Реклама
Реклама
Реклама

Зразок бланка акта прийому-передачі ключів

На підприємствах в обов'язковому порядку призначаються посадові особи, які несуть матеріальну відповідальність за збереження майна і здійснення контролю його руху, переміщення. У деяких випадках призначені особи можуть змінювати межі відповідальності, переходять на іншу посаду або звільняються з підприємства, звільняючись від зобов'язань.

Крім повної передачі всього підзвітної майна, відповідальне за його збереження особа зобов'язана передати наступникові і ключі від приміщень, в яких знаходяться цінності. Процедура оформляється документально актом прийому-передачі ключів, як складова частина пакета документів по передачі основних справ.

Аналогічний акт використовується і при проведенні операцій з реалізації об'єктів нерухомості, де вказується приналежність ключів і кількість переданих комплектів. Кожна зі сторін (учасників) угоди зобов'язані розписатися в акті, перевіривши відношення ключів до згаданої нерухомості і впевнившись в їх справжності.

Уніфікованої форми акта прийому-передачі не існує, сторони відображають в документі важливі і необхідні відомості за погодженням і на свій розсуд. Акт може бути частиною договору або являти собою самостійний документ.

Зразок бланка акта прийому-передачі ключів скачати   (Розмір: 48,0 KiB | Завантажень: 13, 342) Зразок бланка акта прийому-передачі ключів скачати (Розмір: 48,0 KiB | Завантажень: 13, 342)