Реклама
Реклама
Реклама

Порошенко святкує день народження: активісти подарували президенту шину і цукерки

Активісти розмалювали паркан заміського будинку Порошенко / ТСН

Сьогодні президенту України Петру Порошенко виповнилося 49 років. На Банкову люди почали приходити з десятої години ранку.

У той же час до заміського будинку президента прибутку активісти Автомайдану . Спочатку вони принесли розмальовану в національні кольори шину і коробку цукерок бренду, який належить Порошенку. Також активісти розмалювали білий паркан заміського будинку в синьо-жовтий.

Читайте також Порошенко зізнався, що бачив флешмоб "Поговори зі мною" і відразу ж на нього "відреагував"

Таким чином вони вирішили привітати президента з Днем народження, і нагадати йому про його обіцянки українцям. Але міліція перешкодила довести справу до кінця - активістам заблокували виїзд і їх можуть звинуватити в псуванні майна.

У свою чергу, Порошенко подякував всім за привітання і подарунки.

Про це Порошенко в кінці дня написав у своїй сторінці в Facebook.

«Дякую за привітання і подарунки! Найщиріший отримав з рук коханої дружини », - написав президент.

У той же час, відповідаючи на питання УНІАН щодо сьогоднішнього дня Порошенко, прес-секретар глави держави Святослав Цеголко повідомив, що президент України сам зробив подарунок своїй родині - присвятив сьогоднішній вечір сім'ї.

Довідка УНІАН. Петро Порошенко, який 25 травня 2014 року на позачергових виборах був обраний президентом України, народився 26 вересня 1965 року в м Болград Одеської області. Разом з дружиною, Мариною Порошенко, президент виховує чотирьох дітей: синів - Олексія та Михайла і дочок - Євгену і Олександру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter