Реклама
Реклама
Реклама

Новобудови Тюмені: СОВА відповідає

Як відомо, скільки людей - стільки й думок. Для того, щоб прийняти важливе рішення, ми розглядаємо безліч різних думок і формуємо власне. Цей принцип також стосується покупки нерухомості. За статистикою, більше 50% новобудов в Тюмені купують жителі півночі Тюменської області. Ми вирішили відповісти на найбільш поширені запитання клієнтів, які звертаються в агентство нерухомості "СОВА" з метою придбати новобудову. Можливо, ваша ситуація схожа з однією з описаних, і ми заочно відповімо на ваші запитання.

Іван Прохоров, житель Нижньовартовська, задумався про покупку квартири в Тюмені кілька років тому. Іван - працівник нафтовидобувної галузі, розраховує придбати двокімнатну квартиру, передбачуваний бюджет на покупку від 3,5 до 4,5 млн руб. Іван планує переїхати в нову квартиру разом з сім'єю.

- У якому районі міста краще за все купити новобудову для комфортного проживання з сім'єю, щоб до центру міста було недалеко?

СОВА: Є кілька варіантів. Один з них - це житловий комплекс "П'ятий квартал" , Цегляна виконання, площа двокімнатної квартири не менше 72 квадратних метрів. Закрита територія двору, напівпідземний паркінг, поруч гіпермаркет "Ашан". Квартира з поліпшеною чорновою обробкою тут буде коштувати 4,2 млн руб. Термін здачі: перший квартал 2016 року.

Інший варіант: можна розглянути мікрорайон "Видатний" , Де квартира площею в 60 квадратів коштуватиме 3,5 млн руб. Тут ви отримуєте не тільки квартиру з зручним плануванням, а й всі умови для комфортного проживання: відеоспостереження, дитячі та ігрові майданчики, прогулянкові і велосипедні доріжки. Термін здачі: третій квартал 2014 року. До центру Тюмені на автомобілі або громадському транспорті можна дістатися протягом тридцяти хвилин.

Ще один хороший варіант - житловий комплекс "Преображенський". Тут двокімнатна квартира площею 62 квадрата коштує від 2,9 млн руб. Інфраструктура будинку включає закритий двір, відеоспостереження, просторий паркінг, магазини. Термін здачі перших будинків: другий квартал 2015 року. До того ж, тут буде зведена перша в Тюмені Льодова арена.

- Чи є можливість заощадити бюджет?

СОВА: Так, така можливість є, якщо брати новобудову на початковому етапі будівництва. Забудовники пропонують знижки як при 100% оплаті, так і при іпотеці. В цілому, Тюмень дуже широко забудовується, і якщо ви маєте в своєму розпорядженні бюджетом від 3,5 млн руб., То ми зуміємо знайти для вас кілька аналогічних варіантів в різних районах міста. Також варто звернути увагу на те, що квартири в новобудовах продаються без комісії агентства.

- Чи допоможете ви оформити іпотеку?

СОВА: Зрозуміло, сертифікований іпотечний брокер зробить все, щоб ваша заявка на іпотеку була схвалена. Агентство нерухомості "СОВА" працює з багатьма банками.

Володимир Возко, житель Мегіон, планує купити житло для дочки, яка поїде вступати до вузів Тюмені. Володимир розраховує на бюджет у 1,8-2 млн руб. І справді, простіше купити квартиру, ніж щомісяця віддавати гроші за оренду чужим людям.

- Скажіть, будь новобудови розташовані найближче до вузів? Чи можна підібрати щось підходяще в межах визначеної суми?

СОВА: Якраз по вашому запиту - почалися продажі в ЖК "Акварель" . Цей житловий комплекс будується в одному з найбільш затребуваних районів міста - Будинок оборони. Тут вже є розвинена інфраструктура, до ТГУ можна доїхати без пробок протягом 10 хвилин, до Нафтогазового університету - за 15 хвилин, а до Будівельної академії можна і зовсім дійти пішки. Квартира-студія площею 32 квадрата в цьому комплексі коштує 1,9 млн руб. Термін введення в експлуатацію: третій квартал 2016 року. Квартири здаються з поліпшеною чорновою обробкою, тому вкладення в ремонт будуть мінімальними.

- Скажіть, чи можливий варіант з розстрочкою?

СОВА: Так, цей забудовник надає варіант з розстрочкою протягом півроку. У цьому випадку, ви не переплачуєте відсотки. Так що, якщо у вас вже є наявна сума для покупки, то розстрочка - найкращий з варіантів.

Михайло Бутаков, житель Сургута, має намір інвестувати кошти в нерухомість. Ціни на житло в Тюмені будуть рости, чисельність населення майже досягла мільйонної позначки, тому придбану новобудову завжди можна реалізувати на вигідних умовах.

- У якому районі найкраще взяти новобудову з метою інвестування?

СОВА: В даному випадку підійдуть   ЖК Європейський   ,   Novin Квартал СОВА: В даному випадку підійдуть ЖК "Європейський" , "Novin Квартал". Для інвестування має сенс вибирати об'єкти, розташовані в центрі міста або в наближених до нього районах.

- Скільки можна заробити на інвестиціях в новобудову?

СОВА: Зазвичай, близько 30-40% від початкової вартості квартири. Є короткострокові і довгострокові інвестиції. Якщо вам необхідно в короткі терміни заробити близько 300 тис. Руб., Ви можете купити новобудову на старті продажів і продати через чотири-п'ять місяців. Якщо ж ви хочете заробити 600-800 тис. Руб., То потрібно почекати рік-півтора, поки будинок введуть в експлуатацію.

- Яку суму оптимально інвестувати?

СОВА: Найпростіше реалізувати однокімнатну квартиру, оптимальна сума для інвестицій від 3 млн руб. Вклавши таку суму, можна розраховувати, що через рік ви зможете продати цю квартиру за 3,8 млн руб.

- Чому варто звернутися до фахівців вашого агентства?

СОВА: В першу чергу, ми надаємо якісні послуги, і, у випадку з новобудовами, така послуга вам нічого не варто. Фахівці агентства зустрінуть вас в аеропорту або на ж / д вокзалі. Операцію з купівлі новобудови реально провести протягом одного дня.

Відділ новобудов АН СОВА, Відділ новобудов АН "СОВА",

м Тюмень, тел. 8 (3452) 512-800

У якому районі міста краще за все купити новобудову для комфортного проживання з сім'єю, щоб до центру міста було недалеко?
Чи є можливість заощадити бюджет?
Чи допоможете ви оформити іпотеку?
Скажіть, будь новобудови розташовані найближче до вузів?
Чи можна підібрати щось підходяще в межах визначеної суми?
Скажіть, чи можливий варіант з розстрочкою?
У якому районі найкраще взяти новобудову з метою інвестування?
Скільки можна заробити на інвестиціях в новобудову?
Яку суму оптимально інвестувати?
Чому варто звернутися до фахівців вашого агентства?