Реклама
Реклама
Реклама

MasterCard підвів підсумки Atlas Weekend 5 700 проданих карт.

Спеціально до фестивалю MasterCard і Ощадбанк випустили банківську карту special addition, яка забезпечувала ряд переваг: окремий вхід, знижки та подарунки. Очевидно, відвідувачі заходу скористалися пропозицією, адже практично всі карти розпродали. Таким чином на території фестивалю був забезпечений повний cashless. «Mastercard створює світ без готівки і розвиває безготівкові оплати не тільки в торгово-сервісній мережі, а й на масових заходах. Музика - одна з емоцій, яка об'єднує людей. Головними мотиваторами партнерства з Atlas Weekend, як з найбільшим фестивалем Східної Європи, стала можливість зміцнення знання бренду, особливо серед аудиторії мілленіалов, а також створення емоційного зв'язку завдяки Безцінним сюрприз і активації на фестивалі. Крім того, ми отримали значний резонанс в традиційних і соціальних медіа, в тому числі за рахунок контенту, згенерованого гостями фестивалю », - коментує маркетинг-директор Mastercard в Україні Наталія Байдала.

Крім того, ми отримали значний резонанс в традиційних і соціальних медіа, в тому числі за рахунок контенту, згенерованого гостями фестивалю », - коментує маркетинг-директор Mastercard в Україні Наталія Байдала

Територію фестивалю забезпечили 578 POS-терміналами для безготівкових розрахунків і 40 інформаційно-платіжними терміналами для поповнення карт і інших операцій. В цілому Atlas Weekend в цьому році відвідали 527 870 осіб. «Сам захід стало музичною подією №1 в медіа просторі, а за рахунок більш 15 креативних бренд проявів і активацій на території фестивалю, Mastercard був інтегрований органічно і масштабно. З точки зору активності безготівкових розрахунків - гості фестивалю оплатили понад 300 000 покупок картами і гаджетами », - продовжує Наталя. Більше про спонсорство подій читайте в інтерв'ю MMR з Наталією Байдали .

Більше про спонсорство подій читайте в   інтерв'ю MMR з Наталією Байдали