Реклама
Реклама
Реклама

Приморсько-Ахтарського гостьовий будинок Династія

  1. Краснодарський край

Відпочинок - це не примха, отдихнужен кожній людині, як і робота. Тому якість відпочинку має таке ж значення в житті людини, як і кар'єрне зростання на роботі.
Гостьовий будинок "ДИНАСТІЯ" пропонує Вам можливість отримати якісний відпочинок. Ми знаходимося в місті Приморсько-Ахтарську у самого берега Азовського моря, в райському містечку, де Ви зможете розслабиться і насолодиться довгоочікуваним відпочинком!

Житловий корпус являє собою сучасна цегляна будова з номерами європейського рівня комфорту. Всі номери оснащені індивідуальними спліт-системами. У кожному номері холодильник, телевізор, санвузол з душовою. Гармонійно підібрані меблі та сучасний інтер'єр створюють затишок для повноцінного відпочинку і сприяють гарному настрою! Будівля - опалювальне, що дозволяє Вам відпочивати у нас круглий рік !!!

Якщо Ви ще не бували на Азовському узбережжі Краснодарського краю, то ми запрошуємо Вас до нас в гості в місто Приморсько-Ахтарськ, вул.Червоноармійська, 9.
Тепле і ласкаве море, пляж, комфортне проживання, що ще потрібно для повноцінного і здорового відпочинку на морі?
Тут не потрібно з 6.00 ранку займати місце на пляжі, як на курортах Чорноморського узбережжя. Тут йде спокійна і розмірене життя і Ви дійсно тут відпочинете душею та тілом.
Гостьовий будинок "ДИНАСТІЯ" пропонуємо Вам недорогий дитячий і сімейний відпочинок в курортному місті Приморсько-Ахтарську на Азовському узбережжі Краснодарського краю.

Тут все супроводжує гарному відпочинку: відмінна екологія, пляжі, море, багато сонячних днів, низькі ціни, затишні номери.

Відпочинок на Азовському морі привертає з кожним роком все більше туристів. Тут спокійний відпочинок далеко від суєти Чорноморських курортів. Азовське море прогрівається досить рано, і відпочиваючі мають можливість купатися вже в кінці травня. Приморсько-Ахтарськ є улюбленим місцем для багатьох спортивних клубів - щоліта тут проводять збори численні команди з віндсерфінгу та кайтсерфінгу.

Відпочинок в Ахтар має незаперечну перевагу перед Анапою, Геленджик, Сочі і іншими чорноморськими курортами - це по-перше, відносна дешевизна і, по-друге, набагато вільніші, а отже і менш забруднені пляжі.

У місті є все необхідне для повноцінного якісного відпочинку: кафе, бари, магазини, поліклініка, пошта, екскурсійне бюро, дитячі атракціони та майданчики.

Наші координати:

Краснодарський край

місто Приморсько-Ахтарськ

вулиця Червоноармійська будинок № 9

т.8-918-975-48-45 СВІТЛАНА

Гостьовий будинок "ДИНАСТІЯ" до Ваших послуг.