Реклама
Реклама
Реклама

Огляд новорічних акцій Групи компаній АІС для покупців легкових автомобілів!

2018-12-03

Група компаній АІС підготувала для покупців як нових, так і б / у легкових автомобілів цілий ряд новорічних акцій і вигідних пропозицій!

Так, в рамках акційної програми «Святкуємо разом!» *, Компанія пропонує придбання нових легкових автомобілів популярних брендів зі знижкою від 1,0% до 3%, також передбачені знижки до 10% на послуги сервісу і до 7% на покупку запасних частин і автомобільних аксесуарів!

Також, Група компаній АІС пропонує можливість придбати Geely Emgrand 7 по істотно зниженим% ставками в кредит! ** Залежно від розміру першого внеску і терміну кредитування% ставка річних складає всього від 0,001% до 17,8%. Так, наприклад, при першому внеску 50% і терміні кредитування 1 рік,% ставка річних складе всього 0,001%. Крім того, покупці фізичні особи можуть отримати кредит на покупку автомобіля без довідки про доходи!

Крім того, покупці фізичні особи можуть отримати кредит на покупку автомобіля без довідки про доходи

Ще одне неймовірне новорічна пропозиція Групи компаній АІС це можливість придбати один з європейських бестселерів в класі SUV - Opel Mokka Х: з вигодою до 77 000 грн ! Купити автомобіль можна по рекордно доступною для такого класу автомобілів ціною, всього за 537 900 грн ***. За ці гроші Покупець отримає автомобіль з оновленим турбованим бензиновим двигуном об'ємом 1,4 літра потужністю 140 к.с. і 6-ти ступінчастою автоматичною трансмісією в комплектації ENJOY, яка за кількістю опцій комфорту і безпеки істотно перевершує однокласників!

і 6-ти ступінчастою автоматичною трансмісією в комплектації ENJOY, яка за кількістю опцій комфорту і безпеки істотно перевершує однокласників

Також, в мережі АІС проходить Різдвяний розпродаж Chevrolet NIVA 4x4 2018 р.в. Ціни знижені на 20 000 грн. або до 5%! ****.

****

Відзначимо, що для Клієнтів бажаючих придбати автомобіль з пробігом також діє ряд вигідних акційних пропозицій. в компанії AIS AutoTrade, яка входить до складу мережі АІС, проходить акційна розпродаж лімітованого складу автомобілів з пробігом зі знижками до 15 000 грн. або до 6% на найбільш популярні автомобільні бренди: Nissan, Volkswagen, Ford, Skoda, Citroen, Audi, Renault, Renault та інші.

або до 6%   на найбільш популярні автомобільні бренди: Nissan, Volkswagen, Ford, Skoda, Citroen, Audi, Renault, Renault та інші

А при покупці автомобіля з пробігом кожен Клієнт отримує :

1. Страховий поліс ОСАГО в подарунок *****.

2. Всі витрати і турботи по постановці купленого автомобіля на облік компанія бере на себе (включаючи оплату всіх обов'язкових держ. Платежів), покупець отримує зареєстрований автомобіль з тих паспортом.

Також, кожен Клієнт AIS AutoTrade має унікальну можливість придбати будь-який автомобіль з пробігом, пропонований компанією, в кредит зі ставкою від 0,01% річних без довідки про доходи! ******

Спеціальні акційні пропозиції діють в торгово-сервісній мережі АІС (автосалони і СТО) по всій Україні з 01 грудня 2018 до 31 грудня 2018 р

Знижки діють тільки на товари (автомобілі, запасні частини, автоаксесуари), які є на складі Продавця.

Детальніше про акційні пропозиції, автомобілі і умови їх покупки в мережі Групи компаній АІС можна дізнатися по телефону 0-800 500-205 або на сайті https://ais.ua .

Послуги страхування, кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ і Госкомфінсулуг. Більш детальну інформацію про партнерів і умовах програм уточнюйте у Продавця.

* Знижки в рамках даної акції не сумуються і не застосовуються за участю Покупців в інших акціях (включаючи кредитні або лізингові) або в рамках Програми Автолояльности АІС. Знижки в рамках даної акції не діють на послуги СТО з фіксованою вартістю. Більш детальна інформація про акцію на сайті https://ais.ua/news/k-svoemu-26-letiyu-ais-darit-26-skidok .

** Кредитує ПАТ КБ «Глобус», ліцензія №240, видана НБУ 29.01.2008 р Детальні умови кредитування уточнюйте на сайті www.globusbank.com.ua або у продавця. Є додаткові страхові і нотаріальні витрати.

*** Вказана ціна за одиницю товару на 01.12.2018 р і різниця в ціні за станом на 01.01.2018 р і 01.12.2018 р Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

**** Під зниженням цін мається на увазі різниця цін на всі комплектації між прайс-листом на 01.09.2018 р і 01.12.2018 р

***** Під подарунком мається на увазі придбання поліса ОСАЦВ за 1 грн. При постановці на облік обов'язкові державні мита та інші платежі оплачує Продавець. Оплату платежу в пенсійний фонд при постановці на облік автомобілів, імпортованих з США або ЄС оплачує Покупець.

****** Кредитує ПАТ КБ «Глобус», ліцензія №240, видана НБУ 29.01.2008 р Детальні умови кредитування: https://globusbank.com.ua/ru/aktsionnye-usloviya-kreditovaniya-pokupki-avtomobileybyvshih.html . Одноразова комісія за здійснення операції з видачі кредиту - 2,5% від суми кредиту. Вік придбаного автомобіля з пробігом після закінчення терміну кредитування не повинен перевищувати 12 років. Є додаткові витрати на страхування, послуги нотаріуса.