Реклама
Реклама
Реклама

Готелі для кішок і собак. Готель для домашніх тварин. Готель кішок. :

Готелі для тварин, затишні і теплі готелі для кішок. Готелі для кішок і собак пропонує послуги з утримання та професійного догляду за Вашим чотириногим другом. Інформацію про бронювання номера для Вашого вихованця можна отримати за телефонами або по емейл.

Додати готель

  • Готель для кішок котячий РАЙ
    т. 8-916-232-99-61 Галина Михайлівна, 8-916-886-63-65 Марина
    e-mail: [email protected]
    В районі санаторію "Ерино", на березі річки Пахри, в 15 км від МКАД, південь Москви в зеленому р-оне в саду розташовується готель для кішок. 4-х рівневі вольєри, санаторні умови!
  • Готель для кішок CAT INN
    м Істра, Истринский район, КП Дольче Віта [email protected]
    Спеціалізована заміська готель для кішок в самому екологічно чистому районі Підмосков'я, заміський будинок постійного проживання. Щеплення, діючий ветеринарний паспорт обов'язкові. Є трансфер.
  • Готель для кішок CAT RELAX
    г. Подольск, т. 8-926-107-60-82
    Ви хочете відпочити або у Вас термінове відрядження, а домашнього улюбленця немає з ким залишити? Подаруйте своєму другові релакс - відпочинок в нашому готелі.
    Ми гарантуємо чистоту, турботу і затишок. Індивідуальний підхід до кожного хвостику. Розміщення в окремих номерах, наближених до домашніх умов, є бокси економ-класу. Графік годування обговорюються з господарем. Номери від 250 рублів на добу.
    У вартість проживання входить харчування преміум кормами або натуралкою за вашим вибором, розчісування, промивання вічко, чистка вушок, нові лотки, миски і іграшки. Спостереження ветеринаром.
    Є трансфер. Діє гнучка система знижок. Замовляйте номери заздалегідь.
    Кожному гостю фірмова іграшка в подарунок.
    Ми постараємося, щоб наш готель став другою домівкою для вашого улюбленця!
  • Готель для кішок ДІАМАНТ
    м Зеленоград, ч / з Маліно, т. 8-964-516-43-02 Галина Олександрівна, [email protected]
    Невеликий приватний спеціалізована готель для кішок запрошує Ваших маленьких друзів! Якщо Вам потрібно виїхати і не з ким залишити Вашого вихованця, я із задоволенням подбаю про нього на час вашої відсутності.
  • Готель для кішок
    м Клин, Солнечногорск, тел. 8-968-773-23-22, 8-929-535-49-10, [email protected]
    Спеціалізована заміська готель для кішок прийме на тимчасове утримання Вашого вихованця. Турботу та затишок гарантуємо. Укладаємо договір. Можлива доставка тварин. Зручний під'їзд. Гнучка система знижок. Приймаємо тільки здорових тварин з вет. паспортом і відмітками про щеплення.
  • Готель для кішок
    м Ногінськ, тел. 8-962-925-35-15. На час Вашого від'їзду приймемо Вашу кішечку в нашу Зооготелі. Комфортні умови. Просторі вольєри з 4-ма рівнями (висота вольєра 2 метри, ширина 1 метр) .. Спостереження і догляд фахівцем ветеринарної медицини. Укладаємо договір. При проживанні від 10 днів - доставка безкоштовно.
  • Готель для кішок
    Ногінський р-он, ст. Фрязево, т. 8-916-674-87-40, [email protected] Надаємо послуги з тимчасового утримання кішок, 4-х рівневі вольєри, індивідуальний підхід до кожного вихованця, можлива доставка.
  • Готель для кішок маленький вихованець
    м Одинцово т. 8-909-920-92-11, [email protected]
    Комфортабельні трирівневі "номери", різноманітне харчування, професійний догляд. Тварин приймаємо тільки з щепленнями! Заздалегідь бронюйте місця! Безплатне.
  • Готель для кішок DOMIKFORCATS
    м Пушкіно, мкр. Моспроект, вулиця Лісова, буд. 17 [email protected]
    Мебльовані кімнати 18 і 20 кв. метрів для однієї кішки за 490 рублів, вольєри від 300 рублів.
  • Готель для кішок в заміському будинку
    Московська обл. 12 км від МКАД
    т. 8-916-448-90-33, [email protected]
    Маленька заміська готель для кішок. Пропоную проживання для Вашої кішки в окремому номері. Телефонуйте. Всього 4 окремих кімнати. Щеплення, ветеринарний паспорт обов'язкові. Можлива доставка. Світлана.
  • Готель для кішок ВСЕ ЗВЕРИ В ГОСТІ
    м Митищі, вул. Фурманова, т. 8-985-175-71-74, Олександр, [email protected]
    Oтдельние кімнати, домашні умови, 3-поверховий заміський будинок, 7 км від МКАД по Ярославському ш. або 30 хв електричкою з Ярославського вокзалу, ст. Будівельник, 5 хв. пішки від станції. Є можливість спілкуватися зі своїми вихованцями по скайпу!
  • Приватний готель для кішок KITTY HOUSE МУРКА
    Одінцовсій район, дер. Губкіна, д.5А (3-ий км Мінського шосе)
    8-964-771-97-87,8-966-172-32-65 [email protected]
    Якщо Ви їдете у відпустку, а Вам нема з ким залишити кота чи котика - звертайтеся до нас. Ціни мінімальні - умови шикарні!
    Для кішечки надається кімната (9 кв. М) з вікном, що виходить в сад і зручним широким підвіконням, де зазвичай ніжаться на сонечку наші постояльці. Таким чином, умови утримання наближені до домашніх, і навіть найвибагливіші гості залишаться задоволені (кішки у віці; кошенята, яким потрібно місце для ігор; дикі кішки, які не терплять обмеження їх свободи).
    2-х, 3-х разове харчування (в тому числі і домашнє харчування - за бажанням власника), турботу і догляд ми гарантуємо. Тепле ставлення, а головне! - завжди поруч людина, яка погладить і почухає за вушком.
  • Домашня перетримка кішок
    м. Новокосіно, м Залізничний
    т. 8-925-428-04-23 [email protected]
  • Готель на дому для кішечок і котиків
    м Коломна
    т. 8-926-967-63-21, [email protected]
    Ми пропонуємо Вам готель для кішечок і котиків на дому. А саме, в звичайній міській квартирі ваші вихованці зможуть відмінно провести час, поки Ви будете перебувати у відпустці. В клітини - їх ніхто садити не буде. Вони, як і в звичних, для них раніше домашніх умовах, будуть харчуватися, грати, насолоджуватися красивою котячої життям. Затишок, чистота, різні котячі іграшки, послуги фахівців.
    Проживання кота / кішки з харчуванням і доп. послугами - 350 руб / сут. Проживання кота / кішки без харчування і доп. послуг - 150 руб / сут. Юлія
  • Міні-готель для кішок
    м Солнєчногорськ, котеджне селище Лопотово, т. 8-905-525-76-16
    Домашня обстановка. Індивідуальні, затишні, просторі вольєри. Звичне 2-3х разове харчування. Правила: здорове, неагресивна тварина, паспорт тварини, медична довідка про щеплення. Мати туалет, 2 миски (для води і їжі), килимок, улюблену іграшку. Можливий трансфер тварини.
  • Зооготелі 10 КОШЕК
    м Химки, мкр.Сходня, Усковскій пров. буд.3 e-mail: [email protected]
    Зооготелі "10 кішок" знаходиться в мкр. Східної (10 км від МКАД по Ленінградському ш.). Для кішок обладнані просторі номери з балконами і всіма котячими зручностями. Ціни - від 350 руб. Трансфер.
  • Зооготелі ЯК ВДОМА!
    Сергієв Посад, мкр. північний
    т. 8-926-648-54-59, [email protected]
    Вам потрібно виїхати і не з ким залишити Вашого вихованця? Тоді ласкаво просимо до нас!
    Наша Зооготелі - це домашня сімейна обстановка, без кліток і вольєрів, вільне переміщення по дому, при максимальній безпеці від втечі. У Вашого улюбленця НЕ буде стресу, він не залишиться один, цілодобовий нагляд.
    УВАГА: не приймаються великі собаки, не приймаються собаки бійцівських порід, агресивні і несоціалізованим тварини. Тварини приймаються тільки з необхідними щепленнями (підтвердження - ветеринарний паспорт), оброблені від паразитів. Олена
  • Зооготелі МАКСИМУС
    Московська обл., Раменський район, село Зелена Слобода [email protected]
    Якщо Вам нема з ким залишити вдома Вашого домашнього вихованця, звертайтеся до нас! Нова домашня Зооготелі "Максимус" рада запропонувати Вам свої послуги по перетримці тварин. Безпека, догляд і різні додаткові послуги: трансфер, грумінг, вет.обслужіваніе тільки високої якості. Доступні ціни. Зооготелі розташована, в 27 км від Москви (найближче метро "Домодєдовському"), в екологічно чистому Раменському р-оне.
  • Готель для собак і кішок МІСЦЕ ІСНУВАННЯ
    Химки, Східної, Лобня, д. Івакін, 8-926-151-54-13, [email protected]
    Окремий будинок. Затишний готель тільки для кішок і собак. Цілодобовий догляд. Андрій
  • Готель для тварин ДРУГ
    п.Токарево, вул. Петрівське поле уч. №1, т. 507-69-29, 552-33-42
    Готель для тварин пропонує: індивід. вольєри, всередині приміщення, індивідуальний підхід, весь комплекс додаткових послуг, ветеринарні послуги та багато іншого. ми створені для того щоб Ви відпочивали.
  • Готель для тварин Екоготель CAT RELAX
    т. 8-906-785-20-41
    Елітний міні-готель для тварин в екологічно чистому куточку Підмосков'я.
    Ви хочете відпочити або у Вас термінове відрядження, а домашнього улюбленця немає з ким залишити? Подаруйте своєму другові релакс - відпочинок в нашому готелі. Ми гарантуємо чистоту, турботу і затишок. Індивідуальний підхід до кожного хвостику. Розміщення в окремих номерах (дезінфекція пароочищувачем і Лайн після кожного клієнта). Графік прогулянок і годування обговорюються з господарем. Спостереження ветеринаром. Є трансфер. Чекаємо Ваших улюбленців до нас в гості! Ольга
  • Готель для тварин УЮТ
    Митіщинській р-он, д. Високово, вул. Залізнична, д. 34, т. 8-926-769-05-09 [email protected]
    В кожному номері є: зручний будиночок, когтеточка, різноманітні іграшки, горщик з завжди свіжої травичкою, мисочка для пиття і корми, туалет. Одномісний напівлюкс - 550 руб / добу, дворівневий люкс - 750 руб / добу. Здійснюється послуга по доставці Вашого вихованця - 1500 рублів. Наш готель знаходиться в котеджному селищі, в мальовничому місці біля лісу з легко доступним під'їздом, в 2-х км від м Митищі через лісопаркову зону по Пироговського шосе до першого населеного пунк д. Високово - поворот направо. Наталя.
  • Готель для тварин
    г. Балашиха, Московська обл., мікр-н Салтиковка, вул. Жовтнева, 56А, т.8-925-899-37-93 [email protected]
    Готель для собак і кішок - один з найбільш надійних способів на невеликий термін залишити домашнього улюбленця під час Вашої відсутності. Наші зооготелі - це нагляд і годування відповідно до Ваших рекомендацій, що обігріваються зимові і великі літні номера, вартові багаторазові прогулянки собак, доставка тварин по Москві і області, зручний цілорічний асфальтований під'їзд, безперервний нагляд за постояльцями співробітниками зооготелі, просторі території для прогулянок з надійним забором, дворівневі спеціалізовані вольєри для котів і кішок, відповідне розташування в лісопарках безпосередньо недалеко від Московської кільцевої автодороги і све жий повітря, спостереження ветлікаря. Ольга Сергіївна
  • Готель для тварин
    г. Балашиха, Московська обл., вул. Зарічна, т.8-903-623-90-49 [email protected], Ксенія.
    Готель для кішок в особняку. Кімнати 20 кв. метрів для однієї кішки, ігрові комплекси, якісний догляд, турбота і увага.
  • Готель для собак класу ЛЮКС DOG VILLAGE
    м Павловський Посад, 8-916-388-63-61, 8-926-407-97-69 [email protected]
    Один з перших готелів в Росії, що пропонує фешенебельні умови для проживання собак. Високопрофесійний уважний сумлінний персонал Готелю розуміє і тонко відчуває потреби і пріоритети наших Гостей, що робить нас унікальними і необхідними для Вас.
    До послуг Ваших вихованців 20 комфортабельних, сучасно оформлених номерів, фітнес-центр і грумінг салон, служба консьєрж і цілодобове обслуговування в номерах, послуги зоотаксі.
  • Готель-перетримка тварин (зооняня)
    м Серпухов Іванівський дворики, т. 8-926-858-42-99, [email protected]
    Ми пропонуємо послуги з тимчасового розміщення Вашого вихованця в комфортних домашніх умовах (годування, догляд, щоденне прибирання номерів, вигул собак. Також ми надаємо послуги з трансферу Вашого вихованця від будинку до готелю і назад.
  • Зооготелі для собак дрібних порід
    м Серпухов, т. 8-916-247-35-44
    Приймаються собачки дрібних порід, вагою не більше 5 кг. Здорові, щеплені. Проживання в квартирі, без кліток і вольєрів, в затишній дружній атмосфері, хороший догляд, регулярний вигул і годування.
  • Зооготелі для собак
    Химки, квартал Івакін
    т. 8-926-151-54-13, [email protected]
    Ваш вихованець завжди буде під опікою, ми гарантуємо це. Не думайте про те, куди прилаштувати собаку на час відпочинку, адже набагато приємніше думати про сам відпочинок! Індивідуальні теплі номери, звичне харчування, затишок, турбота і дбайливий догляд - все це буде надано для вашої собаки. Андрій
  • Готель для собак ДАЛМАТІН.РУ
    м Дедовськ, тел. 8-916-636-65-68, 8-495-994-81-52, [email protected]
    Пропонуємо послуги по перетримці собак середніх і дрібних порід. З грудня 2013 року готель починає працювати на новому місці, в новому спеціально обладнаному приміщенні.
    У нас: Близьке розташування до Москви
    З собаками працюють тільки професійні кінологи.
    Індивідуальний підхід, добре дбайливе ставлення до собак
    Повага до власників!
    Приміщення для собак дуже теплі, площа кімнат 5-6 кв.м., обробка - керамограніт з системою підігріву підлоги.
    У нас чисто, затишно і все по чесному! Наталя
  • Готель для собак
    30 км від МКАД (Траса Москва-Дон-4), т. 8-926-236-93-06, [email protected]
    Екологічний чистий район. Величезний вигул. Прогулянки в лісі і полях за бажанням власника. Для проживання надаються опалювальні вольєри всередині приміщення. Домашнє зміст. Ветеринарні послуги, дресирування.
  • Готель для цуценят в найближчому Підмосков'ї
    м Дзержинський, т. (499) 343-83-86
    Наші готелі пропонують свіже повітря і доступне розташування в лісопарках безпосередньо поруч з кільцевою, великі території для прогулянок з високою огорожею, що обігріваються зимові і великі літні вольєри, послуги зоотаксі по Москві і Московській обл., Доступний цілорічний асфальтований під'їзд, харчування та нагляд відповідно до вашими вимогами, цілодобове ветеринарне спостереження. Інга Володимирівна
  • Перетримка тварин в заміському будинку
    т. 8-925-428-0-423 [email protected]
  • Зоомініотель
    м Красногорськ, вул. Вокзальна, д.14 т. 8-915-361-37-01 [email protected]
    Домашня перетримка кішечок і собачок. Тетяна
  • Домашня перетримка собак і кішок
    м Красногорськ, вул. Шкільна будинок 1 т. 8-903-589-06-22 [email protected]
  • Готель для собак і кішок ТІМОШКІНO
    Красногорський р-н, д.Тімошкіно, 8-926-568-20-71, [email protected]
    Приймаємо собак і кішок будь-яких порід, індивідуальний зміст і підхід. Відпочинете і Ви і тварина, у нас свіже повітря, приємна компанія, турботливий і професійний догляд. Можлива доставка тварин. 300-400 руб., На великий термін - знижки. Лена
  • Дача для собак
    Ногінський район, п. Фрязево, 8-916-227-17-41 [email protected]
    Тетяна
Готелі для тварин, затишні і теплі готелі для кішок

Додати готель

Ви хочете відпочити або у Вас термінове відрядження, а домашнього улюбленця немає з ким залишити?
Ви хочете відпочити або у Вас термінове відрядження, а домашнього улюбленця немає з ким залишити?