Реклама
Реклама
Реклама

«Пошта Росії» доставила купу каміння замість iPhone

© Олександр Кондратюк / РІА Новини   Міністерство зв'язку і масових комунікацій розслідує справу про зникнення iPhone 5, який був відправлений «Поштою Росії» з Москви в Ростов-на-Дону

© Олександр Кондратюк / РІА Новини

Міністерство зв'язку і масових комунікацій розслідує справу про зникнення iPhone 5, який був відправлений «Поштою Росії» з Москви в Ростов-на-Дону. Цього зажадав від глави відомства Миколи Никифорова член Громадської палати Володимир Слєпак, після того як на гарячу лінію ОП надійшла відповідна скарга.

«Вміст посилки було цінним, тому відправниця вказала точне найменування вкладення - телефон Apple iPhone 5 і заявила оголошену вартість в розмірі 30 тисяч рублів», - пояснив Володимир Слєпак, повідомляється на сайті ОП.

Посилка була доставлена ​​на восьмий день і розкрита в присутності працівників пошти, але замість смартфона в ній виявилася купа каміння. За даним фактом було складено акт і написано заяву про виплату відшкодування, проте до цих пір ніяких заходів вжито не було.

Володимир Слєпак попросив міністра відомства, курирує роботу «Пошти Росії», встановити особистий контроль за ситуацією і дати доручення провести за цим фактом службове розслідування.