Реклама
Реклама
Реклама

Як накласти музику на відео

  1. Крок 1: Скачайте відео редактор «ВидеоМАСТЕР»
  2. Крок 2: Встановіть відео редактор на свій ПК
  3. Крок 3: Додайте відео
  4. Крок 4: Накладіть музику
  5. Крок 5: Додайте ефекти
  6. Крок 6: Збережіть відео

Широкі функціональні можливості програми «ВидеоМАСТЕР» дозволяють працювати з відео в домашніх умовах. Вона володіє різноманітними інструментами не тільки для відтворення, але і обробки файлів різних форматів. Кожен може скористатися її можливостями, і реалізувати свої творчі задуми.

Щоб зробити красиво оформлений фільм, необхідно знати, як накласти музику на відео. Якісне музичне оформлення - це запорука успіху вашого маленького шедевра. За допомогою красивою мелодії ви зробите свій фільм більш емоційним і незабутнім для людини, якій він призначається. Для накладення музики потрібно скористайтеся функціями відео конвертера «ВидеоМАСТЕР». Процедура ця нескладна, і здійснюється в кілька етапів:


Крок 1: Скачайте відео редактор «ВидеоМАСТЕР»

Як і інші наші відеоконвертер , «ВидеоМАСТЕР» пропонує спочатку ознайомиться з пробною версією продукту. Завантаження інсталяційний файл займає близько двох хвилин. Щоб перейти до установки, клацніть на завантажений файл у відповідному полі вашого браузера.


Крок 2: Встановіть відео редактор на свій ПК

Не потрібно володіти навичками програміста, досить просто слідувати вказівкам Майстра Установки. Після того, як утиліта буде встановлена ​​на ваш ПК, вона запускається за допомогою ярлика на робочому столі.


Крок 3: Додайте відео

Для цього потрібно натиснути на іконку «Додати», яка розташована в самому верху лівої колонки. Крім тих файлів, які є на вашому ПК, за допомогою цього відео конвертера так само можна скачати відео з YouTube або ВК.


Крім тих файлів, які є на вашому ПК, за допомогою цього відео конвертера так само можна скачати відео з YouTube або ВК

Крок 4: Накладіть музику

Натисніть вкладку «Відео» - пункт «Замінити звук». У лівому полі з'явиться напис «Додати аудіо». Виберіть музичний фрагмент, далі - «Відкрити». У лівому полі з'явиться ваша мелодія. Утиліта моментально здійснює накладення музики на відео, що дозволяє швидко «робити» класні відеоролики і забезпечує зручність вибору з великої кількості мелодій.

Відео конвертер працює зі звуками в форматах: AAC, MP3, AC3, FLAC, OGG, WMA, M4A, WAV. Ви можете вирізати з пісні певний музичний фрагмент, для цього потрібно клацнути по файлу, і перемістити чорні маркери. Варто зазначити, що програма може працювати і з різноманітними відеофрагментами, про те, як змінити формат відео , Читайте на нашому сайті.

У правому полі розташована кнопка попереднього перегляду, щоб його активувати, потрібно натиснути кнопку «Play». Далі, якщо результат вас влаштовує, натискаєте «Зберегти зміни». Також є функція збереження внесених змін «Прямо зараз», можна вибрати оригінальний або інший доступний формат.

Виявилося, це так просто - накласти музику на відео файл, і не потрібно було витрачати багато часу на вивчення утиліти, шукати «куди натиснути», дивитися багатогодинні майстер класи. Інтерфейс «ВидеоМАСТЕР» сміливо можна назвати «доброзичливим» для користувача, що не обтяженого знаннями в області програмування.



Крок 5: Додайте ефекти

«ВидеоМАСТЕР» дозволяє використовувати безліч різноманітних ефектів, за допомогою яких ваше відео перетворитися на справжній шедевр домашньої творчості. Для їх використання потрібно перейти на вкладку "Відео" і вибрати пункт «Накласти ефекти».


Крок 6: Збережіть відео

Програма пропонує можливість записати відео на DVD, конвертувати його в інший формат, підготувати для перегляду на мобільних пристроях. Збережіть результат своєї праці в тому вигляді, в якому вам зручно.


Збережіть результат своєї праці в тому вигляді, в якому вам зручно

Використовуйте для роботи з утилітою не тільки власні відеоролики, але і ті, що викладені на популярних сайтах і в соціальних мережах. Щоб більш детально дізнатися про те, як завантажити відео з YouTube на комп'ютер або телефон , Подивіться відповідні статті на нашому сайті. Вивчайте, творите, даруєте друзям, колегам, близьким людям якісні відео з гарною музикою!


Читайте інші статті по темі: