Реклама
Реклама
Реклама

Зареєструватися на рейс Аерофлоту онлайн

  1. Підготовка до онлайн реєстрації на рейс Аерофлот
  2. Введення даних про пасажира та авіаквитку
  3. Вибір пасажирів для онлайн реєстрації на рейс
  4. Вибір місць в літаку при онлайн реєстрації на рейс
  5. Завершення онлайн реєстрації на рейс Аерофлот

Онлайн реєстрація на рейс Аерофлот починається з відвідин відповідного розділу на офіційному сайті авіакомпанії. Процес онлайн реєстрації не такий складний, як це може здатися на перший погляд недосвідченому авіапасажирові. У цій статті ми детально розповімо, як зареєструватися на рейс Аерофлоту онлайн.

Онлайн реєстрація на рейс Аерофлот починається за 24 години і завершується за 45 хвилин до вильоту. Виняток з цього правила - рейси авіакомпанії Аерофлот, що здійснюються зі Сполучених Штатів Америки. На напрямках з вильотом з США електронна реєстрація на рейс закінчується рівно за 1 годину до вильоту.

Пам'ятайте! Зареєструватися на рейс Аерофлоту можна виключно на офіційному сайті авіакомпанії. Онлайн реєстрація на рейс Аерофлот на інших сайтах може бути актом шахрайства. Будьте уважні. Щоб ви не потрапили в незручну ситуацію і не були ошуканими, ми підготували покрокову інструкцію по онлайн реєстрації на рейси Авіакомпанії Аерофлот.

Підготовка до онлайн реєстрації на рейс Аерофлот

перейдіть на сайт авіакомпанії Аерофлот і щоб ознайомитись з онлайн реєстрації. Внизу сторінки ви знайдете поле, в якому потрібно поставити галочку, що висловить вашу згоду з правилами авіакомпанії. Натисніть кнопку «Продовжити».

Введення даних про пасажира та авіаквитку

Для того щоб зареєструватися на рейс Аерофлоту онлайн, вам знадобиться ввести в подібність повна на сторінці код бронювання або номер квитка, а також, прізвище пасажира. Ці дані вводяться латинськими (англійськими) літерами.

На вашій маршрутної квитанції може бути зазначено до трьох різних кодів бронювання. Вам потрібен саме код бронювання авіакомпанії. Як правило він вказується першим практично у всіх маршрутних квитанціях.

На цьому ж етапі онлайн реєстрації на рейс Аерофлот ви можете ознайомитися з переліком заборонених до перевезення на борту повітряного судна предметів і речовин.

Крім того, тут же розміщена інформація про те, за яких обставин зареєструватися на рейс Аерофлоту онлайн неможливо. Уважно ознайомтеся з даними правилами, це важливо.

Ввівши необхідні дані, натисніть «Продовжити».

Вибір пасажирів для онлайн реєстрації на рейс

На сторінці, вам необхідно вибрати пасажирів, яких ви хочете зареєструвати на рейс Аерофлот, і для яких хочете вибрати місця в літаку. Зробивши вибір і зазначивши пасажирів галочкою, натисніть кнопку «Виберіть місце».

Вибір місць в літаку при онлайн реєстрації на рейс

На що відкрилася схемою авіалайнера ви можете вибрати вподобані місця і зайняти їх. Зверніть увагу, ви можете зайняти тільки місця, відмічені білим кольором. Місця, відмічені сірим кольором, вже зайняті іншими пасажирами або авіакомпанією.

Щоб зарезервувати за собою вподобане вам місце потрібно просто клацнути по ньому курсором миші або натиснути на нього пальцем, якщо ви використовуєте для реєстрації на рейс Аерофлоту пристрій з сенсорним екраном - планшет або смартфон.

Щоб зарезервувати за собою вподобане вам місце потрібно просто клацнути по ньому курсором миші або натиснути на нього пальцем, якщо ви використовуєте для реєстрації на рейс Аерофлоту пристрій з сенсорним екраном - планшет або смартфон

Зарезервоване вами місце відобразиться на схемі літака і буде продубльовано напроти імені пасажира. При необхідності, цей крок необхідно виконати для всіх обраних пасажирів.

При необхідності, цей крок необхідно виконати для всіх обраних пасажирів

Закінчивши з резервуванням посадочних місць, просто натисніть кнопку «Реєстрація».

Завершення онлайн реєстрації на рейс Аерофлот

Вітаємо! Ви зробили все, щоб зареєструватися на рейс Аерофлоту онлайн. Залишилося лише роздрукувати посадковий талон (для цього натисніть на кнопку «Друк посадкового талона») і можна вирушати в аеропорт.

Сподіваємося, що наша інструкція допомогла вам зареєструватися на рейс Аерофлоту онлайн самостійно, і у вас не виникло труднощів. Заходьте на наш сайт ще, у нас багато цікавої і корисної інформації для мандрівників і авіапасажирів.