Реклама
Реклама
Реклама

Розстрочка вантажних автомобілів

  1. Вантажне авто в розстрочку
  2. Вантажний автомобіль в розстрочку від приватної особи
  3. Автокредит на тягач та інші вантажівки
  4. Кредити на вантажні автомобілі з пробігом

Розстрочка вантажних автомобілів цікавить насамперед представників малого і середнього бізнесу, але періодично потреба в такому транспорті виникає і в фізичних осіб, у яких недостатньо власних коштів для покупки машини. Росіяни, які планують придбати ТС «в борг», можуть звернутися до дилерів, які надають можливість купити вантажівку в розстрочку, до лізингових компаній або банкам, готовим надати автокредит на великотоннажне транспортний засіб.

Пропозиції місяці:

Кредитні картки

мікропозик

споживчі кредити

Подивитися ще

Подивитися ще

Подивитися ще

Вантажне авто в розстрочку

Обсяг продажів вантажних авто в розстрочку фізособам прагне до нуля, так як компаніям, що спеціалізуються на реалізації подібного транспорту, немає ніякого сенсу надавати клієнтам можливість відстрочки оплати. Приватний клієнт може купити вантажне авто в розстрочку тільки в тому випадку, якщо машина є малотоннажним (комерційним) транспортом. Програма оформлення комерційного транспорту вартістю до 5 млн руб. «В борг» без відсотків є в асортименті Генбанка.

За програмою Генбанка клієнти, які оформляють малі вантажні машини в розстрочку, повинні сплатити фінустанові одноразову комісію. Вона становить від декількох десятків до сотень тисяч рублів і залежить від дилера і вартості ТЗ.

Придбати великий вантажний авто в розстрочку - б у або новий - може тільки індивідуальний підприємець, який звернувся з цією метою в одну з лізингових компаній. Приватним особам послуги оренди вантажних автомобілів з правом викупу в РФ не надаються. Придбати великий вантажний авто в розстрочку - б у або новий - може тільки індивідуальний підприємець, який звернувся з цією метою в одну з лізингових компаній

Вантажний автомобіль в розстрочку від приватної особи

На спеціалізованих порталах періодично зустрічаються приватні оголошення на кшталт «Куплю вантажний автомобіль в розстрочку» і «Візьму в розстрочку вантажний автомобіль». Але попит в даному випадку істотно перевищує пропозицію, тому що продаж машини «в борг» незнайомій людині - це вірний спосіб залишитися без автомобіля і грошей.

У тому випадку, якщо вам зустрілося оголошення «Віддам в розстрочку вантажний автомобіль», будьте готові до того, що його власник зажадає дуже високий перший внесок, а також оформлення угоди у вигляді передачі машини в оренду з викупом.

Автокредит на тягач та інші вантажівки

В якості альтернативи для клієнтів, яким не вдалося оформити в розстрочку автомобіль вантажний - б у або новий, може виступити цільової банківський кредит, хоча відповідних пропозицій на ринку не більше двох десятків.

Так, автокредит на тягач та інші різновиди нових вантажних авто пропонують, наприклад, Уралпромбанк (під 15-20%), Почтобанк (під 16%) і Челябінвестбанк (під 17,9-19,9%). Другий банк навіть готовий видати позику без первісного внеску. Термін погашення заборгованості по їх програмами автокредитування становить від 12 до 36-60 місяців.

Про нюанси придбання малотоннажних і інших вантажних машин читайте докладніше в публікації « Автомобільний кредит на комерційний транспорт »І« Автокредит на вантажний автомобіль ». Про нюанси придбання малотоннажних і інших вантажних машин читайте докладніше в публікації «   Автомобільний кредит на комерційний транспорт   »І«   Автокредит на вантажний автомобіль   »

Кредити на вантажні автомобілі з пробігом

Позики на покупку уживаних вантажних машин ще більш рідкісні, ніж позики на придбання нових транспортних засобів. Кредити на вантажні автомобілі з пробігом представлені в асортименті Газбанку (ставка 17%), Челябінвестбанка (19,9-21,9%), Уралпромбанка (18,9-22,5%) і БайкалІнвестБанка (25,8%). У першому фінустанові за оформлення позики стягується комісія в 1% за переказ коштів дилеру, інші банки свої тарифи не вказують.

За програмою БайкалІнвестБанка машину можна придбати навіть у приватної особи, інші банки фінансують покупку ТС виключно в автосалонах.