Реклама
Реклама
Реклама

Нові віяння | главі Балашихи

Нові віяння прийшли в Балашиха разом з призначенням на посаду тимчасово виконуючого обов'язки прокурора г.о. Балашиха Єгорова Романа Володимировича. Ні, це звичайно не захист простих громадян від кричущих порушень закону, якими багата наша Балашиха, але і не сліпе потурання місцевої адміністрації. Новий т.в.о. прокурора Балашихи Єгоров Р.В. відстоює інтереси військових. З його приходом думку Балгорпрокуратури з проблеми вирубки унікальних дубів в мкр. Ніколско-Архангельському різко змінилося в бік військових, ось тільки з яких структур незрозуміло! Він до цих пір плутається і не знає, що дані землі належать не Міністерству оборони, а внутрішнім військам МВС Росії. Дивіться самі:

Дивіться самі:

Але, це не найстрашніше, про що буде розказано нижче. З вище наведеного відповіді випливає, що «.... згідно мотивувальній частині рішення Арбітражного суду Московської області від 15.10.2008 у справі № А41-10559 / 008, випливає, що військової частини 3111 в 1930 році спірні земельні ділянки передані для потреб оборони і безпеки Російської Федерації ». Тим часом, згідно з статті 93 Земельного кодексу РФ будівництво багатоповерхових житлових будинків на землях оборони та безпеки країни не передбачено. І не дивлячись на це твердження, у ТВО прокурора Балашихи Єгорова Р.В. не виникає питання, яким чином дані земельні ділянки змінили категорію земель з земель оборони та безпеки на землі поселень. Для цього необхідна постанова Уряду Росії, якого немає! Більш того Єгоров Р.В. звинувачує адміністрацію Балашихи в бездіяльності за твердженням скоригованого генплану, необхідного для забудови даної місцевості. Видно Роман Володимирович не знає, він все ще розробляється, що відповідно до статей 24 і 28 Містобудівного кодексу РФ всі зміни, що вносяться до генплану, підлягають затвердженню на публічних слуханнях. А що якщо народ скаже, немає? Або Ви таку ситуацію не розглядаєте і вже давно разом з Керівництвом внутрішніх військ МВС Росії все вирішили за людей наперед, а слухання пройдуть так для галочки, як це було 15 серпня 2011 року? Висновки про те, чи варто новий прокурор Романов Р.В. на сторожі інтересів закону і думки народу або відстоює інтереси Дивізії ім. Дзержинського робити Вам дорогий читачу, але у мене виникають чомусь саме такі припущення.

Разом з тим привожу дійсно чесні і об'єктивні, на мій погляд, відповіді Головного управління архітектури і містобудування Московської області:

Разом з тим привожу дійсно чесні і об'єктивні, на мій погляд, відповіді Головного управління архітектури і містобудування Московської області:

У них йдеться про те, що адміністрація не мала право затверджувати проект планування території Дубового гаю до внесення змін до генплану г.о. Балашиха. Про це адміністрація Балашихи була повідомлена, але проігнорувала цей факт. У зв'язку з чим, Головархітектура Московської області направила звернення в Прокуратуру Московської області. Новий генплан ще розробляється НДІПІТ Генпланом Москви і підлягає обов'язковому затвердженню на публічних слуханнях, з урахуванням думки населення.

Цікаво до чого доведуть нас нові віяння прокурора Єгорова Романа Володимировича? Видно до «Болотної» або до «Сахарова»!

А що якщо народ скаже, немає?
Або Ви таку ситуацію не розглядаєте і вже давно разом з Керівництвом внутрішніх військ МВС Росії все вирішили за людей наперед, а слухання пройдуть так для галочки, як це було 15 серпня 2011 року?
Цікаво до чого доведуть нас нові віяння прокурора Єгорова Романа Володимировича?