Реклама
Реклама
Реклама

Житлова консультація юриста з житлових питань та у справах безкоштовно в Москві

  1. Послуги юриста по житлових справах і питань

Консультації з житлових питань і справ - одні з найчастіших у юриста і адвоката. Допомога юриста по житлових справах і питань, а також житлова консультація можуть знадобитися в питаннях виселення, поліпшення житлових умов, визначення порядку користуванням квартирою і іншим спорів, пов'язаних з жілімі приміщеннями.

Наші юристи надають юридичні консультації з житлових питань та у справах безкоштовно по телефону і онлайн щодо житлових приміщень державного, приватного і муніципального житлових фондів Наші юристи надають юридичні консультації з житлових питань та у справах безкоштовно по телефону і онлайн щодо житлових приміщень державного, приватного і муніципального житлових фондів.

У практиці юриста з житлових питань найбільш часто зустрічаються судові житлові відносини, що виникають щодо об'єктів нерухомості приватного житлового фонду, що належать громадянам на праві власності, і надаються громадянам за договорами соціального найму.

Слід зазначити, що такі житлові справи як зняття з реєстраційного обліку в суді (Виписка з квартири через суд) громадян, правомірно зареєстрованих і мають право на проживання в житловому приміщенні - вкрай складний процес, який краще доручити юристу.

У зв'язку з тим, що зняття особи з реєстраційного обліку без його згоди можливо, у випадках порушення цією особою громадського порядку, ведення асоціального способу життя, зловживання алкоголем і т. Д. Дозвіл вищевказаної ситуації в суді практично не можливо без кваліфікованої юридичної допомоги.

У разі виселення особи з майна не належить на праві власності не зареєстрованій особі, необхідно довести факт проживання даної особи в майні є предметом розгляду, знаходження особи після 23 годин, наявність речей. Ініціаторами виселення осіб проживають на законних або на незаконних підставах в житло не належить цим особам на праві власності, як правило, стають власники.

Юридична консультація з житлових питань з адвокатом або юристом допоможе вибрати один з варіантів вирішення ситуації житлової проблеми.

У сфері муніципального житла найбільш часто виникають суперечки, пов'язані з питаннями поліпшення житлових умов і наданням житла. Як правило, другою стороною таких суперечок стають житлові органи влади, в тому числі з Департаментом житлової політики та житлового фонду, що значно ускладнює ведення такої справи.

Досвідчений юрист або адвокат може представляти Ваші інтереси з житлових питань та спорів за нотаріальним дорученням. Практика і досвід показують, що участь в судових житлових справах і спорах краще довірити юристу, який правильно застосує норми житлового права, призведе для суду потрібні докази і правильно заявить позовні вимоги.

Наші юрістиведут безкоштовні юридичні консультації з житлових питань та надають правовий супровід житлових справ в суді по спорах, предметом яких є об'єкти муніципального житлового фонду:

Юрист і адвокат по житлових справах і питань надасть допомогу у спорах в суді, що виникають стосовно приватного житлового фонду:

Не знайшли те, що шукали? Юристи з житлових питань та підкажуть відповідь на інформацію, що цікавить тему.Ви можете отримати житлову консультацію юриста з житлових питань безкоштовно в Москві по телефону: +7 (903) 750-58-51

Послуги юриста по житлових справах і питань

Консультація юриста з житлового питаннявід 1 500р.

Зняття з реєстраційного обліку в суді (виписати з квартири) від 50 000р. Визначення порядку користування житловим приміщенням

від 35 000р.

Виділення частки в житловому приміщенні від 30 000р. Поліпшення житлових умов від 45 000р. Розірвання договору купівлі-продажу / визнання угоди недійсною від 50 000р.

* Кінцева вартість ведення житлового справи обмовляється в ході очної консультації юриста з урахуванням обсягу і тривалості роботи.