Реклама
Реклама
Реклама

Банківські картки «МТС Гроші» виступили драйвером зростання продажів карт MasterCard® МТС Банку

Головна   Прес-релізи   21

Головна Головна   Прес-релізи Прес-релізи

21.03.2013, 14:41

21 березня 2013 р

Москва, РФ - ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), провідний телекомунікаційний оператор в Росії і країнах СНД, і ВАТ «МТС-Банк», що входить в топ-40 російських банків за розміром активів, оголошують про те, що число щомісяця видаються карт «МТС Гроші» з початку 2013 року, зросла в два рази в порівнянні з аналогічним показником минулого року. Загальна кількість емітованих карт «МТС Гроші» за підсумками лютого досягло 1,3 млн. Частка карт «МТС Гроші» в загальній кількості банківських карт міжнародної платіжної системи MasterCard, виданих «МТС Банком», склала 65%.

Пластикові карти «МТС Гроші» зі спрощеною процедурою доступу до кредиту і бонусною програмою для абонентів МТС реалізуються в салонах зв'язку МТС і офісах банку з квітня 2011 року. Карти «МТС Гроші» також випускаються з використанням технології безконтактних платежів MasterCard PayPass® - клієнт може оформити як пластикову карту зі спеціальним чіпом, так і SIM-карту МТС з додатком для установки в телефон, що дозволяє здійснювати покупки ще швидше і зручніше - «в один дотик ».

У 2012 році МТС і МТС Банк ініціювали проект зі створення операторського банку: МБРР був перейменований в МТС Банк, МТС підписала індикативне пропозицію з МТС Банк і АФК «Система» про придбання до 25,095% від статутного капіталу в ВАТ «МТС-Банк». У 2013 році МТС і МТС Банк відкриють більше 30 спільних офісів продажів. Мета інтеграції для МТС - диверсифікація операторського бізнесу і розвиток мобільних платіжних сервісів з використанням банківської інфраструктури, для МТС Банку - зміцнення роздрібного сегмента на федеральному рівні і нарощування клієнтської бази за рахунок доступу до розгалуженої роздробі і абонентській базі оператора.

«Знайдений нами унікальний для російського ринку формат надання фінансових послуг на стику банківської та телекомунікаційної сфер дає сьогодні перші результати. Завдяки включенню показників ефективності продажу банківських продуктів в систему мотивації співробітників салонів МТС нам вдалося істотно збільшити динаміку видачі карт «МТС Гроші», і ми впевнені, що до кінця року загальне число емітованих карт «МТС Гроші» складе більше двох мільйонів, - зазначив директор департаменту фінансових послуг ВАТ «МТС» Дмитро Панфілов. - Для нас також важливо, що розвиток кредитних продуктів, пропонованих в Роздрібної мережі МТС, дозволяє нам збільшувати продажі смартфонів, - клієнти салонів можуть за допомогою картки «МТС Гроші» придбати необхідні моделі в кредит, а в подальшому при кожній покупці за цією карткою отримувати бонуси в рамках програми лояльності «МТС Бонус».

«За підсумками 2012 року МТС Банк увійшов до рейтингу найбільш« карткових »банків Росії, а універсальна банківська карта« МТС Гроші »MasterCard посіла друге місце в топ-10 найпопулярніших кобрендовою карт у росіян, - підкреслила заступник голови правління ВАТ« МТС-Банк »Олена Вороніна. - Із запуском цього продукту тільки протягом 2012 року нашим банком емітовано близько одного мільйона карт MasterCard. Впевнена, що в своєму життєвому циклі даний проект ще не досяг максимального зростання. Ми нарощуємо «МТС Гроші» сучасними та інноваційними сервісами, що дозволяє продукту набирати ще більшу популярність у клієнтів ».

«Проект МТС і МТС Банку об'єднує можливості двох різних бізнесів, дозволяючи створювати цікаві рішення. Зокрема - це запропонована вперше на російському ринку можливість оплати мобільним телефоном з технологією MasterCard PayPass, - сказав Андрій Макаров, віце-президент, директор департаменту з розвитку ринку MasterCard в Росії. - MasterCard активно сприяє формуванню світу без готівки, і, розвиваючи платіжну екосистему, співпрацює з банками, телекомунікаційними компаніями, торговими підприємствами і іншими гравцями, підтримуючи нові можливості для впровадження сучасних рішень для безготівкової оплати ».

Продукти «МТС Гроші» і спільні проекти МТС з MasterCard

- У квітні 2011 року в салонах МТС, а потім в офісах МТС Банку з'явилися універсальні банківські картки «МТС Гроші» MasterCard. Основна перевага цього продукту - швидке прийняття рішення про надання кредитного ліміту до 40 000 рублів і нарахування бонусів для абонентів МТС при платежах з карти. Детальніше: http://www.mts.ru/bank_service/mts_dengi/

- У 2012 році МТС і MasterCard в рамках угоди про розвиток технологій безконтактних платежів вперше в Росії запустили комплексний проект по оплаті товарів і послуг за допомогою мобільних телефонів за технологією MasterCard PayPass. У травні в ряді московських салонів МТС з'явилися комплекти «Мобільний гаманець» з SIM-картою МТС, на якій емулюватися банківська карта «МТС-Деньги». Така SIM-карта дозволяє здійснювати платежі з будь-якого мобільного телефону з модулем NFC або зовнішньої NFC-антеною. Детальніше: http://www.mts.ru/bank_service/nfs_services/nfc/ .

- На другому етапі проекту в жовтні 2012 року були випущені пластикові карти «МТС Гроші» з радіочіпи і технологією MasterCard PayPass, також дозволяють здійснювати платежі «в один дотик». Детальніше: http://www.mtsbank.ru/personal/cards/credit/mts-dengi/

- У січні 2013 року МТС запустила сервіс «Віртуальна карта МТС Гроші», що дозволяє абонентам оператора оформляти віртуальну карту MasterCard прямо на сайті МТС для безпечних покупок і платежів в Інтернеті. Детальніше: https://pay.mts.ru/webportal/virtual-card

додаткова інформація

Більш детальна інформація про банківські і фінансові послуги доступна за телефонами контакт-центру МТС 8 800 250 0890 або інформаційного центру МТС Банку 8-800-250-0-520, а також на сайтах www.mts.ru і www.mtsbank.ru .

Більш детальну інформацію про інноваційну безконтактної технології MasterCard і точках прийому платежів за технологією MasterCard PayPass в Росії і в світі можна дізнатися на www.paypass.ru .

* * *

За додатковою інформацією звертайтеся:

Прес-служба «МТС Центр»
матково Наталя
e-mail: [email protected]

Пруцскова Ксенія
e-mail: [email protected]

Прес-центр ВАТ «МТС-Банк»
Гузель Хайретдінова
Тел. / Факс: (495) 995-21-95
e-mail: [email protected]

PR-директор MasterCard в Росії
Олена Пророкова
Тел: (495) 937-77-10
e-mail: [email protected]

* * *

ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) є провідним телекомунікаційним оператором в Росії і країнах СНД. Консолідована абонентська база компанії без урахування абонентської бази «МТС Білорусь» складає близько 100 мільйонів абонентів. МТС та її дочірні компанії надають послуги в стандарті GSM у всіх регіонах Росії, а також у Вірменії, Білорусі, Україні та Туркменістані; в стандарті UMTS - у всіх регіонах РФ, у Вірменії, Білорусі; в стандарті CDMA-450 - в Україні. Компанія також надає послуги фіксованого зв'язку та кабельного телебачення в усіх федеральних округах Росії та в Україні - кількість абонентів платного домашнього телебачення МТС складає більше 3 мільйонів домогосподарств, кількість абонентів широкосмугового доступу в Інтернет - більше 2 мільйонів. У 2012 році бренд МТС п'ятий рік поспіль увійшов до топ-100 найдорожчих брендів у світі за рейтингом BRANDZ ™, опублікованому міжнародним дослідницьким агентством Millward Brown, і визнаний найдорожчим телекомунікаційним російським брендом. З червня 2000 року акції МТС котируються на Нью-йоркській фондовій біржі під кодом MBT. Додаткову інформацію про компанію можна знайти на сайті www.mts.ru

* * *

Відкрите акціонерне товариство «МТС-Банк» (раніше АКБ «МБРР» (ВАТ)) - універсальний комерційний банк федерального масштабу, що входить до числа найбільших банків Росії, провідний свою діяльність з 1993 року. Основним акціонером є АФК «Система». МТС Банк надає повний спектр послуг приватним особам, здійснює комплексне обслуговування великих корпоративних клієнтів, малого і середнього бізнесу, активно працює на ринку інвестиційних послуг. Філіальна мережа МТС Банку охоплює 90 населених пунктів в більш ніж 42 найбільших регіонах Росії, а також представлена ​​в Люксембурзі (East-West United Bank SA). Генеральна ліцензія Банку Росії на здійснення банківських операцій № 2268 від 13.02.2012 року. Банк має всі ліцензії, необхідними для здійснення Банківської діяльності, а також є учасником Системи страхування вкладів. Інтернет сайт - www.mtsbank.ru .

* * *

MasterCard (NYSE: MA) www.mastercard.com - глобальна компанія, що працює в області платежів і технологій. Вона управляє найшвидшою в світі мережею обробки платежів, яка з'єднує споживачів, фінансові інститути, торгові організації, урядові та ділові структури більш ніж в 210 країнах і територіях. Продукти та рішення MasterCard дозволяють простіше, безпечніше й ефективніше вирішувати повсякденні завдання, наприклад, робити покупки, подорожувати, вести бізнес і керувати фінансами. Слідкуйте за нами на Twitter @ mastercardnews і MasterCard Facebook, приєднуйтесь до обговорень в блозі The Heart of Commerce Blog і підпишіться на наші новини.

* * *

Деякі заяви в даному прес-релізі можуть містити інформацію про проекти або прогнози стосовно майбутніх подій або майбутніх фінансових результатів Компанії відповідно до положень Законодавчого акта США про цінні папери від 1995 року. Такі твердження можуть містити слова «очікується», «оцінюється», «має намір», «буде», «міг би» або інші подібні вирази. Ми б хотіли попередити, що ці заяви є тільки припущеннями, і реальний хід подій або результати можуть відрізнятися від заявленого. Ми не зобов'язуємося і не мають наміру переглядати ці заяви з метою співвідношення їх з реальними результатами. Ми адресуємо Вас до документів, які компанія відправляє Комісії США з цінних паперів і бірж, включаючи форму 20-F. Ці документи містять та описують важливі фактори, включаючи ті, котрі зазначені в розділі «Фактори ризику» форми 20-F. Ці фактори можуть вплинути на відхилення реальних результатів від проектів і прогнозів. Вони включають в себе: тяжкість і тривалість поточного стану економіки, включаючи високу волатильність облікових ставок і курсів обміну валют, цін на товари та акції та вартості фінансових активів, вплив державних програм Росії, США та інших країн з відновлення ліквідності та стимулювання національної та світової економіки , нашу можливість підтримувати поточний кредитний рейтинг і вплив на вартість фінансування і конкурентне становище, в разі зниження такого, стратегічна діяльність, включаючи ін набуття і відчуження і успішність інтеграції придбаних бізнесів, включаючи компанію «Комстар - ОТС», можливі зміни квартальних результатів, умови конкуренції, залежність від розвитку нових послуг і тарифних структур, швидкі зміни технологічних процесів і положення на ринку, стратегію; ризик, пов'язаний з інфраструктурою телекомунікацій, державним регулюванням індустрії телекомунікацій та інші ризики, пов'язані з роботою в Росії і СНД, коливання котирувань акцій; ризик, пов'язаний з фінансовим управлінням, а також поява інших факторів ризику.