Реклама
Реклама
Реклама

Готель в 5 хвилинах ходьби від Академії Можайського

  1. Телефонуйте за безкоштовним номером 8 800 555-89-54. Реєстрація цілодобово
  2. Вартість проживання в номерах готелю з 15.01.2019 р по 30.03.2019 р
  3. На тривале проживання можливі знижки.

академія Можайського

Інтер'єр номерів міні-готелю "Великий 19". У кожному номері зроблений ремонт, є душ і туалет, сучасний телевізор, хороші меблі.

Телефонуйте за безкоштовним номером 8 800 555-89-54. Реєстрація цілодобово

Краща пропозиція для абітурієнтів та слухачів Військово-космічної академії Можайського

Є в Пітері ВНЗ, вчитися в якому мріє кожен другий хлопчисько в нашій країні. Це - військово-космічна академія ім. Можайського - провідне військово-освітній заклад Росії, де готують майбутніх космонавтів, військових льотчиків, фахівців силових відомств.

Вартість проживання в номерах готелю з 15.01.2019 р по 30.03.2019 р

Вартість проживання в номерах готелю з 01.04.2019 по 30.04.2019


Вартість проживання в номерах готелю 01.05.2019 по 16.07.2019 в Травневі свята і білі ночі


Діти проживають безкоштовно до 5 років без надання додаткового ліжка

Для військовослужбовців спеціальні умови. Телефонуйте!

На тривале проживання можливі знижки.

Всі побажання обговорюються додатково. Телефонуйте за безкоштовної лінії 8 800 555-89-54!

Підберемо номер по вашому бюджету! Різні варіанти номерів. Всі звітні документи надаємо, працюємо з військовослужбовцями 8 років. Ідеальне місце проживання для військових офіцерів. Телефонуйте!

Телефонуйте

Військово-космічна академія Можайського є провідним політехнічним ВНЗ, який відноситься до Міністерства оборони Росії. Це - величезне наукове, методологічне і навчальний заклад, спеціалізація якого полягає в роботі з передовими військово-космічними і інформаційними технологіями. У Можайський академії готують фахівців з більш ніж 40 спеціальностями. Завдяки цьому підрозділу повітряно-космічної оборони щороку поповнюються кваліфікованими і підготовленими фахівцями, які мають величезний багаж інженерних знань.

Бути випускником «Можайка» - престижно і почесно, а тому щорічно сюди стікається безліч школярів з усіх, навіть найвіддаленіших куточків нашої неосяжної батьківщини. А разом з ними батьки, родичі, інші представники «груп підтримки».

І всім їм потрібно десь жити. Ідеально, якщо знайдеться готель поруч з Академією ім. Можайського і не потрібно буде витрачати час на дорогу. Думаєте, це мало можливо або дуже дорого? Ні в якому разі.

Наш міні готель готовий прийняти як абітурієнтів, так і військовослужбовців ЗС РФ. Ми з радістю готові запропонувати вам максимально комфортні умови для проживання. Для слухачів Можайський академії ми пропонуємо:

  • Систему знижок і бонусів. Регулярні акції.
  • Гнучку можливість бронювання.
  • Повну облаштованість номерів.
  • Можливість вибрати потрібний вільний номер та інше.

Можливість вибрати потрібний вільний номер та інше

Наш готель поруч з Академією ім. Можайського «Великий 19» відрізняється не тільки європейським рівнем комфорту, але і вельми помірними цінами, доступними всім: від студентів до пенсіонерів. Розкішний номер з безкоштовним інтернетом, рясним домашнім сніданком, повним комплектом побутової техніки та затишними тапочками в самому центрі СПб обійдеться вам дуже і дуже недорого, якщо, звичайно, встигнете його забронювати. Телефонуйте вже, адже студентів в Можайка чимало.

Думаєте, це мало можливо або дуже дорого?