Реклама
Реклама
Реклама

Відстрочка від армії 2019 по здоров'ю - розклад хвороб 2019 для призовників до армії

  1. Відстрочка від армії за станом здоров'я
  2. Розклад хвороб 2019 для призовників до армії

Кожного чоловіка закликають служити в армію. Однак не кожен з них має можливість отримати відстрочку від армії за станом здоров'я.

Існує цілий ряд причин, за якими він може отримати відстрочку від армії:

  • У зв'язку з навчанням у ВНЗ;
  • За сімейними обставинами;
  • У тому випадку, якщо у чоловіка з'явилася дитина;
  • По роботі;
  • За станом здоров'я;

У даній статті ми розглянемо більш детально такий вид відстрочки, як відстрочка від армії за станом здоров'я.

Відстрочка від армії за станом здоров'я

Якщо людина не придатний до служби за станом здоров'я, то йому надається відстрочка від армії по здоров'ю. Приблизно термін такої відстрочки становить від 6 місяців до 1 року. Термін залежить від стану здоров'я людини.

Крім цього чоловік може отримати відстрочку в тому випадку, якщо у нього є направлення від лікаря на майбутню операцію. Термін відстрочки залежить від того, скільки людині знадобитися часу на реабілітацію. Однак він не повинен перевищувати 12 місяців.

Існує спеціальний список хвороб, за наявності яких чоловікові покладена відстрочка від армії.

Розклад хвороб 2019 для призовників до армії

З 1 січня 2014 року набула чинності новий розклад хвороб. Користуватися розкладом хвороб досить просто. Необхідно відкрити файл будь-яким текстовим редактором. У таблиці для призовників вказані в повному обсязі хвороби, тому краще звернутися за консультацією до військкомату.

Якщо ж із запропонованого списку у чоловіка все-таки виявиться якась хвороба, тоді необхідно краще вивчити таблицю, щоб бути впевненим, чи дійсно вона дає право на відстрочку від армії.

Сама таблиця складається з 4 граф:

1. Перша графа показує громадян, які спочатку стають на облік і призиваються на військову службу;

2. Друга графа показує, хто з військовослужбовців, не маючи військового звання, проходить військову службу у зв'язку з призовом;

3. Третя графа показує, хто з військовослужбовців може проходити військову службу за контрактом, офіцерів, які перебувають в запасі і не проходили військову службу, а також офіцерів, які проходять військову службу у зв'язку з призовом;

4. Четверта графа показує громадян, які призначені для проходження військової служби на підводному човні.

Кожна хвороба містить коментар, завдяки якому медичні працівники можуть легко орієнтуватися. У кожній графі можуть стояти літери, які означають:

    • Для того щоб отримати відстрочку від армії, необхідно отримати категорію «В», яка позначає, що людина обмежена придатний;
  • Можна також отримати другу категорію «Д», яка позначає, що людина зовсім не придатний.

Крім цього в розкладі хвороб враховують співвідношення зростання до маси тіла людини. Коли в військкоматі медичні працівники визначають, чи придатний людина до проходження служби, то повинні звертати увагу на даний показник, враховуючи його вік.

Для початку вираховують індекс маси тіла чоловіка. Даний показник розраховується за такою формулою:

Даний показник розраховується за такою формулою:

Далі відповідає людина тим чи іншим критеріям описано в таблиці.

Для чоловіків від 18 років до 25 років:
Ви тимчасово не придатні (категорія «Г»), якщо ІМТ <18,5 або ІМТ> 35
Для чоловіків від 26 років до 45 років:
Ви тимчасово не придатні (категорія «Г»), якщо ІМТ <19 або ІМТ> 36

Якщо всі показники в нормі, то чоловіка закликають служити в армію, а якщо ж ні, то він є тимчасово непридатним на період 6 місяців.

Якщо через цей час у людини не з'явитися нових захворювань і не знизиться показник ІМТ, то чоловік зобов'язаний бути покликаний в армію, а якщо знову будуть погані показники, то знову продовжують відстрочку на 6 місяців. І так постійно.

І так постійно

Схожі статті Схожі статті

Майнові податкові відрахування

[Contents] Податковий майнове відрахування є досить поширеним в Росії, оскільки дозволяє отримувати певні кошти за куплену або продану нерухомість. Однак ... [Contents] Податковий майнове відрахування є досить поширеним в Росії, оскільки дозволяє отримувати певні кошти за куплену або продану нерухомість

Специфіка отримання майнового відрахування в різних ситуаціях

[Contents] Майновий податкове вирахування - це поширена пільга, яку отримують платники податків у вигляді зниження доходу, який повинен обкладатися 13% -ної ставкою. Він ... [Contents] Майновий податкове вирахування - це поширена пільга, яку отримують платники податків у вигляді зниження доходу, який повинен обкладатися 13% -ної ставкою

Процес реєстрації фірми «під ключ»

[Contents] Багато починаючі підприємці бажають відкрити компанію, проте для цього необхідно пройти через досить складну і важку реєстрацію. Деякі вирішуються зареєструвати ...