Реклама
Реклама
Реклама

Карта Сбербанк Моментум


Ще статті по темі

Як відомо, Ощадбанк Росії пропонує своїм клієнтам вражаючий вибір кредитних і дебетових карт. Поряд з «класичними», «Золотими» і «бонусними» варіантами представлена ​​і особливий різновид миттєвої видачі з «говорить» назвою Momentum. Скористатися цією пропозицією можуть як шанувальники Visa (Classic), так і прихильники MasterCard (Standard).

Від традиційних варіантів пластиковий гаманець Momentum відрізняється і в позитивну, і в негативну сторону. В першу групу можна віднести швидкість оформлення і знижені вимоги до позичальника. У другу - анонімність для позичальника і «урізаний» функціонал.

плюси

Процедура оформлення складається з двох кроків: подача заявки на отримання миттєвої кредитки на сайті Банку і потім (після того, як протягом кількох хвилин запит буде оброблений, а ліміт встановлений) - «фізичне» поява в відділенні Ощадбанку, щоб забрати свою карту з вже встановленим на ній лімітом.

До слова сказати, на сьогоднішній день це найшвидший і простий спосіб отримати позику в найпопулярнішому банку країни на невелику суму.

Головне, про що повинен пам'ятати позичальник, який претендує на продукт Momentum, - вимоги до віку (від 21 років), до реєстрації (постійна в регіоні оформлення договору) і до трудового стажу (хоча б один рік протягом останніх п'яти років і шість місяців - на поточному місці роботи).

мінуси

Миттєва кредитна карта Ощадбанку - продукт з підвищеним рівнем ризику. Тому функціонал карти суттєво обмежений у порівнянні з традиційними варіантами. Зокрема, термін дії пластика складає всього 3 роки і до неї неможливо підключити додаткові носії. Крім того, картка випускається без електронного чіпа (це означає, що її можуть не прийняти при оплаті товарів за кордоном) і на ній не вказується ім'я власника.

Нарешті, згідно з офіційними умовами надання Momentum, максимально можливий кредитний ліміт становить 600 тисяч рублів. Однак же на практиці розмір дозволених до використання позикових коштів не перевищує декількох тисяч рублів.

У всьому ж іншому цей пластик від СБ РФ нічим не відрізняється від традиційних Visa або MasterCard. Картою можна управляти через мобільний додаток або Інтернет, отримувати знижки від партнерів банку, знімати готівку в банкоматах (в тому числі, і за кордоном), оплачувати товари і послуги через термінали в торгових мережах або інтернет-магазинах.

Поповнювати рахунок можна як готівкою, так і безготівковим переказом. Крім того, Momentum дозволяє «прив'язувати» до неї різні електронні гаманці (наприклад, Qiwi).

На що витрачаємо?

Для початку новина приємна: миттєва карта від Ощадбанку випускається і обслуговується абсолютно безкоштовно, а процентна ставка за користування позиковими засобами фіксована і складає всього 23,9% річних (без урахування 50 днів безвідсоткового пільгового періоду).

Далі - не такі приємні подробиці про прийдешні витратах. За переведення в готівку кредитних коштів в банкоматі або касі банку позичальнику доведеться заплатити 3% від суми зняття (в «чужих» кредитних організаціях комісія складе вже 4%, але не менше 390 рублів).

Не тільки кредитка

Momentum від Ощадбанку - це класична карта з дещо обмеженими можливостями, але максимально швидким оформленням. До слова, після схвалення заявки на її отримання, клієнтові обов'язково запропонують вибір: отримати миттєву кредитку за пару хвилин або почекати один-два дня для випуску іменної карти з таким же лімітом коштів.

До речі, моментально можна отримати не тільки позикову, але і дебетову картку - або MasterCard Maestro, або Visa Electron. Такі продукти початкового рівня видаються кожному клієнту, який оформив Універсальний договір банківського обслуговування.

Власник пластика може самостійно вибрати валюту рахунку: російські рублі, долари США або євро. Momentum випускається безкоштовно терміном на один рік без комісії за обслуговування.

Дозволяє управляти коштами на рахунку дистанційно (за допомогою мобільних додатків або інтернет-банкінгу Сбербанк-ОнЛ @ йн).

З карти можна знімати готівку в «рідних» і «чужих» банкоматах (в тому числі і за кордоном), поповнювати через термінали самообслуговування або прямим перерахуванням з інших карт, оплачувати товари і послуги в торгових мережах і Інтернет-магазинах.

Отримати таку миттєву дебетову карту можна з 14 років. Для оформлення досить звернутися до найближчого відділення Ощад з паспортом і підписати всі документи, необхідні для укладення УДБО.

Валентина Маліновська , Спеціально для Занімаем.ру. 9 Августа 2017
На що витрачаємо?