Реклама
Реклама
Реклама

Сергій Курило: «МЖК« Інтернаціоналіст »у 2012 році почне будівництво ще одного будинку

У році, що минає 2011 році у компанії «МЖК« Інтернаціоналіст »відбулося дві знакові події: ми добудували один житловий комплекс і почали зводити новий У році, що минає 2011 році у компанії «МЖК« Інтернаціоналіст »відбулося дві знакові події: ми добудували один житловий комплекс і почали зводити новий.

У січні ми завершили будівництво житлового комплексу, що складається з трьох 9-поверхівок, ввівши в експлуатацію цегельний будинок №33 в нашому мікрорайоні.

За 22 роки роботи наша компанія жодного разу не допускала затримок зі здачею будинків. Дотримання термінів і виконання зобов'язань перед інвесторами - це принципова позиція МЖК «Інтернаціоналіст». І як би нам не було важко, будинок №33 зданий вчасно і з гарною якістю. Наші покупці дуже задоволені своїми квартирами.

19.01.2011 МЖК «Інтернаціоналіст» ввів в експлуатацію будинок на Салтівці

Навесні наша компанія почала будівництво нового ЖК « багряні вітрила »З закладки його першого 9-поверхового будинку №34. У новому, 2012-му році, до кінця зими ми вийдемо на нульовий цикл будинку і, як тільки потеплішає, почнемо цегляну кладку стін.

29.04.2011 МЖК «Інтернаціоналіст» почав будівництво нового будинку

У будинку №34 з'явиться нововведення - індивідуальне газове опалення і підігрів води в кожній квартирі, щоб люди змогли опалювати своє житло, коли їм необхідно, і за меншу ціну. Під'їзди будинку будуть дуже просторими, як за кордоном.

Крім того, ми працюємо над проектами наступних двох будинків житлового комплексу «Червоні вітрила». В кінці 2012 року почнемо будівництво будинку №35.

25.12.2011 МЖК "Інтернаціоналіст" розпочав продаж в споруджуваному будинку на Північній Салтівці

22 грудня в честь 22-річчя МЖК «Інтернаціоналст» почав реалізацію квартир в будинку, що будується №34.
В наш відділ продажів вже надійшло багато дзвінків і всього через кілька днів була оформлена перша угода.

Ми завжди прагнули будувати житло з високою якістю Ми завжди прагнули будувати житло з високою якістю. І хоча наші будинки позиціонуються як економ-клас, насправді їх рівень вище: ми традиційно встановлюємо найдорожчі п'ятикамерні вікна і хороші ліфти, які виробляє київський завод фірми «Otis».

Без надії жити не можна. І ми досить оптимістично дивимося в майбутнє. Як будівельник можу побажати харків'янам, щоб вони мали можливість купувати якісне житло.

Від щирого серця бажаю харків'янам, жителям мікрорайону «МЖК« Інтернаціоналіст », нашим партнерам здоров'я, щастя та родинного благополуччя. Я б хотів, щоб кожна сім'я мала можливість купувати якісну, тепле, комфортне і упорядкованих житло, як в європейських країнах. А компанія «МЖК« Інтернаціоналіст »будувала, будує і будуватиме саме такі будинки.

СтройОбзор. Харківський портал новобудов