Реклама
Реклама
Реклама

Пежо в кредит за програмою Peugeot Finance | AvtomobilKredit.ru - все про покупку автомобіля в кредит

  1. Про програму
  2. Кредит на конкретні моделі Пежо
  3. Програми від Ощадбанку РФ
  4. Автокредит від Абсолют банку - "Партнерський"
  5. Автокредит від Балтінвестбанк

РЕКЛАМА   За програмою Peugeot finance можна оформити кредит на покупку автомобіля   марки Пежо   на вельми вигідних умовах для позичальника і без   додаткових комісій

РЕКЛАМА

За програмою Peugeot finance можна оформити кредит на покупку автомобіля марки Пежо на вельми вигідних умовах для позичальника і без додаткових комісій .

Про програму

ТОВ «Банк ПСА Фінанс РУС» - кептивні банки даної марки розгляне заявку на кредит за годину. Але цікаві пропозиції є і за спільними програмами з великими російськими комерційними банками:

  1. Абсолют банком ,
  2. Балтінвестбанк ,
  3. ВТБ 24 ,
  4. Газпромбанком ,
  5. Кредит Європа Банком ,
  6. Райффайзенбанком

і багатьма іншими, в тому числі і найбільшим банком країни - Ощадбанком . Офіційний дилер заявляє ставку по кредиту від 2,08% річних.

Деякі моделі, такі як Peugeot 301, підпадають під умови державного пільгового автокредитування , Яке продовжує діяти, не дивлячись на зупинення дії програми.

Кредит на конкретні моделі Пежо

Моделі автомобілів Пежо і дію спеціальних умов програми кредитування Peugeot Finance дещо відрізняються за розмірами першого внеску і величиною відсотків.

Спеціальні кредити з дуже вигідними умовами будуть індивідуальні на кожну конкретну модель Peugeot, тому варто коротко зупинитися на моделях і умовах:

  • Peugeot 107 на термін від року можна придбати при сумі власних накопичень в чверть вартість машини по маркетингової ставкою від 6,9%.
  • На покупку Peugeot 208 при тих же умовах маркетингова ставка буде від 2,8%.
  • При покупці Peugeot 308 буде потрібно початковий внесок в 35%, а маркетингова ставка складе 4,9%.
  • Купівля Peugeot 508 передбачає ту ж ставку, але вже 45% початковий внесок.

Навіть такі моделі, як Peugeot Boxer можна оформити за низькою ставкою.

При цьому реальні ставки в кредитних договорах конкретних банків, які мають бути, але частина процентних витрат буде компенсована за рахунок знижки в ціні машини. В результаті покупець отримує переплату, що дорівнює тій переплати, яка б була тоді як роздрібна ціна машини, оформленої з маркетингової ставкою.

Програми від Ощадбанку РФ

У разі, якщо вартість купується моделі Пежо буде до 750 000 рублів, то при оформленні кредиту на три роки з обсягом власних коштів в угоді від 15% ви отримаєте, крім знижки від автосалону за програмою виробника Peugeot Finance, знижку в процентній ставці на дві третини ставки рефінансування щодо стандартної ставки по автокредиту.

Таким чином, в договорі буде прописана ставка в 9-10%, а якщо ви отримуєте зарплату на картку Ощадбанку - 8-9% річних.

Таким чином, в договорі буде прописана ставка в 9-10%, а якщо ви отримуєте зарплату на картку Ощадбанку - 8-9% річних

Є можливість оформлення автокредиту за двома документами, але для цього сума власних накопичень повинна відповідати 30% від ціни обраної машини.

Автокредит на стандартних умовах в Ощадбанку припускають ставку від 13,5% до 16% річних, при цьому термін кредиту збільшується до п'яти років.

З'являється можливість оформити старий Пежо на вигідних умовах. Вік машини при цьому не повинен перевищувати десяти років на момент закінчення кредитного договору .

У разі схвалення автокредиту в подарунок оформляється кредитна карта Ощадбанку (за бажанням) з лімітом кредитування до 150 000 - 200 000 рублів. Залежно від того, яку карти ви віддасте перевагу отримати - іменну чи ні.

Автокредит від Абсолют банку - "Партнерський"

Попереднє схвалення можна отримати, надіславши заявку на кредит через офіційний сайт банку. Мінімально можлива ставка складе 13% річних. При цьому потрібно мати не менше 15% від ціни машини власними коштами.

Діє додаткова можливість знизити ставку на 0,5-1%, підключивши опцію «Абсолютна ставка», при цьому виникає комісія за видачу кредиту в 6 000 рублів.

Автокредит від Балтінвестбанк

Даний банк надає можливість оформити автокредит на пільгових або класичних умовах при покупці автомобілів Пежо.

Так само, як і в Ощадбанку, в Балтінвестбанк можна оформити кредит з державним субсидуванням процентної ставки. Для цього потрібне дотримання ряду умов: термін кредиту до трьох років, вартість авто до 1 500 000 рублів і внесок від 15%.

Класичні ж умови автокредитування в цьому банку дають можливість розтягнути термін кредиту до семи років, обійтися без початкового внеску, а так само оформити стару машину марки Пежо. Термін розгляду заявки складе всього один день, а рішення банку дійсно протягом трьох місяців.

Якщо у випадку з пільговим автокредитом погашення можливе тільки рівними платежами, то класичний автокредит в Балтінвестбанк можна погашати і по убутному графіком, якщо вибрати такий варіант платежів при подачі заявки.

Ставка буде в діапазоні від 14,5% до 18%. Можливо оформлення кредиту у валюті.

Оформлення автомобіля Peugeot в кредит може бути дуже вигідним. Так як в більшості банків відсутні комісії за видачу і мораторій на дострокове погашення , Є можливість, отримавши вагому знижку в роздрібній ціні машини, досить швидко розплатитися за кредитом.

Самим вигідним варіантом оформлення є програма державного пільгового автокредитування. Умови від виробника можуть як поєднуватися з нею, так і діяти окремо. У будь-якому випадку не вийде знайти більш вигідні умови автокредитування, ніж при дії спеціальних програм для даної моделі.

РЕКЛАМА

Публікації за темами: як взяти автокредит, яку машину вибрати в кредит, умови автокредитування в банках на нові та вживані автомобілі, як достроково погасити автокредит на машину, страхування КАСКО і ОСАГО для кредитного авто. Редакція сайту "Автомобіль в кредит" допомагає розібратися в питаннях отримання, погашення та обслуговування кредиту на автомобіль