Реклама
Реклама
Реклама

Секвоя Кредит Консолидейшн - колекторське агентство з повернення боргів, як з ним боротися, телефони, адреса офіційного сайту, відгуки

  1. Агенство за поверненням боргів Секвойя
  2. Офіційний сайт
  3. телефони
  4. Адреса
  5. Колекторське агентство Секвойя і Ощадбанк
  6. Як боротися з вимаганням?
  7. Відгуки

У цій статті ви дізнаєтеся чим займається колекторська агенція Секвойя, за якою адресою знаходиться офіційний сайт цієї організації, її адреси і телефони, відгуки співробітників. Також ми розповімо як боротися з колекторами, регулярно телефонує вам на всі номери телефонів. У цій статті ви дізнаєтеся чим займається колекторська агенція Секвойя, за якою адресою знаходиться офіційний сайт цієї організації, її адреси і телефони, відгуки співробітників

Колекторське агентство Секвоя Кредит Консолидейшн

Агенство за поверненням боргів Секвойя

Колекторське агентство Секвоя Кредит Консолидейшн заніамет лідируючу позицію на російському ринку. Організація займається поверненням безнадійних боргів, як фізичних, так і юридичних осіб незалежно від галузі ведення діяльності.

Процес стягнення супроводжується на всіх етапах:

  • Досудове стягнення. Контакт з боржником, повідомлення, регулярні продзвонив, особисті візити до боржника тощо.
  • Судочинство.
  • Повний супровід судового провадження.
  • Банкрутство юридичних осіб.

Агентство веде свою діяльність більше 10 років (засновано в 2004-му році) і має в своєму розпорядженні більш ніж 95-ма філіями по всій Росії.

Офіційний сайт

За адресою http://sequoia.ru/ знаходиться офіційний сайт колекторського агентства Секвойя. На сайті ви можете знайти всю інформацію про роботу організації, вакансії, послуги, контактні дані.

Також на сайті є безліч цікавої інформації по темі процесу стягнення боргів і поради, як виконувати свої зобов'язання і не доводити стягнення боргів до колекторів.

телефони

Щоб зв'язатися з Секвоя Кредит Консолидейшн, ви можете зателефонувати +7 (495) 223 02 10 - для Москви, +7 (800) 700 15 75 - для регіонів. Телефони, з яких телефонують самі колектори, дізнатися неможливо - як правило використовується величезна кількість додаткових номерів, щоб гарантовано додзвонитися до неплатника.

Телефони, з яких телефонують самі колектори, дізнатися неможливо - як правило використовується величезна кількість додаткових номерів, щоб гарантовано додзвонитися до неплатника

Так виглядає колл-центр колекторського агенства Секвойя

Адреса

Географія поширення відділень колекторського агентства обчислюється сотнею філій на всій території РФ. Адреси основних ви можете бачити нижче, інші можна знайти на офіційному сайті в розділі Географія.

м Москва
127473 м.Москва вул. Краснопролетарская будинок 16 корпус 2
+7 (495) 223 00 10

м. Санкт-Петербург
191014, г. Санкт-Петербург, вул. Артилерійська, д 1А, офіс 405
+7 800 700 58 44 (дод. 3700)

м Омськ
644099 м Омськ, вул. Фрунзе 80 / Герцена 18, поверх 9 офіс 932
+7 (3812) 35 62 82

Географія філій Секвойя на території РФ

Колекторське агентство Секвойя і Ощадбанк

Секвоя Кредит Консолидейшн успішно співпрацює з Ощадбанком протягом вже декількох років, в результаті проходження кваліфікаційного відбору на надання колекторських послуг в 2012-му році.

Як правило на початкових етапах Сбербанк намагається домогтися повернення боргів самостійно за допомогою служби стягнення і відноситься до боржників вельми лояльно. У колекторські агентства передаються безнадійні борги з простроченням понад рік.

Як боротися з вимаганням?

Згідно із законом колектори не можуть загрожувати вам і вриватися в вашу квартиру, однак якщо це сталося - ви можете зажадати проведення розглядів, написавши заяву в прокуратуру.

Якщо вам загрожують 159 статтею Кримінального кодексу РФ «Шахрайство», ви можете ігнорувати такі загрози в тому випадку, якщо взявши кредит зробили хоча б кілька платежів для його повернення. В такому випадку неможливо буде довести, що ви відмовилися від виконання зобов'язань в результаті злого умислу.

Для боротьби з колекторами потрібно бути гранично уважним і обережним, виконувати наступні правила:

  • При кожному контакті з колекторами фіксуйте вхідні номери, дати та тривалість дзвінків, ПІБ співробітника, який з вами розмовляв.
  • По можливості всі розмови повинні записуватися, смс-повідомлення зберігатися.
  • Якщо вам відмовляються назвати ПІБ, контактний телефон, відділ у якому працює той, хто телефонує співробітник - сміливо кидайте трубку.
  • Зажадайте у колекторського агентства підтверджуючі документи про передачу їм прав вимоги за вашим кредитним договором - довіреність, агентський договір.

Коли справа дійде до суду, всі записи розмов і роздруківки вхідних повідомлень гратимуть в вашу користь, оскільки при розмові колектори часто допускають порушення - підвищують голос, нецензурно висловлюються, залякують.

Відгуки

Відгуки про колекторському агентстві Секвоя Кредит Консолидейшн ви можете прочитати в коментарях до даної статті, а також написати свій власний. Приймаються в тому числі і відгуки співробітників, які працювали на посадах колекторів.

Як боротися з вимаганням?