Реклама
Реклама
Реклама

сімейний адвокат

  • - розірвання шлюбу (розлучення) в судовому порядку;
  • - поділ спільного майна подружжя;
  • - виділення подружньої частки зі складу спільного майна;
  • - виключення майна із спільної власності подружжя;
  • - стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини;
  • - визнання шлюбу недійсним (в тому числі фіктивним);
  • - встановлення (визнання) батьківства;
  • - оспорювання батьківства;
  • - позбавлення батьківських прав;
  • - укладення шлюбного договору;
  • - спори, пов'язані з вихованням дитини (визначення місця проживання дитини, порядок спілкування з дітьми та участі в їх вихованні окремо проживаючого батька і т.д.).

Сімейні суперечки, на наш жаль, є однією з найпоширеніших категорій цивільних справ, розглянутих у судах Республіки Білорусь.

Не будемо лукавити, якщо скажемо, що успішне вирішення сімейних конфліктів багато в чому залежить від професіоналізму адвоката по сімейних справах (сімейного адвоката), так як конфліктна сімейна ситуація, в більшості випадків, завжди супроводжується зайвими емоціями та особистими неприязними відносинами між сторонами, які заважають тверезо оцінити ситуацію і прийняти розумне рішення. Образи між подружжям часто не дають знайти правильний вихід з ситуації, що склалася. І для того, щоб вирішувати подібні сімейні негаразди, потрібно неупереджену думку третьої особи і професійний підхід до тематики виниклої суперечки і конфлікту.

Вдавшись до послуг нашого адвоката по сімейних справах, Ви позбавите себе від помилок і від багатьох непотрібних проблем, що виникають при розлученні або поділі майна, при вирішенні спорів пов'язаних з визначенням місця проживання дитини, порядку спілкування з дітьми та участі в їх вихованні окремо проживаючого батька, порядку виїзду з Республіки Білорусь дітей і дозволу інших питань виховання та утримання дітей після розірвання шлюбу, в тому числі у спорах щодо встановлення або оспорювання батьківства та інше.

Сімейний адвокат нашої команди допоможе Вам на досудовій стадії грамотно скласти позовну заяву, а також зібрати необхідні докази по справі і необхідні документи.

Сімейний адвокат нашої команди готовий надати Вам допомогу в підготовці, складанні та укладенні Шлюбного договору, Угоди про дітей, Угоди про сплату аліментів, а також цивілізовано, в рамках чинного законодавства, - вирішити всі виниклі між сторонами розбіжності в максимально короткі терміни, в тому числі , і з найменшими для сторін фінансовими витратами.

Відзначаємо, що сімейний адвокат (Адвокат по сімейних справах) нашої команди (www.advokatos.by) має багатий досвід вирішення подібних сімейних суперечок і розбіжностей.

Для отримання більш детальної інформації, зв'яжіться з нами.

Запишіть наші контактні дані:

Республіка Білорусь, м.Мінськ, ул.Ульяновская, 4, Юридична консультація Ленінського району Мінська, Мінська міська колегія адвокатів

адвокати:

Санковський Ігор Олександрович: Моб. + 375 29 693-63-43

Осипов Сергій Андрійович: Моб. + 375 44 740-32-69

Додатково радимо переглянути статтю - Адвокат по цивільних справах в Мінську