Реклама
Реклама
Реклама

Відпочинок в Єйську 2019 - Санаторій "Єйськ"

  1. Розташування та інфраструктура
  2. особливості оздоровлення
  3. Розміщення
  4. Санаторій "Єйськ"

Розташування та інфраструктура   Санаторій Єйськ почав функціонувати в 1921 році

Розташування та інфраструктура

Санаторій "Єйськ" почав функціонувати в 1921 році. Місце розташування санаторію надзвичайно красиво - центральна частина міста, серед старовинних купецьких будинків і щедро озеленених вулиць.

У трьохстах метрах від санаторію знаходиться центр міста, центральний ринок, торговий комплекс "Гостинний двір", велика кількість кафе і ресторанів. А якщо пройтися, п'ять хвилин в сторону військового містечка, можна відпочити в красивому парку імені Піддубного з безліччю різних атракціонів для дітей і дорослих

Весь комплекс займає 6,3 га, на яких знаходяться: грязьові і бальнеологічні лікарні, 3 обладнаних спальних корпуси (400 місць) та лікувально-діагностичний центр, клуб, дієтїдальня (1000 посадочних місць), косметологічні кабінети, критий басейн.

Крім того, в інфраструктуру санаторія входить і піщаний пляж (80 м завдовжки) на Єйській косі. Розважитися і провести вільний час з користю можна в кіноконцертних і танцювальних залах, в бібліотеці, більярдної або шаховому класі.

особливості оздоровлення

Високий терапевтичний ефект від проведеного в санаторії оздоровлення і реабілітації досягається, завдяки поєднанню природних чинників (сприятливий клімат морське повітря, унікальна иловая мінеральна бруд) з застосовуваними методами лікування (аплікації, електрогрязьові процедури, інгаляції і зрошення, масажі різних видів, мануальна терапія, спелеотерапія і т.д.).

Лікування визначається після проведення повної діагностики організму і орієнтоване як на дітей, так і на дорослих. Всі бажаючі можуть придбати путівку в санаторій «Єйськ» або ж вибрати самостійно курс лікування:

Повний курс лікування - 24 дня або 21 день;

Скорочений курс - 18 днів, 15 днів або 12 днів.

Діє система постійного клієнта, що гарантує пільгові умови на повторні курси в санаторії.

Розміщення

Проживати в санаторії «Єйськ» можна в одному з трьох житлових корпусів: один корпус для груп дітей і два корпуси для дорослих і сімей.

Існують різні форми альтернатива проживанню в санаторії - проживання в орендованій квартирі або приватному секторі. Ми допоможемо Вам підібрати найкращий варіант для проживання в місті Єйськ.

На нашому сайті в розділі підбір житла представлені різноманітні за вартістю і розташуванню варіанти: від бюджетних до комфортабельних.

Це може бути квартира, будинок, готель, гостьовий будинок, і недорогий приватний сектор. Саме такий варіант проживання дозволить Вам не тільки поправити здоров'я в санаторії, а й сповна насолодитися відпочинком на морському курорті.

Санаторій "Єйськ"

вул. Таманська, 140, м Єйськ, Краснодарський край

Якщо ви ще не знайшли для себе відповідне житло для відпочинку в Єйську або сумніваєтеся з вибором - надішліть нам заявку і ми обов'язково запропонуємо вам кілька варіантів житла з урахуванням ваших побажань:

Статті по темі:

Житло в районі санаторію

Грязелікування відпочинку

Гемодіаліз в Єйську