Реклама
Реклама
Реклама

На місці вибуху в Запоріжжі знайшли записку

На місці вибуху в запорізькому супермаркеті була знайдена записка з вимогами злочинця

Про це повідомив заступник прокурора в Запорізькій області Віталій Берегівських, передає.

"На думку прокуратури в Запорізькій області, обставини злочину свідчили, що був здійснений терористичний акт. На місці вибуху було знайдено записку від нібито невстановленої особи, яка вчинила вибух, з певним вимогами. Тобто вибух був здійснений з метою залякування людей", - зазначив він .

За словами прокурора, в даний час запорізька міліція працює в посиленому режимі.

"Подробиці справи є таємницею слідства. Правоохоронні органи Запорізької області - прокуратура і СБУ - зараз працюють в посиленому режимі", - заявив Берегівських.

Як розповіли джерела в міліції, в записці, знайденій в супермаркеті після вибуху, зловмисник, нібито вимагав перерахувати на його банківські рахунки 5 мільйонів євро.

як повідомляли "Коментарі" , 21 жовтня близько 16.30 в міліцію надійшло повідомлення , Що в супермаркеті "Сільпо", розташованому на проспекті Леніна, стався вибух невідомого предмета.

В результаті вибуху в камері схову було пошкоджено декілька секцій, ніхто з покупців і персоналу магазину не постраждав.

24 жовтня прокуратура в Запорізькій області, зажадавши у міліції кримінальну справу за фактом вибуху в запорізькому супермаркеті "Сільпо" в п'ятницю, перекваліфікувала статтю, за якою розслідується злочин - з ч.4 ст.296 КК України (особливо злісне хуліганство) в ч.1 ст.258 КК України (терористичний акт).