Реклама
Реклама
Реклама

Початковий внесок по "7-20-25" знизили в два рази

Початковий внесок за програмою "7-20-25" знижений з 20 до 10 відсотків. Про це повідомили в АТ "Іпотечна організація" Баспана ", передає Tengrinews.kz .

Як відомо, програма була затверджена 19 червня 2018 року. У назві відображено головні переваги: ​​знижена до 7 відсотків на рік ставка винагороди по кредиту, початковий внесок - 20 відсотків, термін позики - до 25 років, щоб знизити навантаження при оплаті щомісячного платежу.

Однак з метою зниження фінансового навантаження на молоді сім'ї та працівників бюджетної сфери розроблені продукти "Жас арман" і "Қамқор баспана". У категорію "молоді сім'ї" входять люди у віці до 35 років включно. Їм початковий внесок знижено до 10 відсотків. Списки учасників формують акімату відповідно до встановлених правил.

Списки учасників формують акімату відповідно до встановлених правил

Пілотний проект по "Жас арман" і "Қамқор баспана" заробив в Шимкенті з 3 вересня 2018 року. Акімат виділить 500 мільйонів тенге в поточному році і 1,5 мільярда тенге в 2019 році. Очікується, що підтримка акімату охопить близько 2 тисяч молодих сімей та працівників бюджетної сфери. З акіматом інших областей проводяться переговори.

"Ми дуже трепетно ​​ставимося до участі молодих сімей та працівників бюджетної сфери в програмі" 7-20-25 ". Отримуючи чимало звернень від них з приводу складності накопичення первісного внеску, ми вирішили піти їм назустріч. Пропонуючи гнучкі і соціальні рішення, ми також чекаємо підтримки з боку акіматів ", - зазначив голова правління Іпотечної організації" Баспана "Кайрат Алтинбека.

Чи брати житло по "7-20-25" відразу або підкоп гроші

Доставимо найважливіші новини в ваш телефон. Натисніть тут.