Реклама
Реклама
Реклама

нестандартна реклама

  1. сфери впливу
  2. Нестандартна реклама: доступні способи розміщення

Щонайсерйознішої проблемою сучасної реклами є фактор «вигорання». Коли на аудиторію щодня обрушуються сотні рекламних оголошень, що доставляються по одним і тим же каналам, це починає втомлювати і дратувати навіть найстійкіших, що вимагає від рекламістів і рекламодавців певних зусиль з пошуку не тільки свіжих рекламних ідей, а й засобів доставки.

Несподіване рішення завжди привертає увагу, добре запам'ятовується. Нестандартна реклама має всі шанси бути сприйнятою, виділяючись на тлі стандартних роликів, банерів та оголошень. Коли реклама з'являється там, де її не чекали зустріти, вона гарантовано буде помічена всіма без винятку. Нестандартна реклама може бути дешевше, але ефективніше завдяки точності доставки. Існує безліч недорогих способів занести повідомлення в квартиру громадян і навіть доставити рекламу прямо в кишеню.

Розклеювання оголошень, листівок і плакатів Розклеювання оголошень, листівок і плакатів

Розклеювання оголошень - є одним з найдешевших способів залучення уваги великої кількості цільової аудиторії. За рахунок дешевизни розміщення даного напрямку, продаж будь-якого товару, послуги або просування бренду - стає не тільки ефективним, але й не настільки витратним. Дізнатися більш детальну інформацію, а також уточнити вартість поклейки, Ви зможете, натиснувши "Детальніше".

Детальніше Детальніше   Реклама на комунальних рахунках Реклама на комунальних рахунках

Реклама на рахунках (реклама на комунальних рахунках) розміщується на зворотному боці рахунків, рахунків за водопостачання, газ і електроенергію. РА «Соната» пропонує розміщення реклами на рахунках в таких містах: Київ, Одеса, Харків, Луганськ, Миколаїв, Львов.Реклама на квитанціях ефективна, так як вона знаходиться на документі, який зберігається мінімум три роки.

Детальніше Детальніше   Реклама на платіжних терміналах Реклама на платіжних терміналах

Розміщення реклами на платіжних терміналах: відео ролик на другому (верхньому) моніторі, банери на платіжних терміналах (на час написання, під текстовою інформацією на екрані оплати, в період очікування інформації, на екрані успішного завершення оплати), текстова інформація на лицьовій стороні чека, текстова та графічна інформація на задній стороні чека оплати, брендування платіжних терміналів.

Детальніше Детальніше   Реклама на сірниках Реклама на сірниках

Реклама на сірниках - це один з видів нестандартної реклами. Не дивлячись на застосування в побуті запальничок, сірники завжди залишаються актуальними. Крім широкого використання сірників в побуті, вони активно використовуються в рекламі. Реклама на сірниках - це завжди цікаво і креативно. Тираж сірникових коробок необмежений і поширюється по всій Україні.

Детальніше Детальніше   Рекламні смс-розсилки, viber-розсилки Рекламні смс-розсилки, viber-розсилки

Смс-розсилка не вимагає великих грошових витрат і дозволяє залучити велику кількість нових клієнтів, а відповідно сприяє зростанню продажів. До того ж, доставка такого смс одержувачу гарантована, навіть якщо під час доставки у абонента вимкнений телефон, і він перебуває поза зоною дії. Висока швидкість відправки дозволить своєчасно поінформувати клієнта незалежно від кількості обсягу розсилки.

Детальніше Детальніше

Розклеювання оголошень, листівок і плакатів

Розклеювання оголошень, листівок і плакатів

Розклеювання оголошень по Києву

Розклеювання оголошень по Києву

Розклеювання оголошень, листівок і плакатів по Київській області

сфери впливу

Нестандартна реклама України охоплює багато сфер суспільного життя:

1. Місця активного відвідування - ТРЦ, кінотеатри, універмаги, фастфуди та ін. Тут використовуються маловитратні ситуативні засоби - сліди на підлозі, наклейки на перилах ескалаторів, банери на ескалаторних щаблях, брендування кабінок ліфтів.

2. Салони громадського транспорту: розміщення брендованих підвісних поручнів, рекламних зображень на підлозі і стелі, дверях і щаблях, звукові в прив'язці до місцевості (оголошення про знижки в магазині, повз якого їде автобус).

3. Інтернет: акції з цінними призами, прихована реклама в іграх, незвичайні інтерактивні рекламні банери.

4. Нестандартна реклама, заснована на прагненні людей фіксувати незвичайні події на фото та відео, з подальшим просуванням продукту через соціальні мережі.

Нестандартна реклама: доступні способи розміщення

Рекламне агентство «Соната» має багатий досвід просування комерційних продуктів на ринок за допомогою нестандартних рекламних інструментів:

  • Розклеювання оголошень, плакатів і афіш по дошках біля під'їздів - недорогий ефективний спосіб, що дає швидкий результат. За допомогою однієї листівки можна охопити відразу 100 чоловік, які проживають в під'їзді;
  • Розміщення на комунальних платіжках. Рекламна інформація, розміщена на вільному полі рахунку, обов'язково буде виявлена ​​власниками квартири;
  • СМС розсилка. Повідомлення доставляється на мобільний телефон абонента, де б він не знаходився. Більше 90% абонентів переглядає отримані СМС протягом трьох хвилин. Ідеальний спосіб для проведення швидких акцій;
  • Трансляція реклами з моніторів платіжних терміналів. Коли терміналом ніхто не користується, монітор може транслювати барвисті рекламні зображення, які помітні всім оточуючим;
  • Реклама на сірникових коробках. Сірники в багатьох будинках лежать біля плити, ними користуються курці. Реклама на площинах сірникової коробки хоча і невелика за розмірами, але завжди на очах у десятків тисяч людей.