Реклама
Реклама
Реклама

У Мурманську розгромили «вірменський» бар

Фото: bloger51.com

У Мурманську невідомі розтрощили приміщення бару «Мігреса» на вулиці Старостіна, 25. Як повідомляє сайт bloger51.com , Сталося це близько третьої години ночі.

«Заклад належить громадянину Гагік Асряну, брату арештованого Мгер Асряна. У ці дні новий власник «Кольського пивзаводу» ніби як видавлює Асрянов з підприємства, які, в свою чергу, досить дивними формулюваннями заявляють про «рейдерське захоплення» пивзаводу », - йдеться в повідомленні.
Як відзначили СеверПост в прес-службі УМВС по місту Мурманська, на даний момент ніяких заяв за даним фактом до відомства не надходило.

Нагадаємо, в ніч на суботу на територію Кольського пивзаводу о п'ятій годині ночі увірвалися невідомі, робочі, які в той момент знаходилися в цехах були побиті, пізніше їх вигнали з території заводу. До заводу стяглися поліція, представники ФСБ.
Пізніше в Мережі з'явилося відео масової бійки на Кольському пивоварному заводі. Як стало відомо СеверПост, на територію заводу прийшов її власник, у якого пивоварна компанія «Арктика» орендує приміщення.
Напередодні стало відомо, що власник Кольського пивоварного заводу обгородив його колючим дротом, щоб убезпечити своє майно.

12 липня в Калуському районному суді відбудеться засідання за позовом Барсегяна Л.В до Кольської пивоварної компанії. В якості третіх осіб також залучені Кольський відділ УФРС і адміністрація Кольського району.

Читайте також на СеверПост: Північноморські чиновники приховали майно і доходи