Реклама
Реклама
Реклама

Місцезнаходження -Коттеджний селище Тиша та Гладь - «ФАКТ.»

В 4,5 км на південь по автодорозі Н-63 від КП "Тиша і спокій" в селищі Червона Долина розташовані всі соціально значущі установи:

  • лікарня
  • дитячі садки, ясла і школи
  • пошта
  • православна церква
  • кафе і магазини
  • відділення банків

В 6 км на північ по автодорозі Н-63 в селищі Очеретянка - торговий комплекс. Також два продуктових і один будівельний магазини знаходяться в селищі Рябово, що в 7 км на південь по автодорозі Н-63.

У 50 хвилинах їзди розташований гірськолижний курорт "Коробіцина", до Фінської затоки на автомобілі можна дістатися за 30 хвилин.


Котеджне містечко "Тиша та Гладь" розташований у Виборзькому районі Ленінградської області, в 85 км від КАД по Приморському шосе, поблизу сіл Червона долина і Олександрівка.

Координати для навігатора для проїзду від Санкт-Петербурга до селища: 60 ° 23'17 "N, 29 ° 0'37" E
Від Санкт-Петербурга до селища "Тиша та Гладь" дістатися можна двома маршрутами:

  1. З кільцевої автодороги проїхати 70 км по Приморському шосе, повернути праворуч на Средневиборгское шосе, проїхати сел. Молодіжне (12 км), Поляни (10 км) до сел. Рябово (17 км). У ньому потрібно повернути праворуч, проїхати сел. Червона Поляна до Мамонтовка (7 км), навпроти якого розташовано селище "Тиша та Гладь".
  2. З кільцевої автодороги проїхати по Виборзькому шосе, далі 25 км по трасі 41К-180, зі з'їздом на трасу А-181. Через 35 км з'їхати направо до сел. Кирилівське, від якого потрібно порехать 15 км до д. Очеретянка. Від очеретянки продложаем рух прямо, через 4,5 км у селища Мамонтовка розташоване селище "Тиша та Гладь".
Також до селища можна дістатися на громадському транспорті:
  • Від станції метро "Парнас" до сел. Червона долина слід маршрутний автобус № 679. Маршрут щоденний. Відправлення від станції метро "Парнас": 10:50 і 18:00. Відправлення від сел. Червона долина: 6:00 і 15:00.
  • Електричкою з Фінляндського вокзалу (час у дорозі - 2 години) з пересадкою на автобус № 136 від д. Рябово - ще 20 хвилин (маршрут щоденний, час роботи 7.05 - 21.00).

Розклад електричок та схема руху автобуса до селища "Тиша та Гладь" (клікніть на картинку для збільшення): Розклад електричок та схема руху автобуса до селища Тиша та Гладь (клікніть на картинку для збільшення):