Реклама
Реклама
Реклама

Земфіра представить новий альбом на концерті в Москві

© zemfira.ru

23 грудня в московському клубі Stadium відбудеться концерт Земфіри, на якому вона представить свій третій концертний альбом - «Маленька людина Live».

«Альбом вийде 23 грудня, digital-версія стане доступна на всіх цифрових майданчиках. - йдеться в повідомленні на сторінці Земфіри в соцмережі «Вконтакте». - Реліз альбому підіб'є підсумок туру "Маленька людина", в рамках якого співачка проїхала по Росії від Владивостока до Москви, зіграла в Ризі, Талліні, Вільнюсі та Мінську, а потім вирушила до Ізраїлю, Німеччини, ОАЕ, Великобританії, США та Канаду ».

Разом з британськими музикантами Фрейзером Макколлом (гітара), Херрі Мидом (барабани), Крістофером Деггером (бас-гітара), Крейгом Лоу (клавішні, перкусія) і Россом Чапмен (гітара) співачка виступила на 40 концертах в 37 містах і 11 країнах.

Основу альбому «Маленька людина Live» склали концертні записи, зроблені 1 і 3 квітня в московському спорткомплексі «Олімпійський». Їх доповнюють пісні, записані на концертах зарубіжної частини туру «Маленька людина». Всього на альбомі буде 30 треків, над зведенням і мастерингом яких працювали британські студійні фахівці.

Також повідомляється, що диск буде видано обмеженим накладом, причому кожному, який купив квиток на концерт 23 грудня, буде подарований CD «Маленька людина Live».