Реклама
Реклама
Реклама

Зав'ялова помер в лікарні після стрибка з парашутом

Лікарі виявилися безсилі в боротьбі з важкими травмами актора театру Вахтангова Олексія Зав'ялова Лікарі виявилися безсилі в боротьбі з важкими травмами актора театру Вахтангова Олексія Зав'ялова. Сьогодні вночі він помер через півтора місяці після фатального стрибка з парашутом.

Трагедія сталася 7 серпня в Коломиї, нагадує "Утро.ру" . Під час стрибка з парашутом 37-річний актор зчепився стропами з другом. Впавши з величезної висоти, Олексій Зав'ялов отримав поєднану травму голови, тупу травму живота і перелом ребер, стегна, сідничної кістки, розриви внутрішніх органів.

Читайте по темі: Актор Зав'ялов стрибнув з парашутом і потрапив в реанімацію .

З підмосковній лікарні, куди потерпілий був доставлений відразу з аеродрому, 10 серпня його перевели в інститут імені Скліфосовського. "Стан Зав'ялова важке. На приватній машині швидкої допомоги його перевезли ввечері до нас", - поділилися тоді з Life News співробітники московської клініки.

Акторові було потрібно переливання крові. Його друзі і колеги намагалися допомогти акторові. Останнім часом Зав'ялов знаходився в реанімації і за півтора місяця він переніс кілька операцій. Одна з них була вкрай важка - молодій людині ушивали печінку, відзначає "Вільна преса" . Але, на жаль, медицина виявилася не всесильна.

Любителям серіалів Олексій Зав'ялов був відомий за роллю Станіслава Скрябіна в п'яти епізодах "Ментовські воєн", а театралам добре знайомі його образи в спектаклях Театру ім. Вахтангова "Принцеса Турандот", "За двома зайцями ...", "Маскарад".

Олексій Зав'ялов був відомим російським актором, зіркою Театру імені Вахтангова. Любителям серіалів він знаком по ролі Станіслава Скрябіна в п'яти епізодах "Ментовські воєн". А театралам запам'яталися його образи в спектаклях "Принцеса Турандот", "За двома зайцями ...", "Маскарад".

Читайте найактуальніше в рубриці "Культура"