунку повинно бути не менше 300 $.

Citigroup - відрізняється великим вибором тарифних пакетів для користування банківськими рахунками. Це дозволяє підібрати найбільш відповідний тарифний план заявленим вимогам. Умови користування рахунками різняться в залежності від географічного розташування клієнта на території США.

Wells Fargo - пропонує відкрити банківський рахунок на індивідуальних умовах для кожного клієнта. Банк популярний серед представників дрібного бізнесу і корпорацій. Відкриття особистого рахунку виконується до 2 днів, для юридичних осіб сягає 8 тижнів.

Допомога у відкритті рахунку в Америці

У більшості випадків для того щоб відкрити банківський рахунок нерезиденту в США потрібно особисте відвідування представництва кредитно-фінансової організації. Але, з метою підвищення якості сервісу і розширення клієнтської бази багато американських банків надають послуги віддаленої реєстрації або отримання банківського аккаунта за допомогою консалтингових компаній. Співробітники UraFinance мають достатньо досвіду для відкриття особистих, корпоративних, ощадних та інших видів рахунків в США. Крім того, правильно підібрана процедура відкриття рахунку в Америці фахівцями UraFinance дозволяє знизити відсоток відмови в реєстрації.