Реклама
Реклама
Реклама

Зовнішня реклама (виготовлення, виробництво та узгодження) Петербург. Поліграфія (листівки, флаєри, буклети, візитки, дизайн і верстка) в Санкт-Петербурзі

При всій своїй уявній простоті зовнішня реклама - досить складний і багаторівневий процес. Щоб не наваляти дров і не допустити помилок, настійно рекомендуємо звернутися до фахівців вже на стадії проектування вивіски, тим більше при її виготовленні і монтажі.

Світлова вивіска, по праву, основний елемент зовнішньої реклами, справедливо домінуюча серед інших форм і різновидів. Проектування і виготовлення зовнішніх рекламних та інтер'єрних конструкцій будь-якої складності, профіль діяльності нашої компанії. Від первинного огляду фасаду будівлі і створення оригінал макета вивіски, до узгодження зовнішньої реклами в контролюючих органах Санкт-Петербурга і Північно-Заходу, а також подальшого виготовлення та проведення монтажних робіт.
Серед вивісок випускаються нами: світлові короби зі світлодіодним і люмінесцентним підсвічуванням, світлові консолі, об'ємні світлові букви і символи (світлодіодні, неон), дахові рекламні установки, світлодіодні екрани, табло та рядки, що біжать, динамічні вивіски. Крім виробництва зовнішньої реклами, здійснюємо роботи по розробці і оформленню інтер'єрів: оформлення вітрин і торгових залів, інформаційні покажчики (світлові та несвітлові), освітлення і декоративне підсвічування приміщень, фасадів будівель і рекламних конструкцій.
Серед компаній вибрали нас в якості свого підрядника такі шановані в нашому місті компанії, як «Ейч Бі Сі Coca - Cola Євразія», мережа магазинів «Кіберрі електронікс», ВАТ «Нефрит-Кераміка», мережа салонів оптики «Щасливий погляд», мережа аптек «Родник здоров'я», мережа аптек «ЛекОптТорг», мережа аптек «Аптекар», мережа аптек «Рецепт здоров'я», мережа салонів штор «декор», салон автозапчастин «Автомаркет» і т.д.
Детальніше = >> Світлова вивіска, по праву, основний елемент зовнішньої реклами, справедливо домінуюча серед інших форм і різновидів

Поліграфічні послуги користуються попитом і необхідні як великому, так і дрібнороздрібної бізнесу. Буклети, каталоги, флаєри використовуються для реклами компаній і пропонованих ними послуг.

Бланки, блокноти, самокопіюються бланки, шелфтокери, цінники, стікери, візитки та інша друкована продукція необхідні для забезпечення робочого процесу. Календарі, плакати, листівки, корпоративні видання (газети, щорічні звіти і журнали), як і сувенірна продукція - необхідні бізнес інструменти. Пропонуємо вам наступні види послуг: - розробка оригінал макетів (дизайн) будь-якої поліграфічної та сувенірної продукції; - підготовка до друку; - цифровий та офсетний друк (включаючи рольову); - післядрукарська обробка (фальцювання, підбір, посадка на пружину, ламінація, вирубка, вибірковий лак і т.д.).

Наші роботи

Багато потенційних клієнтів запитують, чому на нашому сайті викладено так мало фотографій виготовлених і змонтованих нами світлодіодних табло . Чи не є це непрямим свідченням малого виробництва, що випускає невеликі обсяги рядків, що біжать і світлодіодних табло?
Не будемо вдаватися в розлогі роз'яснення. Відповімо лаконічно, в портфоліо представлені лише деякі приклади наших робіт, по можливості ми намагаємося викладати фотографії рядків, що біжать різних типорозмірів, які не дублюючи один і той же розмір бегушкі в різних ракурсах. Детальніше = >>
Повнокольорові світлодіодні рядки, що біжать

повнокольорові світлодіодні біжучі рядки і екрани стали набагато доступніше. Виробник рядків, що біжать і світлодіодних дисплеїв , ТОВ «РА« Медіа Альянс », оголосив про рекордне зниження цін. Та, що біжить повнокольоровий рядок з висотою символа 400, 600 і 800 мм. стала ДЕШЕВШЕ одноколірного аналога !

Ще недавно перед замовником біжучого рядка стояв непростий вибір. взяти дорогою світлодіодний дисплей в одноколірному виконанні, або ж напружитися і заплатити за ще більш витратний триколірний варіант. Мріяти про кольоровому світлодіодному табло могли або представники мережевих компаній, або просто дуже забезпечені люди.
У вересні цього року ми змінили ситуацію в корені! Детальніше = >>


Гарантійний термін експлуатації

З 1 лютого 2012 року гарантійний термін експлуатації світлових вивісок на світлодіодному підсвічуванню становить 2 роки, з моменту проведення монтажних робіт.
Використання нашими інженерами блоків живлення підвищеного ресурсу, дозволило нам збільшити гарантійний термін експлуатації продукції, що випускається нами продукції зі світлодіодним підсвічуванням до двох років. тепер світлові вивіски , світлові об'ємні букви , світлові короби і світлові консолі, виготовлені нами, поставлені на дворічне гарантійне обслуговування.
У деяких випадках, термін гарантії може складати три роки! Дія цього гарантійного пропозиції обговорюється окремо і залежить від застосовуваних в світлових вивісках комплектуючих. При використанні світлодіодних модулів і блоків живлення певних виробників. Детальніше = >>


Світлодіодний екран (рядок, що біжить) 5 888 х 256 мм., В місті Вологда, змонтований нашими фахівцями для ювелірного салону «Золотий».

Світлодіодний екран типу "рухомий рядок" був змонтований нашими фахівцями 30 січня цього року в місті Вологда на проспекті Миру д. 42. Розмір екрану 5 888 х 256 мм., світіння - один колір, червоний. табло призначене для показу текстової інформації про ціни, акції та знижки подаються на даний момент.
вибір кроку біжучого рядка в 16 мм. дозволив виконати поставлене завдання без зайвих витрат. При цьому в місті Вологда, світлодіодні екрани і біжучі рядки представлені незначно, огляд, проведений нашою бригадою, виявив тільки 2 електронних табло , Включаючи наше ж виріб. Безумовно, установка і використання нового для міста формату зовнішньої реклами є безпрограшним кроком, гарантовано привертає увагу жителів.
Так як вартість світлодіодних табло і екранів , Останнім часом, істотно знизилася, даний вид рекламоносіїв є доступним для більшої частини підприємців. Наші фахівці можуть, як виготовити біжучий рядок або світлодіодний екран на ваше замовлення, так і організувати його доставку та монтаж в вашому місті, включаючи гарантійне та післягарантійне обслуговування! Детальніше = >>


Електронне табло та світлодіодні рядки, що біжать

Електронне табло та світлодіодні рядки, що біжать - найбільш затребувані в бізнесі сфери їх застосування та можливості цього формату зовнішньої реклами.
Електронне табло, табло та рядки, що біжать є невід'ємною частиною сучасної зовнішньої реклами і доповнюють зовнішній вигляд міських вулиць і доріг. Розвиток технологій лежать в основі виробництва світлодіодних модулів , З яких конструюють екрани, табло і біжучі рядки призвело до їх здешевлення і, відповідно, значно більш масового поширення. Електронне табло повторюють шлях об'ємних світлових букв зі світлодіодним підсвічуванням , Від дорожнечі і елітарності до масового поширення і витіснення інших форм зовнішніх світлових вивісок .
Але, мова в нашому матеріалі не про це. Пропоную поговорити про найбільш перспективних областях застосування світлодіодних екранів , Про те, в яких випадках світлодіодний екран або світлодіодна рядок, що біжить найбільш практичні і здатні принести максимум користі. Чому, власне, я ставлю це питання? Детальніше = >>


Світлодіодна рядок, що біжить (дахова установка)

Світлодіодна рядок, що біжить у вигляді дахової установки була змонтована нашими фахівцями на вулиці Бухарестська д. 144, 11 січня цього року. Розмір бегушкі 9 600 х 600 мм., Світіння - повнокольоровий. Спочатку стояло завдання розробити світлодіодний дисплей ( рухомий рядок ) Для трансляцій текстової інформації. Детальніше = >>


Вивіска магазину - найважливіший елемент зовнішньої реклами

Будь-який найменший магазинчик потребує в вивісці на фасаді , Бажано щоб це була світлова вивіска . Без «оголошення на обличчі» залучити покупця в наші дні важко. Чай не 70-80 роки, коли кожен знав в які двері зайти за ковбасою, а в яку за горілкою. Зовнішня реклама необхідна і безцінна. Від того, як грамотно виконана вивіска магазину або кафе , Залежить, без малого, успіх вашого починання.
вивіска магазину може бути різних форм і технічних характеристик. По впливу на покупця зовнішня реклама може бути розділена на несвітлові і світлові конструкції. Несвітлові форми наружки розглядати не будемо через зайвої архаїчності і малої рентабельності в межах міста. Все-таки клімат у нас не той, та й торгівля прагне захоплювати максимальну кількість годин у добі, тобто трудитися припадати не тільки в світлий час доби. З цих причин виготовлення зовнішньої реклами , Як правило, зводиться, до виробництва світлових рекламних конструкцій. вивіски магазину роблять світловими, або, висвітлюючи лицьові частини букв прожекторами, або виробляючи об'ємні букви з внутрішньою підсвіткою. Останнім часом набирає силу тенденція еволюції світлових вивісок в більш досконалі і активні форми, так звані динамічні вивіски. Їх основою є відкриті світлодіоди, чий режим включення / вимикання задається контролером. Також набирають популярність вивіски створені на основі світлодіодних модулів: рухомі рядки, світлодіодні екрани. Детальніше = >>


Зовнішня вивіска магазину

Об'ємні букви в зовнішній рекламі: варіативність форм, виготовлення, монтаж і специфіка застосування

За формами і видовим розмаїттям фасадна вивіска вельми багатолика. Правда, при всій багатої палітри різних варіантів, найбільш затребуваних і ходових форматів кілька. Найбільш продуктивним засобом зовнішньої реклами є світлові об'ємні букви , Вони ж символи.
Простота сприйняття написів складаються з об'ємних літер і символів, найбільш важливий параметр популярності даних вивісок . Наприклад, напис МАГАЗИН виконана на світловому коробі може погано читатися або бути малочітаемом з великої відстані. об'ємні ж літери , В більшості своїй, вирішують цю проблему, рекламні вивіски виконані з їх використанням, добре проглядаються з великої відстані, не викликаючи у покупця сумнівів в профілі торгової точки. Укупі з привабливістю самої форми букв і подачі інформації з їх допомогою, світлові окремостоячі об'ємні букви виглядають на фасаді елегантно і солідно, зовнішня вивіска із застосуванням об'ємних форм - один з найбільш працюючих і затребуваних варіантів наших днів. Детальніше = >>


Зовнішня світлова реклама

Зовнішня світлова реклама . Як правильно замовити? І яка світлова вивіска вам необхідна найбільше?

Світлова вивіска (реклама) , Грамотно виконана в технічному і візуальному плані, завжди з ториця відіб'є вкладені в її виготовлення кошти. Зовнішня реклама не та послуга, на якій варто заощаджувати. Її функція - залучення покупця і позиціонування вашої торгової точки в просторі і сприйнятті: географічне, світлове, тематичне виділення і т.д. Пропоную більш детально розкрити робочі функції, які виконує вивіска магазину . Їх можна розділити на дві найбільш важливих категорії. Детальніше = >>


Світлові букви види

Зовнішня реклама - необхідна і практично корисна! Сподіваюся, ця теза не потребує додаткової аргументації для вас. світлова вивіска позиціонує вашу торгову точку точно так же, як навігатор допомагає визначити ваше положення в просторі і прив'язує до географічних точках на карті місцевості. Вона привертає увагу перехожих і, в кінцевому підсумку, сприяє перетіканню дзвінкої монети з їхніх гаманців у вашу кишеню. Зовнішня реклама багатолика і багатоформатний. Пропоную поговорити про найпоширенішою формою сьогоднішнього дня - світлові об'ємні букви .

світлова буква - якою вона може бути?

Не будемо обговорювати застосовувані в зовнішній рекламі шрифти, їх дуже багато. З цієї причини зовнішній вигляд вивіски часто залежить від фантазії дизайнера, уявлень про прекрасне з боку замовника і, колекції шрифтів на комп'ютері верстальника.
Більше значення для сприйняття зовнішньої реклами має вигляд підсвічування. Від того, як засвічений символ або літера , Залежить сприйняття світлової вивіски потенційним клієнтом і її положення по відношенню до конкуруючих об'єктів зовнішньої реклами .
Видів підсвічування кілька. Коротко розповімо про основні з них. Детальніше = >>


Світлодіодний екран і табло. різниця існує

Зовнішня реклама вводить в наш лексикон різні хитрі слова і словосполучення, які не завжди зрозумілі замовнику. Часом в них складно розібратися і відчути різницю між начебто подібними поняттями. Наприклад, чи існує різниця між такими поширеними термінами як світлодіодний екран, світлодіодне табло і рядок, що біжить ? Авторська думка наших фахівців свідчить про наявність істотних відмінностей між цими поняттями.
Світлодіодний екран і світлодіодне табло розрізняються за формою, розмірами і формату подачі інформації. А от рухомий рядок і світлодіодне табло , Поняття однокореневі, майже синоніми.
Світлодіодний екран - сама панська форма серед різних видів електронних табло . Дорога, помітна і складна в збірці конструкція, доступна для дійсно забезпечених компаній і замовників. Призначення - показ відеороликів і змішаних рекламних звернень, коли текст чергується або поєднується з картинкою (відеорядом).
світлодіодне табло - простіша і поширена форма рекламного носія. Завдяки варіативності компонентів дозволяє створювати як дешеві форми зовнішньої і інтер'єрної реклами , Так і більш дорогі варіанти динамічних вивісок вирішальні різні рекламні завдання. У побуті світлодіодне табло називають рухомий рядок , Що викликане простою формою подачі текстової інформації, найпоширеніший ефект подачі якої - пливе справа наліво або в зворотному напрямку текст. Як правило, застосовують для показу саме текстової інформації, рідше супроводжуваної графічними елементами. Детальніше = >>


Світлові окремо стоять літери і символи в зовнішній рекламі:
особливості застосування і технології складання світлових вивісок

Окремо стоять світлові літери на сьогоднішній день є найбільш ходової формою зовнішньої реклами Санкт-Петербурга. Кількість замовлень світлових коробів , Наприклад, різко скоротилося. У портфелі наших замовників частка світлових букв становить 90-95% від загального числа замовлень. Головною перевагою цієї форми зовнішньої реклами є її, вибачте за тавтологію, форма. Вона універсальна, дозволяє змінювати і підлаштовувати зовнішні контури світловий літери під різні елементи оформлення будівлі, домагаючись найбільш вдалого рішення світлової вивіски. До того ж найбільш улюблена владою міста, а також є самим практичним форматом світлових вивісок з точки зору використання, енергоспоживання і подальшого обслуговування. Витоки цієї тенденції очевидні: Детальніше = >>


Зовнішня реклама на даху. Чому світлова дахова вивіска технічно складна і дорога?

Що змінилося в нашому місті, в його візуальному сприйнятті, в останній рік-два? Хтось назве більшу кількість відреставрованих фасадів, хтось більш чисті вулиці, хтось буде говорити про інші більш-менш кидаються в очі досягнення влади.
Я ж, як людина, що займається зовнішньою рекламою , Зазначу зміна форм " зовнішньої реклами ". У першу чергу, значне скорочення білбордів уздовж доріг, суттєве скорочення світових дахових установок, а також все більша кількість вивісок складаються з окремих символів і світлових об'ємних букв.

Пропоную обговорити таке явище зовнішньої реклами як світлова дахова установка . Детальніше = >>


СВІТЛОВІ БУКВИ (окремо стоять світлові символи)

світлові букви і символи, в останні 2-3 роки, стрімко заміщають собою традиційні форми зовнішньої реклами . Чому так відбувається, думаю, серйозно пояснювати не варто.
Отримати дозвіл на розміщення світлового короба або фігурного все складніше. З точки зору прекрасного, форма світлового прямокутника і квадрата безнадійно поступається витонченим і, нехай навіть не дуже, шрифтових вишукувань вивісок з буквами і символами в своїй основі. Та й імідж все-таки ні ніщо, а дуже навіть багато що означає в сучасному житті громадянина Росії! Тим більше імідж компанії і торгової точки. Понти для наших громадян - річ безперечна, тому і світлова вивіска магазину , В свідомості більшості, повинна бути крутіше і краще ніж у сусіда. Ось і правлять бал вивіски, що складаються з світлових букв і символів.

Домінування подібної форми зовнішньої реклами в доступному для огляду майбутньому безперечно. Щоб вам не говорили, при відкритті торгової точки і замовленні зовнішньої реклами , Не піддавайтеся на умовляння знайомих і внутрішнім бажанням заощадити. віддайте перевагу вивісці складається зі світлових окремо розташованих букв і символів. Детальніше = >>


Яка структура підрозділу зовнішньої и інтер'єрної реклами Вашої компании?

Зовнішня та інтер'єрна реклама требует професійного підходу. Обмежитися парою трійкою збирачів - шлях в нікуди. Саме тому кількість подібних Шабашкін контор з кожним роком скорочується, на ринку залишаються найбільш прагматичні і професійні команди. Детальніше = >>


Фрезерний верстат, ріжучий і широкоформатний плотер. Що являють собою виробничі потужності ТОВ «РА« Медіа Альянс », точніше підрозділи по розробці, виробництву і монтажу зовнішньої і інтер'єрної реклами?

Наше виробництво забезпечене всім необхідним для розробки, виробництва і монтажу зовнішньої і інтер'єрної реклами: фрезерний верстат з робочим полем 3х2 метра, ріжучий плоттер RABBIT НХ-1360 N, широкоформатний плотер (максимальна ширина друку 3.20 метра). Детальніше = >>


Які види робіт, точніше, варіанти зовнішньої реклами ви можете запропонувати вашим клієнтам? Світлові короби, консолі, окремостоячі літери, динамічні вивіски, лайтбокси, штендери, що ще?

На даний момент, немає рекламної конструкції, яку б не змогли розробити, виготовити і змонтувати наші фахівці. Лінійка продукції, що випускається нами продукції включає в себе: світлові та несвітлові вивіски, окремостоячі букви і символи, світлові і несвітлові короби і консолі , Светодинамические табло, планшети, панно і конструкції. Детальніше = >>


Яка роль постачальників витратних матеріалів і комплектуючих в роботі виробника зовнішньої і інтер'єрної реклами? Простий моніторинг ринку показує досить широкий розкид на листові матеріали (ПВХ, акрил (оргскло)); профілі; самоклеючу плівку ORACAL, ORAJET і т.д. Люмінесцентні лампи і світлодіодну продукцію LED (Lighting Emitting Diodes), а саме інтер'єрні світлодіодні лінійки, smd модулі і т.п.

Звичайно ж, витратні матеріали для зовнішньої і інтер'єрної реклами необхідно купувати у перевірених постачальників реалізують якісну і, в той же час, конкурентну за вартістю продукцію. Адже негативні прецеденти, пов'язані з якістю матеріалів трапляються, і не так вже й рідко. Так, у наших колег закуплений молочний акрил (оргскло) на просвіт віддавав жовтизною - прямий результат роботи з невідомими постачальниками. А ті ж світлодіодні модулі і лінійки? Якщо змішати кілька партій, спектр світіння діодів ( LED, smd модулів ) Одного і того ж виду цілком може відрізнятися один від одного, одні будуть ближче до холодного спектру, інші до теплого. Це проявляється і в листових ( ПВХ, той же акрил ) І в плівкових матеріалах (самоклеюча плівка ORACAL, наприклад). Детальніше = >>


Займаються фахівці рекламного агентства «Медіа Альянс» проектуванням нових рекламних конструкцій? І, наскільки ви стежите за новинками ринку, наприклад, робите чи светодинамические вивіски?

Почну з вашого другого запитання. Светодинамические вивіски , Вони ж динамічні, наше виробництво освоїло ще на початку минулого року. Термін цей ще не усталений остаточно, тому під динамічними вивісками розуміють кілька видів виробів, маючи на увазі під ними, наприклад, біжучі рядки , Світлодіодні панно і екрани. Почасти це вірно, хоча в моєму розумінні видів динамічних носіїв куди більше. Детальніше = >>


Оформлення вітрин, вважаєте цей вид реклами перспективним?

Оформлення вітрин - вельми перспективна область. Більшість компаній обмежуються при оформленні вітрин використанням самоклеющейся плівки ORAGET ( широкоформатний друк ) Або створенням і розміщенням аплікацій на основі плівок ORACAL , Розміщенні банерів в вітринах, на фасадах магазинів і т.д. Детальніше = >>


Важливий елемент у виробництві зовнішньої реклами - монтаж (монтажні та демонтажні роботи). Як йдуть справи у вашій компанії з цим сегментом?

Звичайно, правильно здійснений монтаж (монтажні та демонтажні роботи ) - запорука довгого і безпечної роботи виготовленої зовнішньої реклами. Тим більше, в умовах нашого міста, важливими факторами є здатність виробника не тільки виготовити і змонтувати рекламу. Але і, оперативно провести гарантійні і ремонтно-відновлювальні роботи. На жаль, випадки випадкового або навмисного пошкодження вивісок (включаючи пошкодження, внаслідок падіння льоду з даху) досить поширені. Наші фахівці готові виїхати на місце і оперативно усунути технічні та інші проблеми протягом 24 годин з моменту надходження заявки. Також хочу відзначити, монтажні групи нашої компанії працюють 7 днів на тиждень. Ознайомитися з нашими роботами по монтажу, демонтажу та висотних робіт можна на нашому сайті www.zp-ria.ru. Портфоліо постійно оновлюється. Детальніше = >>


Роз'ясніть, які види букв і символів найбільш поширені при виготовлення вивісок та інших видів зовнішньої реклами. В яких випадках при виготовлення букв краще використовувати ПВХ і акрил, а в яких інші матеріали?

Об'ємні букви (окремо стоячі символи), як правило, виготовляють з кількох лекалами (типовими рішеннями). Найбільш поширені такі з них:
- лицьова частина літери виготовлена ​​з акрилу (оргскло) , Бічні частини з ПВХ (в народі «пластик»), якого профілю ALS. Задня частина з пластика товщиною 5 мм., Мінімум;
- лицьова частина букв з акрилу (оргскло), бічні частини також з акрилу. Задня частина з пластика товщиною 5 мм., Мінімум;
- лицьова і бічні частини букв и сімволів виготовлені з ПВХ, або іншого непрозорого матеріалу ( нержавейка , Алюміній і т.д.). Вибір матеріалу обумовлений естетичними завданнями, а також фінансовими можливостями замовниками;
- рідше використовують самі бюджетні варіанти, літери , Вирізають з ПВХ або пінопласту. Детальніше = >>


Який тип засвічення краще використовувати в зовнішній рекламі?
Світлодіодне підсвічування, неон, люмінесцентні лампи? Який тип засвічення економічніше,
який естетичний і практичніше у використанні?

Світлодіодна підсвітка (з застосуванням світлодіодів , світлодіодних лінійок и кластерів ) Найбільш виправданий, в більшості випадків, варіант.
За Перше, світлодіоді - економічні, як в споживанні енергії, так і в фінансовому варіанті.
По-друге, практичні з точки зору створення світлових ефектів. світлодіоди дозволяють створювати динамічні (Светодинамические вивіски), використовувати можливості «гри світлом» ( rgb-світлодіоди дозволяють створювати барвисті вивіски) для освітлення вітрин і елементів фасаду будівель.


Розшифруйте ваші слова, якщо можна, поетапно.
Почнемо з енергоспоживання і вартості світлодіодів?

Наприклад, для засвічення букви висотою 40 см. (Стандартна буква, чия ширина складає 75-80% від її висоти) потрібно близько 40-50 подвійних світлодіодних кластерів ( LED2 smd ). енергоспоживання кожного такого світлодіодного кластера становить 0,33 W, а загальне «споживання букви» всього-на-всього 16,5 W! Напис ПРОДУКТИ що складається з букв висотою 40 см., Виконана із застосуванням світлодіодів (світлодіодним засвічення), споживає всього 132 W! Коментарі Зайві. неон і люмінесцентні лампи споживають енергії на кілька порядків більше світлодіодів!


А як же бути з фінансової складової? Яка вартість світлодіодів, неону і люмінесцентних ламп. Який тип засвічення практичніше?

Ще пару років тому світлодіоді коштували досить дорого, технологія ще тільки розвивалася. за раз вивіски на основі світлодіодним засвічення обходяться, як мінімум, не дорожче вивісок з використанням неону. Зателефонуйте в будь-які компанії, що спеціалізуються на виготовлення зовнішньої реклами, і ви отримаєте підтвердження моїх слів.
По суті справи, світлодіоді поки непрактично використовувати тільки при засветке світлових коробів великих розмірів. На даний момент, люмінісцентні лампи , Незважаючи на свою ненажерливість, тримають пальму першості при засветке великих площ. Детальніше = >>


Останнім часом поширена думка, що світлодіодні вивіски практичніше неону.
Мовляв, час неону вийшло і, в будь-якому випадку треба вибирати світлодіодну засвічення. Чи так це?

- Дійсно, в більшості випадків я настійно рекомендую світлодіодні кластери (Світлодіодну засвічення). Відмовляю замовника від використання неону . Посудіть самі, неон (неонова засвічення) має низку істотних мінусів, а саме:
- нерівномірне прогорание неонових трубок;
- крихкість неонових трубок. Особливо схильний до пошкоджень відкритий неон ( неонові трубки можуть тріснути при сильному вітрі, під вагою налиплого снігу, при падінні сосулей і т.д.);
- високе енергоспоживання;
- пожежонебезпека (в разі зовнішнього пошкодження вивіски з неонової засвіченням , Нерідкі випадки займання (загоряння вивісок)). Детальніше = >>


Розкажіть про світлодіодних дисплеях (рядок, що біжить)

- світлодіодні технології дозволяють втілювати численні рішення. дисплеї (Рухомі рядки) ідеально підходять для приміщень, які заслуговують ефектного оформлення: від спортивно-розважальних комплексів, казино і ресторанів до демонстраційних залах і роздрібним фірмовим магазинам. Ми використовуємо лінійку світлодіодних модулів , Що забезпечують якісне зображення і втілюють принцип "простоти інтеграції". Наші рішення є ідеальними для будь-яких розташувань. Для реалізації різних завдань в форматі Indoor (для приміщень) виробляються модулі з роздільними здатностями: 5 mm, 6 mm, 7,62 mm, 8 mm, 10 mm і 12 mm.
світлодіодні дисплеї у форматі Outdoor (вуличне виконання) дозволяють отримувати зображення з необхідним дозволом, високим рівнем яскравості і контрасту.
Наші технології дозволяють отримувати текстову, відео або графічну інформацію під час всього показу, незалежно від освітленості (навіть при прямому сонячному світлі), форми, розміру або роздільної здатності.
Залежно від умов перегляду, таких як, відстань, розмір і конфігурація зображення ми пропонуємо модулі з фізичним дозволом: 10mm, 12mm, 16mm, 20mm і 25mm. Детальніше = >>


Чи згодні ви, що світлодіодні рядки, що біжать (світлодіодні табло), найбільш оптимальний варіант для створення візуального контакту з покупцем (між продавцем і потенційним покупцем)?

- Частково. Використання світлодіодних рядків, що біжать є одним з оптимальних рішень для створення візуального контакту з покупцем і залучення його уваги саме до вашої торгової точки.
Ті, що біжать світлодіодні рядки дозволяють розміщувати інформацію в режимі on-line, інформуючи клієнта про нові надходження, акції і знижки. Ви отримуєте можливість змінювати її мало не кожен день, вносячи зміни в тексти і коригуючи заявлені ціни, в залежності від розв'язуваних вами завдань.
Управління рядком є ​​простим і зручним процесом, що не вимагає серйозного знання спеціальних програм. Досить сформулювати текст, ввести її в спеціальну програму, що додається до рухомому рядку , І, банально довантажити її.
Усе! Світлодіоди почали працювати на вас, інформуючи оточуючих про пропоновані вами послуги і реалізовані товари. Детальніше = >>


Об'ємні окремостоячі світлові символи (літери)

- Яка форма зовнішньої реклами найбільш оптимальна і практична?
Відповімо парою питань на питання:
- Якщо ви не хочете проблем з контролюючими органами і зайвих розглядів на тему «Погоджено чи ваша вивіска ? »І« Чи відповідає вона сучасним вимогам КГА до зовнішній рекламі ? », То ваш вибір форми зовнішньої реклами ( вивіски ) Очевидний - об'ємні окремостоячі літери (символи) , За дуже рідкісним винятком.
Будь-який власник торгової точки (магазину, бутіка, салону) бажає привернути увагу покупця саме до себе. Зовнішня реклама ( вивіска магазину ) - один з найдинамічніших і чуйних до змін зовнішнього середовища форм «звернення» продавця до покупця. Детальніше = >>


Замовляєте світлову рекламу (вивіску інтер'єрну або зовнішню)? Не знаєте з чого почати і думаєте, як же все передбачити, щоб уникнути шахрайства при замовленні зовнішньої реклами? Тоді наша стаття «ЯК ЗАМОВИТИ вивіски?» Буде вам особливо корисна.

- зовнішня або інтер'єрна вивіска , Зажадає від вас ретельного вивчення запропонованих варіантів рекламних конструкцій. Визначтеся з її формами: світловий короб або консоль , об'ємні світлові літери або рухомий рядок , А може поєднання декількох форм? Вирішіть для себе, чи будете ви отримувати лист узгодження на розміщувану зовнішню рекламу ? Задумайтесь про подальше обслуговування (гарантійний та післягарантійний ремонт). Оберіть тип засвічення ( неон, світлодіоди, люмінесцентні лампи ) І, відповідно, визначитеся зі ступенем енергопрожорлівості (енергоспоживання) вивіски . Це лише деякі рішення, які вам належить прийняти при замовленні зовнішньої реклами! Вивіска на фасад - досить витратний захід, як фінансово, так і емоційно. Якщо ви хочете зберегти свої нерви і скоротити бюджет, не полінуйтеся, ознайомтеся з нашим матеріалом « ЯК ЗАМОВИТИ вивіски? » Детальніше = >>


Отдельностоящие літери. Використання в зовнішній рекламі

- Чим окремостоячі літери краще світлових і фігурних коробів, планшетів та інших форм зовнішньої реклами ? Чому все більшу кількість вивісок складається саме з об'ємних окремо стоячих букв і символів? Популярність вивісок складаються з букв на фасаді можна пояснити декількома факторами, точніше їх поєднанням. Це і законодавчі обмеження (позиція КГА); і прагнення відповідати заявленому іміджу, виглядати більш солідно в очах покупців і конкурентів; і міркування практичності. Але, про все по порядку. Чому ж вивіска магазину , Бутика або кафе все частіше складається з об'ємних світлових окремо стоячих символів ? Детальніше = >>


світлодіодні технології

- Ще років 5-7 тому про світлодіоді и світлодіодне підсвічування знали тільки фахівці з зовнішній рекламі , Художньої засветке і ряду інших суміжних спеціальностей. світлодіодні технології знаходилися на старті свого активного розвитку і впровадження в масове використання, особливо в нашій країні, де не те що про світлодіодах, а про енергозберігаючі лампочки мало хто знав. Але, поступово, світлодіодні кластери , Лампочки та інші світлодіодні ж джерела світла пробили собі дорогу до споживача. В першу чергу це відбулося за рахунок досить значного зниження вартості подібної продукції. Наприклад, світлодіодний модуль (3 світлодіода) зараз можна купити за 20-50 рублів, а ще зовсім недавно він коштував 120-160! Детальніше = >>


Світлодіодні модулі і лінійки

- У роботі з виробництва зовнішньої реклами и різніх світлових вивісок , А також при створенні внутрішнього та зовнішнього декоративного засвічення , Останнім часом активно використовують світлодіодні модулі ( кластери ), різні види гнучких і жорстких світлодіодних лінійок . Ринок пропонує безліч різних моделей і форм світлодіодних модулів , Що відрізняються формою, характеристиками (кількість світлодіодів на одному кластері, ступінь яскравості, кут розсіювання, енергоспоживання, вологозахищений і т.д.). Як вибрати кращі з них по поєднанню «ціна-якість», на які характеристики при виборі світлодіодних лінійок і модулів звернути увагу в першу чергу? Детальніше = >>


Зовнішня реклама: ПРАВИЛА СВІТЛА

- Підсвічування зовнішніх та інтер'єрних світлових вивісок - завдання нетривіальне. Здавалося б, ну що тут складного? світлова вивіска на то і світлова, щоб виділяти світло і заманювати покупців. Але ж ні, світло може бути різним.
І зовнішня реклама також буває успішною і не дуже ... Може грати всіма барвами і відтінками при грамотному світловому рішенні, а може загубитися на фоні сусідніх більш вдалих вивісок !
Сьогодні ми постараємося розповісти про тонкощам роботи зі світлом, точніше підсвічуванням (засвіченням) вивісок та других форм зовнішньої реклами . Сподіваємося, що після прочитання цього матеріалу ви легко вирішите, як буде світити власна фасадна вивіска: контражур , Лицьова (вона ж внутрішнє освітлення ), Комбінований варіант (поєднання лицьовій і бічного засвічення, або лицьовій і контражуру)? Який тип засвічення краще і практичніше для вашого магазину: світлодіодне підсвічування, неон , люмінісцентні лампи? Детальніше = >>


Електронне табло в наявності

- Як правило, замовляючи світлодіодний екран, Замовник змушений чекати його поставки мінімум кілька тижнів, а то і 40-60 днів. Все залежить від обраних технічних характеристик екрану і фірми постачальника. отримати ж світлодіодний екран відразу після оплати майже нереально.

Нам вдалося змінити ситуацію!

Пропонуємо вашій увазі світлодіодні екрани в наявності, до постачання прямо зі складу.
На даний момент можемо запропонувати вам наступні варіанти екранів:

Детальніше = >>


Магазин на колесах

- Торговий фургон, автолавка, магазин на колесах, мобільна торгівля, пересувне кафе, як тільки не називають « магазини на колесах », У безлічі зустрічаються поруч зі станціями метро і зупинками громадського транспорту, а також в місцях, де важко або затратно організувати стаціонарну торгівлю. Зовсім недавно подібні автокрамниці представляли собою «газон» з кузовом, в якому для початку торгівлі банально відкривали двері і вели торгівлю з коліс.
Зараз формат змінився. автолавка перетворилася в сучасний пересувний магазин , Кафе, фаст-фуд і т.д. У Санкт-Петербурзі і Москві, наприклад, активно розвивають мережу магазинів крокової доступності. Через брак торгових місць в будинках, подібні магазини на колесах - ефективний засіб забезпечити «кроковими» магазинами спраглу громадськість.

Детальніше = >>


Чи не є це непрямим свідченням малого виробництва, що випускає невеликі обсяги рядків, що біжать і світлодіодних табло?
Чому, власне, я ставлю це питання?
Як правильно замовити?
І яка світлова вивіска вам необхідна найбільше?
Чому світлова дахова вивіска технічно складна і дорога?
Що змінилося в нашому місті, в його візуальному сприйнятті, в останній рік-два?
Що являють собою виробничі потужності ТОВ «РА« Медіа Альянс », точніше підрозділи по розробці, виробництву і монтажу зовнішньої і інтер'єрної реклами?
Світлові короби, консолі, окремостоячі літери, динамічні вивіски, лайтбокси, штендери, що ще?
А ті ж світлодіодні модулі і лінійки?
І, наскільки ви стежите за новинками ринку, наприклад, робите чи светодинамические вивіски?