Реклама
Реклама
Реклама

Губернатор Московської області нагодував пасажирів електрички Москва - Александров

Андрій Воробйов пригощав знаходилися у вагоні місцевих жителів пиріжками. Частування пекла, як розповів він сам, Ніна Шерстнева, яка протягом кількох десятків років готувала пиріжки в 3-й школі Реутова.

Частування пекла, як розповів він сам, Ніна Шерстнева, яка протягом кількох десятків років готувала пиріжки в 3-й школі Реутова

На даний момент Шерстнева пішла на пенсію і проживає на дачі в Шатуре. Вона навчила пекти пиріжки Анну Бабалову, проте повторити оригінальний рецепт у тій вдається чи. Саме тому, коли необхідно напекти пиріжків, нерідко жінки працюють дуетом.

У незвичайної акції взяв участь не тільки губернатор Москвской області, але також і мер російської столиці Сергій Собянін. Разом вони відправилися з Ярославського вокзалу на приміській електричці в Сергіїв Посад, щоб оцінити стан транспортної доступності поїздів. Після цього вони планують поїхати в одне з СНТ. Під час поїздки пасажири змогли задати свої питання політикам, якщо такі були.

Згідно довідкового матеріалу, на території Підмосков'я розташовано більше 11 тисяч СНТ, в яких у весняно-літній період проживає близько 4 мільйонів осіб. Тому фактор транспортної доступності це вкрай важливий аспект для щоденного комфорту москвичів і жителів Підмосков'я.


Микола Офіцерів