Реклама
Реклама
Реклама

Взяти кредит в Мурманську

  1. Кредити в Мурманську
  2. Взяти кредит в Мурманську - онлайн оформлення
  3. Де взяти кредит в Мурманську без довідок і поручителів
  4. Кредити в Мурманську за паспортом: підводні камені

Жителів і підприємства Мурманська обслуговує понад 30 регіональних і федеральних банків. При цьому споживчі позики муромлянам видають тільки 23 фінустанови, в тому числі регіональний Мурманський Соціальний Комерційний Банк. В їх сукупному асортименті представлено близько 40 програм, в рамках яких можна взяти кредит в Мурманську без застави і поручительства.

Кредити в Мурманську

Ставки за класичними споживчими позиками в Мурманську варіюються в межах 14-35% річних (по експрес кредитами ставки на 5-10% більше). Вартість залучення позикових коштів залежить від суми та строку кредиту. Максимальний термін погашення позики становить 12-60 місяців.

Найдоступніші за ставкою кредити в Мурманську представлені в лінійці КБ «Східний» (ставка 15%), ІКБ Совкомбанк (17%), Пошта Банк (16,9%). У першому фінустанові можна взяти в борг 50 тис. Руб., У другому - 100 тис. Руб., В третьому - 0,5-1 млн рублів.

Багато банків воліють зараховувати кредити на платіжні карти, нараховуючи комісію за їх випуск або обслуговування. Наприклад КБ "Східний" стягує з клієнтів за дану послугу 800 рублів. Багато банків воліють зараховувати кредити на платіжні карти, нараховуючи комісію за їх випуск або обслуговування

Взяти кредит в Мурманську - онлайн оформлення

Для оформлення позики необхідно подати в банк анкету-заявку, приклавши до неї стандартний пакет документів для отримання кредиту . Для економії часу позичальники, які вирішили взяти кредит в Мурманську, онлайн можуть отримати попереднє рішення по позиці. З цією метою вони заповнюють на сайті банку детальну анкету-заявку, а в деяких випадках навіть завантажують сканкопіі затребуваних фінустановою документів.

У тому випадку, якщо у банку є автоматичні скорингові програми, попереднє рішення по заявці приймається протягом 5-30 хвилин.

Позики від 0% в день Детальніше

Де взяти кредит в Мурманську без довідок і поручителів

Без документального підтвердження доходів і трудової зайнятості незабезпечені позики муромлянам пропонують наступні банки:

  • КБ «Східний» - ставка від 15% до 64%
  • АТ «Совкомбанк» - 19,9-37%
  • Пошта Банк - 16,9-35%
  • Хоум Кредит - 19,9-24,9%
  • Ренесанс Кредит - 15,9-28,3%
  • СКБ Банк - 27,9%
  • Русфінанс - 27,53-40,29%.

Ці фінустанови оформляють кредити в Мурманську за паспортом або за двома засвідчують особистість,. Ці фінустанови оформляють кредити в Мурманську за паспортом або за двома засвідчують особистість,

Кредити в Мурманську за паспортом: підводні камені

З мінімальною ставкою взяти кредит в Мурманську без довідок і поручителів можуть тільки позичальники з високим рівнем доходів, так як на ставку впливає платоспроможність клієнта. З огляду на, що люди, які потребують позиках за паспортом, досить рідко мають високий дохід, банківські кредити обходяться їм вкрай дорого - від 25% річних і більше.

Крім того, незважаючи на гучні обіцянки, банки, що видають кредити в Мурманську по паспорту (наприклад КБ «Східний»), нерідко надають без довідок тільки мінімальні за розміром позики.

Дата розміщення:

04.02.2017

Кращі позики