Реклама
Реклама
Реклама

Юрист і адвокат в Краснодарі з досвідом. Адвокатська контора

  1. Адвокат в Краснодарі
  2. Адвокатська контора

В даний час дуже розвинена сфера надання юридичних послуг, тому існує велика різноманітність адвокатських контор, які відрізняються рівнем професіоналізму, кількістю позитивних і негативних відгуків і іншими характеристиками.

Юридичні послуги - це кваліфікована допомога правового характеру.

Всі існуючі юридичні послуги можна поділити на такі види, які в свою чергу діляться на підвиди:

  • для юридичних осіб (консультація; досудове врегулювання; реєстрація фірми; юридичний супровід угод, складання позовної заяви; ведення судової справи і представництво в суді; стягнення боргів; податкові, митні та інші спори, інші послуги).
  • для фізичних осіб (сімейні, житлові, трудові та інші суперечки; захист у суді; стягнення аліментів; розділ майна; кримінальне право; інші послуги).

Якщо вам необхідна допомога юриста в Краснодарі, ми рекомендуємо звертатися до професіоналів компанії «Експерт-Південь». Штат працівників фірми складається тільки з висококваліфікованих досвідчених юристів і адвокатів, які готові допомогти вам з будь-якою проблемою, пов'язаною з наданням юридичних послуг.

Адвокат в Краснодарі

Найбільш популярними послугами, за якими звертаються користувачі до адвокатів - це ведення цивільних справ у суді .

У перелік послуг юриста у цивільних справах входять:

  • Відповіді на претензії і запити;
  • Грамотне і правильна побудова доказової бази при захисті інтересів клієнта в суді;
  • Повний правове забезпечення судового процесу;
  • Грамотне залишення необхідної документації.

Компанія «Експерт-Південь» із задоволенням надасть вам якісні послуги висококваліфікованого адвоката в Краснодарі за оптимальними цінами.

Адвокатська контора

При виборі адвокатської контори і конкретного юриста для ведення, як цивільних спорів, так і судових або податкових, необхідно враховувати деякі моменти:

  • Спеціаліст обов'язково повинен бути майстром своєї справи, освіченим і досвідченим.
  • У адвоката повинен бути практичний досвід в сфері юриспруденції.
  • Рекомендуємо звертатися до незалежних фахівців.

Якщо вам необхідно оформити спадщину в судовому порядку або отримати допомогу в іншій юридичній процесі, ми готові надати вам кваліфікованого і досвідченого фахівця.

Наша адвокатська контора розташовується в місті Краснодар за адресою вул. Шосе Нафтовиків, 32 / вул. Лузана д. 34 Офіс 211, 2 поверх.

За додатковою інформацією або для отримання консультації юриста або адвоката, ви можете записатися по одному з телефонів: 8 (918) 251-37-56; 8 (918) 692-47-94. Ми завжди раді кожному клієнту!