Реклама
Реклама
Реклама

Реєстрація договору оренди

  1. Реєстрація договору оренди нежитлового приміщення. Реєстрація договору оренди необхідна: в разі якщо...
  2. М.8 (921) 391-53-83

Реєстрація договору оренди нежитлового приміщення.

Реєстрація договору оренди необхідна: в разі якщо договір укладено на термін більше одного року, він підлягає обов'язковій державній реєстрації в ФРС. Реєстрація договору оренди здійснюється Федеральною службою державної реєстрації кадастру і картографії по Санкт-Петербургу шляхом внесення запису в ЕГРП.

АКЦІЯ !!! Вартість реєстрації договору (все включено) - 8 000 руб.

Акція! Тривати до 31 грудня 2019 року. Термін реєстрації договору 10 робочих днів.

Термін реєстрації договору 10 робочих днів

Я реєструю:

-Реєстрація договору оренди нежитлового приміщення - від 8 000 ₽

-Реєстрація договору оренди будівлі - від 15 000 ₽

- Реєстрація договору оренди земельної ділянки -15 000 ₽. За домовленістю.

Нова послуга. Тільки у нас: Укладення договору оренди. Оренда муніципального майна. Оренда державного майна. Детальніше можна переглянути за посиланням укладення договору оренди

Правила та умови реєстрації договору оренди я розповім нижче.

Лише з моменту державної реєстрації та внесення запису до ЕГРП договір оренди вважається укладеним. Але все права і обов'язки за Договором виникають з моменту підписання такого Договору та Акта-Прийому передачі приміщення.

Головне не забувайте: за угодою сторін умови Договору можуть бути змінені. В цьому випадку додаткові угоди до Договору оренди також підлягають державній реєстрації і вважаються укладеними з моменту такої реєстрації.

Термін державної реєстрації Договору аренди- 20 днів.

Послуги нотаріуса, (довіреність на подачу / отримання документів, нотаріальне завірення копій статутних документів, згода подружжя). Приблизно нотаріус Вам обійдеться від 1500 руб.

М.8 (921) 391-53-83

СПБ.8 (812) 628-73-72

МОС. 8 (495) 131-71-98

Державне мито при реєстрації договорів оренди / суборенди становить:

для юридичних осіб - 22 000 рублів;

для фізичних осіб і індивідуальні підприємці - 2 000 рублів.

Мито за реєстрацію оплачує заявник або обидві сторони Договору оренди половину від свого розміру мита.

При державної реєстрації договору оренди нежитлового приміщення в ФРС надаються такі документи: При державної реєстрації договору оренди нежитлового приміщення в ФРС надаються такі документи:

1. Договір оренди представляється в трьох примірниках-оригіналах: по одному примірнику для кожної із сторін, один екземпляр - в реєструючий орган;

2. Документи, що підтверджують правовий статус орендодавця і орендаря:

-для фізичних осіб - Паспорт (його просто показують фахівця).

-для індивідуальних підприємців - документ, що засвідчує особу (його просто показують фахівця) і свідоцтво про державну реєстрацію як ІП (нотаріальна копія);

- для юридичних осіб - установчі документи, свідоцтво про державну реєстрацію, документ про обрання одноосібного виконавчого органу юридичної особи (рішення учасника, протокол загальних зборів учасників (акціонерів)) і наказ про вступ одноосібного виконавчого органу на посаду (Всі внутрішні документи завіряються печаткою організації, інше нотаріальні копії);

3. Довіреність на представника для реєстрації Договору оренди, якщо Орендар або Орендодавець діють через представника. Довіреність повинна бути оформлена нотаріально.

4. Нотаріально засвідчена згода дружини (чоловіка) на укладення договору оренди, оформлене відповідно до п. 3 ст. 35 Сімейного кодексу РФ, або заяву про відсутність шлюбних відносин (у разі якщо орендодавцем або орендарем є фізична особа, в т.ч. індивідуальний підприємець). На практиці таой документ надає тільки власник приміщення фізична особа або ІП;

5. Якщо Орендодавцем за договором є юридична особа - документ, завірений підписом керівника та відбитком печатки юридичної особи, про відповідність укладання угоди ст. ст. 77-79, 81 Федерального закону від 26.12.1995 р № 208-ФЗ «Про акціонерні товариства» або ст. ст. 45-46 Федерального закону від 08.02.1998 р № 14-ФЗ «Про товариства з обмеженою відповідальністю», або протокол уповноваженого органу юридичної особи про дозвіл на проведення угоди (у випадках, встановлених чинним законодавством). Так звана «Довідка про крупності угоди».

5. Документ про сплату державного мита. Для юридичних осіб це платіжне доручення з печаткою банку, для фізичних осіб та ВП квитанція про сплату мита за реєстрацію Договору оренди. Квитанцію з реквізитами можна взяти в будь-якому МФЦ або на нашому сайті в спеціальному розділі Бланки .

Це основний пакет документів, який Вам буде потрібно при реєстрації договору. Все інше це нюанси, які зможе визначити тільки фахівець. Ви можете звернутися до мене, і я допоможу Вам з першого разу зареєструвати Договір оренди.

Ми працюємо з усіма районами Санкт-Петербурга: Адміралтейський район, Василеостровский, Виборзький, Калінінський, Кіровський, Красногвардійський, Красносельський, Московський, Невський, Петроградський, Петродворец (Петергоф), Приморський, Фрунзенський, Центральний, Колпіно, Кронштадт, Пушкін, Павловськ, Гатчина , Всеволожськ, Сестрорецк

А також в Ленінградській області.

М.8 (921) 391-53-83

СПБ.8 (812) 628-73-72

МОС. 8 (495) 131-71-98

У вартість наших послуг з реєстрації Договору оренди входить:

  • консультація з питань реєстрації договору;
  • підготовка тексту договору оренди (суборенди);
  • супровід до нотаріуса для отримання довіреності та засвідчення копій документів, підготовка переліку необхідних документів;
  • подача документів за дорученням до державного органу;
  • усунення недоліків в разі припинення державної реєстрації;
  • отримання документів по готовності.

Результат наших роботи-зареєстрований Договір оренди. Що підтверджується печаткою ФРС на зворотному боці Договору оренди.

Що підтверджується печаткою ФРС на зворотному боці Договору оренди

Реєстрація договору оренди


Всі послуги: З послугами можна ознайомитися на головній сторінці сайту. Детальніше . Схожі послуги: Розірвання Договору оренди. Вартість послуги від 9 000 руб. Можна подивитися на сторінці. Детальніше.