Реклама
Реклама
Реклама

Новобудови в Броварах: «Лісовий квартал» і «Крона Парк»

Бровари - місто, який за мірками Київської області зростає стрімко. Новобудов в даний момент тут зводиться навіть більше, ніж в Києві. Особливою популярністю користуються новобудови компанії «Альянс Новобуд» в місті Бровари: «Зелений квартал», «Лісовий квартал», «Крона Парк». Чому житлові комплекси цього забудовника викликають інтерес інвесторів? Давайте розглянемо причини докладніше. Бровари - місто, який за мірками Київської області зростає стрімко

Новобудови в Броварах

  1. надійність забудовника

Найкращий доказ того, що забудовнику можна довіряти - це благополучно здані їм в експлуатацію об'єкти. У «Зеленому кварталі» будівельні роботи повністю завершені, зараз продаються останні квартири в будинку №4. В інших новобудовах в Броварах від «Альянс Новобуд» - «Лісовому кварталі» - здані в експлуатацію 4 будинки з 9. Відгуки на форумах на підставі цих фактів зараховують забудовника до числа які заслуговують на довіру, і в такому випадку відгуками дійсно можна вірити.

  1. Висока якість будівельних робіт і естетика зовнішнього вигляду будівель

Житловий комплекс «Лісовий квартал» відноситься до комфорт-класу. А новобудови в Броварах «Крона Парк» відгуки зараховують до бізнес-класу. Однак в кожному окремому випадку будівництво забудовник веде з використанням екологічно чистих матеріалів - цегли, мінеральної вати. Також забудовник піклується про збереження теплової енергії квартирах. Склопакети встановлюються двокамерні, європейської якості, здатні зберігати тепло на високому рівні. Зовнішні стіни будівель оформлені з використанням декоративної штукатурки, що надає їм стильний і завершений вигляд.

  1. Приваблива ціна квадратного метра

Не секрет, що ціна квадратного метра є одним з визначальних чинників при покупці житла. У новобудовах в Броварах - ЖК «Лісовий квартал» - ціна нижче, ніж в аналогічних ЖК комфорт-класу в Києві. Форуми припускають, що дана перевага досягнуто за рахунок того, що в ціну не включена «націнка за столичность», яка так чи інакше присутнє в вартості київської нерухомості. Якщо ж говорити про інших новобудовах від «Альянс Новобуд» в Броварах - «Крона Парк» - то навіть незважаючи на більш високий клас житла, то відгуки стверджують, що ціна тут прийнятна тому, що в даний момент будинок ще перебуває на початковій стадії будівництва. Саме час грамотному інвестору прийняти рішення про покупку квартири тут і максимально заощадити.

  1. Близькість одночасно і до природи, і до цивілізації

Приємно мати можливість вийти на пікнік або на пробіжку в сосновий бір поруч з будинком. Інвестори компанії «Альянс Новобуд», які вже заселилися в свої квартири, можуть з легкістю зробити це, адже зовсім недалеко від ЖК знаходиться величезний лісовий масив. А на території «Крона Парку», згідно з інформацією на офіційному сайті проекту http://kronapark.com/, планується зберегти дорослі дерева, вписавши їх в ландшафтний дизайн двору.

Варто зазначити, що близькість до природи в даному випадку не виключає вільного доступу до благ цивілізації. У крокової доступності від ЖК знаходиться «Сільпо», будівельний гіпермаркет «Епіцентр», спортзали, кафе і ресторани, дитячі та медичні установи, державні служби, кілька упорядкованих парків, підприємства сфери послуг. Це дозволить навіть звиклим до максимальної зручності жителям Києва відчувати себе в Броварах повністю комфортно.

  1. Високий рівень транспортної доступності

Магазини - це зручно і функціонально, але ось як щодо часу проїзду до Києва? Адже для багатьох це питання по-справжньому важливий і кожен день вимагає відповіді. У цьому плані у новобудов від «Альянс Новобуд» в Броварах теж все в порядку: і «Лісовий квартал», і «Крона Парк» розташовані досить близько від зупинки громадського транспорту, яка дозволяє дістатися до станції метрополітену «Лісова» всього за 15 хвилин. Форуми повідомляють, що не кожен житель Києва доїжджає до метро за такий короткий час. Тому в цілому немає принципової різниці між життям в місті і в ближньому передмісті.

Ми перерахували основні фактори, які можуть вплинути на рішення інвестора з приводу покупки квартири в ЖК від «Альянс Новобуд». Безумовно, рішення такого роду потрібно приймати, побувавши на місці свого майбутнього проживання особисто. Тому - ласкаво просимо в Бровари!

Коментування і розміщення посилань заборонено.

Чому житлові комплекси цього забудовника викликають інтерес інвесторів?