Реклама
Реклама
Реклама

Відгуки про сайт знайомств в Дніпропетровську.


За багаторічну роботу нашого
агентства ми маємо найкращі
рекомендації та відгуки. дорожимо своєю
репутацією і високим рейтингом.
Ми єдине агентство в місті, яке багато разів приглашалось на телебачення, провідні видання засобів масової інформації, всілякі диспути.
Статті про нашому агентстві і вдячних клієнтів неодноразово висвітлювалися в таких провідних газетах як: «Днепр вечерний»; «Наше місто»; «Дніпровська правда»; «Зоря»; «Трибуна металурга» і багато інших.
Велика частина клієнтів до нас звертається не за оголошенням, а за рекомендаціями тих колишніх клієнтів, які познайомилися через наше агентство і живуть багато років у щасливому шлюбі.
Наше шлюбне агентство не розміщує анкети і фото своїх клієнтів на сайті, так як це закрита інформація і до неї мають доступ лише ті, хто став клієнтом агентства при особистому контакті.
Наш банк даних закритий і недоступний для інтернету, що забезпечує конфіденційність особистої інформації кожного.
Ми не тільки допомагаємо зустріти бажаного партнера, але і готуємо Вас до цієї зустрічі.
Немає заочного знайомства з клієнтами. Тільки в офісі, тільки при особистому спілкуванні з урахуванням Ваших побажань і наданням професійної, психологічної консультації по формуванню відносин з новим партнером.
ВІДГУКИ:
Я людина відбувся і заможний. Крім будинку, квартири, машини в Дніпропетровську, є будинок на островах і свій завод за кордоном. З дружиною розлучилися, а тим дівчатам, які надавали мені знаки уваги, потрібні були тільки мої гроші, а не я сам.
У 2010 році моя мама побачила в газеті оголошення про б / а Шарм і трохи - не силою змусила мене звернутися туди для пошуку дружини, а не дівчинки для розваги. Я не вірив, що там можна знайти щось цікаве, думав, що в агентства звертаються одні тільки невдахи, але як же було велике моє здивування, коли я побачив в картотеці цілком пристойних і гідних людей. І тоді я зрозумів, що в силу сформованої зайнятості і чоловіків і жінок, крім як в порядному, зарекомендували себе серйозному агентстві, шукати знайомства більше ніде. За картотекою я вибирав більше блондинок, але у мене з ними не складалися відносини. А Людмила Андріївна запропонувала мені брюнетку та таку пекучу, ласкаву і ніжну, що мені залишилося тільки повести її в ЗАГС і виїхати у весільну подорож за кордон.
Спасибі Вам, Людмила Андріївна, що Ви у нас є і що Ви краще, ніж ми знаєте, хто нам потрібен, щоб ми були щасливі. З повагою і вдячністю за Вашу нелегку працю, з низьким поклоном до Вас.
О.К.
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Я - колишній льотчик, людина військова, на громадянці працюю простим інженером. Мій друг дав мені телефон і я звернувся в б / а «Шарм» 7 років тому. Людмила Андріївна познайомила мене з такою жінкою, з якою я не розлучаюся з першого дня нашого знайомства. Ми не тільки розписалися в ЗАГСі, а й повінчалися. Дивно, як ця людина знаходить споріднені душі.
Будьте щасливі, Людмила Андріївна і здорові, щоб ще багато років могли нести щастя і радість людям.
Сергій, м.Дніпропетровськ.
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Я інвалід 2 групи, чорнобилець, без одного ока, вдівець.
Прийшов в б / а Шарм 3 роки тому з останньою надією знайти своє щастя. Багато чув хорошого про цю дивовижну і душевному людині - Людмилі Андріївні Чернієнко, але щоб мене взяли і допомогли - не вірив, так як обійшов всі агентства міста і всюди чув тільки відмова. Мене навіть на облік не брали. Вона прийняла, увійшла в моє можна сказати «плачевний стан», так як, окрім усього іншого, на той час я залишився ще й без даху над головою. І познайомила мене з незвичайною жінкою - завідуючої бібліотекою, у якій приватний будинок. Живемо ми з моєю дружиною душа в душу і молимо Бога, щоб дав здоров'я директору б / а «Шарм» і щоб ще багато людей стали також щасливі як ми з її допомогою.
Петро Іванович, м.Дніпропетровськ.
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Привіт, відвідувачі сайту шлюбного агентства Шарм!
Хочу поділитися з Вами своєю історією:
Звернулася в шлюбне агентство «Шарм» 4 роки тому. Так сталося, що в картотеці на момент мого звернення для мене не знайшлося відповідної кандидатури, тому що я дівчина велика з 2 вищими освітами, але чоловіка шукала не по його достатку і матеріальних цінностей, а по чисто людськими якостями. Людмила Андріївна написала статтю в газету «Наше місто» і тут же відгукнувся хлопець, з яким вона мене познайомила. Ми розписалися, у нас народився син, йому вже 3 рочки і я дуже вдячна Людмилі Андріївні, так як у неї по - справжньому індивідуальний підхід до кожного клієнта і вона вишукує всі можливості, щоб зробити людину щасливою. Побільше б таких людей зустрічалося на шляху кожного, тоді б і світ був чистішим і краще. А в 2010 році ми з чоловіком повінчалися в церкві.
Низький уклін Вам, Людмила Андріївна, за такого чудового чоловіка, якого Ви мені подарували.
О.А.
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Прочитав замітку про «аферистці» шлюбного агентства Шарм і обурився. Я сам був в цьому агентстві кілька років тому. Скажу вам відразу, що я людина з запитами, та й характер не "цукор», будь-яка і кожна мене не влаштує. Після невдалого шлюбу я прийшов до Людмили Андріївні не в дуже хорошому настрої. Мені здавалося, що світ валиться, що я ніколи вже не зможу бути щасливим. І офіційний договір зі мною вона зробила висновок, і квитанцію видала, і розпитала з якою жінкою я хотів би йти по життю далі. З огляду на всі мої побажання, вона не знайомила мене з усіма жінками поспіль, яких у неї в картотеці більше, ніж достатньо. З огляду на мою зайнятість, мої вимоги, кандидатури підбиралися настільки індивідуально, що я сам здивувався. Тільки професіонал з великої літери може так тонко відчувати людини, його проблеми і потреби.
Я дуже вдячний Людмилі Чернієнко за її настільки нелегкий і такий необхідний для нас, невдах по життю, праця.
З третьої спроби я залишився з жінкою, яка для мене все: і дружина, і коханка, і мати, і господиня.
Дай Бог Вам, Людмила Андріївна, здоров'я, терпіння, довгих років життя і низький уклін Вам за Ваш титанічний труд. Будьте щасливі, а на кляузників і заздрісників не звертайте уваги. Тільки нікчемні конкуренти можуть говорити те, чого немає і бути не може в Вашому агентстві. Вже я-то знаю!
Вадим С., м Дніпропетровськ
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Дев'ять років тому у мене померла дружина і я залишився з п'ятирічним сином на руках. Розпачу не було меж. Перша думка - кому я потрібен, та ще й з «причепом» - не давала мені спокою. Але добре, що знайшлися добрі люди і порадили звернутися в шлюбне агентство «Шарм», яке тоді ще знаходилося в районі Будинку органної музики (вулицю вже не пам'ятаю). Мене зустріла приємна, спокійна, що розташовує до себе жінка і вселила таку надію, що я повірив їй. Нікуди я більше не звертався, не ходив, нікому не дзвонив. Вона сама все зробила за мене. І перша жінка, з якою вона мене познайомила, стала дружиною для мене і матір'ю для мого сина.
За стільки років спільного життя ми не тільки розписалися в РАГСі з Моєї Наденькой, а й повінчалися в церкві. У нас народилася донечка.
Я радий і щасливий, що є на світі такі люди, яким не байдуже чуже горе, що є до кого звернутися в саму лиху годину свого життя і вони, приймаючи в цьому участь, допомагають тобі за велінням Серця і доброї Душі.
А то, що тобі не видали квитанцію, так не з квитанцією ж тобі жити. Зажадав би і дали. Я впевнений в цьому. Твоє лист без підпису, дорогий Людина, це анонімка. Будь щасливий і ти, як я. Бажаю тобі цього.
Микола Сидоренко, м.Дн-вськ.
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Розповім вам нашу з чоловіком історію, т.к. дуже хочеться поділитися своїм щастям.
У мене також, як і у багатьох жінок певного віку, було все: і роки, і негаразди, розлучення і дорослі діти.
Гіркий досвід повторно створити сім'ю закінчився крахом, разо- чари і рішенням більше ніколи не випробовувати долю.
На травневі свята задумала в черговий раз втекти від самотнього проведення часу, відкрила газету, щоб знайти телефон тур-агентства, і зовсім випадково натрапила на оголошення шлюбного агентства «ШАРМ». Приємна бесіда з директором Людмилою Чернієнко завершилася тим, що я зробила всього лише один-єдиний дзвінок чоловікові з розбитим серцем в якому опинилося стільки ніжності, тепла і любові, що після першої зустрічі я летіла додому як на крилах.
У нього до мене було кілька зустрічей з претендентками на руку і серце, але кожен раз нове зневіра не вселяло надії, але Людмила не давала можливості впасти у відчай.
Через два місяці ми звернулися до Людмили Андріївні Чернієнко зі словами подяки за те щастя, яке вона нам подарувала.
Всім, всім, всім хто потребує такої допомоги ми з чоловіком радимо зробити рішучий крок назустріч своїй долі. У «ШАРМЕ» вам допоможе грамотний, компетентний, справжній професіонал. Кому-то пощастить з першого разу як мені, а комусь знадобиться кілька місяців для пошуку своєї другої половинки, але без уваги, підтримки і доброї поради ви не залишитеся. Найголовніше-розставити пріоритети, вибрати мету і йти назустріч своєму щастю. А щасливими хочуть бути всі.
З повагою, Н. і С.
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Ми дві рідні сестри під одним дівочим прізвищем і одним адресою, в якому проживали разом з батьками.
Спочатку в шлюбне агентство «Шарм» звернулася моя молодша сестра, потім - я. Дізналася про це тільки коли вона виходила заміж за записнику, що лежить відкритою, з адресою та телефонами Людмили Андріївни. Тоді тільки я здогадалася, що наречений-то з цього агентства
Незабаром і я вийшла заміж завдяки цій чуйної, мудру й чарівну жінку. Дітки у нас з сестрою народилися майже в один час.
Низький уклін Вам, дорога Людмила Андріївна, від нас з сестрою і всіх тих, хто придбав своє щастя з Вашою допомогою, за Вашої участі і з Вашою любов'ю до людей. А ще спасибі за ту конфіденційність і професіоналізм, з яким Ви працюєте.
Е. і Т. гір. Дніпропетровськ.
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Влітку 2012 року я звернулася в шлюбне агентство Шарм, не вірячи вже нікому і нічому, тому що до цього три роки знайомилася з інтернету, але нічого доброго з цього не вийшло.
Дама я ексцентрична. Мені подавай все і відразу. Я навіть Людмилі Андріївні примудрялася закочувати істерики, на що вона запропонувала розірвати зі мною договір. Але я прийшла не просто по оголошенню, а за рекомендацією своєї співробітниці, яка через це агентство познайомилася з чоловіком і жила вже кілька років в шлюбі дуже щасливо. Та й від інших своїх знайомих я багато чула тільки позитивні відгуки про цю дивовижну людину.
Через місяць Людмила Андріївна познайомила мене з таким чоловіком, від якого я в захваті. Він і відмінний господар (у нього двоповерховий будинок з трояндами у дворі), і чистюля, а вже який чарівний, ніжний і велелюбний, так не передати словами. Ось звідки ця жінка-господиня агентства знає, кому що треба і потрапляє прямо в десятку.
На початку грудня ми розписалися в ЗАГСі і прийшли до Людмили Андріївні в шлюбне агентство Шарм з вдячністю і за благословенням. Плануємо скріпити свій союз в Храмі.
З легкої руки Л.А. ми такі щасливі, що готові поділитися зі Всіма, хто ще не знайшов свою долю: звертайтеся в шлюбне агентство Шарм і вам не доведеться роками, як мені, шукати свою половинку!
З повагою і вдячністю В. і Н.