Реклама
Реклама
Реклама

Оренда авто в Києві, прокат авто в Києві - STATUS CAR RENTAL

  1. Послуга прокату машини
  2. Переваги оренди особистого транспорту
  3. Як взяти машину в оренду

Автомобіль - необхідна частина сучасного життя, так як дозволяє з комфортом здійснювати пересування по місту і за його межі. Не кожен може мати власний транспорт або користуватися ним щодня. Іноді своя машина ламається, або ви приїжджаєте в столицю у відрядження і шукайте доступний і зручний спосіб пересування.

Допомогти вирішити транспортну проблему може оренда авто в Києві за доступною вартості. Багато клієнтів оцінили переваги даного виду послуги.

Послуга прокату машини

Ви можете знайти автомобіль для будь-якого випадку. У парку представлені міські машини економ-класу, елітні і бізнес-моделі, а також позашляховики. Вибирайте транспорт, відповідний вашим можливостям і побажанням.

Машину можна орендувати:

  • Короткостроково - на кілька годин.
  • На тривалий термін.

Для вас оренда авто в Києві здійснюється за гнучким і вигідними тарифами. Додатково клієнти компанії можуть замовити GPS-навігатор і дитяче крісло, якщо пересування відбувається з маленькою дитиною, що захистить вас від штрафів.

Переваги оренди особистого транспорту

Послугою оренди автомобіля користуються багато людей. Це зручний, надійний, швидкий і перевірений спосіб пересування не тільки в межах міста, але і в інші населені пункти.

Основні переваги послуги прокату:

  • Надаються повністю справні і технічно перевірені машини.
  • Всі автомобілі подаються клієнти чистими.
  • Великий вибір моделей, що дає можливість знайти транспорт для будь-якого випадку.
  • Можна повернути машину в іншому місті, якщо там є офіси компанії.
  • Транспорт застрахований.
  • Зручні тарифи.

Ви можете спокійно пересувати по країні на повністю справному автомобілі. Якщо вам потрібно поїхати на ділову зустріч, а ваш транспорт не відповідає статусу, то оренда авто в Києві - це прекрасна можливість приїхати на переговори на гідної машині, що значно збільшить повагу серед партнерів.

Користуються послугами прокату і ті, чия машина тимчасово перебуває на ремонті. Не всі люблять їздити в громадському транспорті, та це й зовсім незручно, тому послуга прокату користується популярністю.

Ви можете навіть і зовсім не мати власної машини. В цьому випадку ви берете орендовану на необхідний вам термін. Явна перевага - відсутня необхідність оплачувати страховку, стежити за несправністю транспорту. Ви можете змінювати машини, тим самим володіючи весь час різними.

Як взяти машину в оренду

Це дуже просто. Ви телефонуєте в офіс, вибираєте потрібний вам автомобіль. Для оренди потрібно паспорт, водійське посвідчення, а також ідентифікаційний код. Вам повинно виповниться 21 рік, а стаж водіння не менше 2 років. Компанія надає зручні способи оплати. Ви можете зробити платіж готівковим розрахунком або скористатися безготівковим варіантом, а також банківськими картами.


Ключові слова: Послуга прокату машини, оренда авто в Києві, Як взяти машину в оренду, Короткострокова оренда, орендувати машину на тривалий термін