Реклама
Реклама
Реклама

Кредит на відпустку - взяти кредит на відпустку вигідно!

  1. Loanberry - беремо недорогий кредит на відпустку
  2. А чи варто взагалі брати позику на відпустку?
  3. Умови видачі кредитів на відпустку
  4. Як це працює?
  5. Які документи потрібні для оформлення угоди

Чи варто брати кредит на відпустку, якщо своїх накопичень на відпочинок мрії не вистачає, а головний порадник при пошуку позики - втома Чи варто брати кредит на відпустку, якщо своїх накопичень на відпочинок мрії не вистачає, а головний порадник при пошуку позики - втома? З одного боку, коли відпочинок необхідний, можна проігнорувати здоровий глузд і не думати про наслідки, взявши перший же схвалений кредит.

А є можливість взяти необхідну суму безболісно для бюджету. В огляді розберемо всі плюси і мінуси програм з видачі позик банками і приватними інвесторами.

Loanberry - беремо недорогий кредит на відпустку

Одна і та ж сума, видана в банку, і через платформу взаємного кредитування Лонбері буде коштувати клієнтові абсолютно різних грошей. Банківський позику, на подив багатьох, у багатьох випадках обійдеться дорожче, ніж кредити, видані через платформу спільного кредитування Лонбері.

Умови видачі зрозумілі, а проходження перевірки і отримання позики дуже зручно: не потрібно нікуди йти, подача даних і схвалення здійснюються онлайн.

Сума позики перераховується шляхом банківського переказу на рахунок позичальника, відкритий в будь-якому банку.

14% річних - ставка для клієнтів з хорошою історією виплат по кредитах.

від 20 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян схвалюється позичальникові в залежності від платоспроможності

Так, але наприклад в Сетел банку ставка по позиці на відпочинок і подорожі становить 7%! Який же тоді сенс брати кредит в два рази дорожче?

Дуже шкода розчаровувати, але жоден споживчу позику на відпустку не позбавлений додаткових переплат. Навіть цільові програми, ставки за якими завжди на 30-40% менше, не вкладуться в 7% річних. Що ж таке додаткові переплати?

Страхування, відсоток за те, що клієнт не є власником зарплатної картки, за відсутність стаціонарного телефону або надбавка п.п. за проживання не в тому регіоні, де представлений банк.

7% - це завжди базова ставка, тобто початкова. Максимум в тому ж Сетел банку дорівнює вже 39,43% річних. І отримати від банку схвалення на кредит з мінімальною переплатою неймовірно складно. Тому, щоб представляти весь масштаб угоди, завжди потрібно прораховувати наперед повну її вартість.

Вигода кредитів Лонбері полягає не тільки в розмірі процентної ставки, але і в економії часу на відвідування банку для подачі документів, підписання договору, погашення - все це робиться з особистого кабінету позичальника з будь-якого пристрою, підключеного до мережі інтернет.

А чи варто взагалі брати позику на відпустку?

Припустимо, у вас є кошти на будь-який бюджетний відпочинок, а мрієте ви зовсім про інше. Побоювання за високу кінцеву вартість більшості кредитів цілком обгрунтовані. Щоб думки про високу переплати не псували відпускний настрій, оцініть переплату заздалегідь.

Так скільки ж коштуватиме кредит, наприклад, в 200 тисяч рублів, терміном на рік, якщо брати його у приватних інвесторів Лонбері під 14%?

Щомісячний платіж: 17 959,43 руб.

Переплата загальна: 15 513,16 руб.

Переплата в місяць: 1292,77 руб.

Звідки такі ставки? Справа в тому, що сервіс працює без посередників у вигляді банків і не нав'язує послуги компаній-партнерів, наприклад, зі страхування. З цієї причини кожен кредит при розрахунку його вартості цілком прозорий і не залежить від наявності або відсутності додаткових опцій.

Умови видачі кредитів на відпустку

Аналогічно банківського сегменту, схвалення позик на будь-які потреби можливо тільки при наявності хорошої кредитної історії. Спеціалізованих відпускних програм, як і в банківській сфері, не існує, або ж послуга з видачі позик саме для подорожей представлена ​​дуже скромно.

Кредитна історія позичальника - це важлива умова, оскільки саме від рейтингу залежить, як і в банках, величина річної ставки. Надані клієнтом сервісу дані звіряються з базою НБКИ, а в разі надання завідомо неправдивої інформації доступ до низькими ставками на кредит неприпустимий.

Громадянство РФ, наявність стабільного доходу і працевлаштування при віці від 21 року на дату схвалення позики і до 65 на момент повного його погашення - обов'язкові пункти при оформленні співпраці.

Призначення позики - нецільової (споживчий)

Сума - від 20 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

Термін погашення - від 3 місяців до 3 років.

Як це працює?

Як в банку, тільки дешевше і швидше. Отримати кредит можна відразу від декількох інвесторів сервісу. Перший етап - реєстрація особистого кабінету, потім заповнення необхідної інформації і надання документів. Список буде представлений нижче.

І тепер можна створити заявку. Клієнт, який бажає отримати гроші в борг від одного або відразу декількох кредиторів, може самостійно призначити максимально допустиму ставку. Єдине обмеження - знову репутація позичальника в НБКИ.

Приватні інвестори охоче схвалять кредит, якщо будуть впевнені в платоспроможності клієнта. В цьому випадку, при наповненні заявки відразу від декількох кредиторів, цілком можливо і зниження процентної ставки в результаті конкуренції за заявку серед інвесторів.

Які документи потрібні для оформлення угоди

Аналогічно деяким банківським пропозицій, в Лонбері також діє правило - більше документів, менше ставка. Що краще за все вказати в анкеті позичальника, щоб відсоток річних був призначений мінімально можливим?

  • Паспорт. Дані необхідно внести без помилок і друкарських помилок, точно так же, як і в документі, що посвідчує особу громадянина РФ
  • СНІЛС. Його номер буде потрібен при реєстрації в сервісі.
  • Документ про офіційне працевлаштування.
  • Довідка 2НДФЛ про доходи, інші форми підтвердження платоспроможності

Гроші в кредит інвестори дають з великим ентузіазмом тим користувачам сервісу, хто не приховує про себе інформацію і має високий рівень заповнення анкети.

Позику перераховується на картку клієнта протягом 1-3 днів з моменту схвалення. Гарного вам відпустки!

Взяти в борг

Який же тоді сенс брати кредит в два рази дорожче?
Що ж таке додаткові переплати?
А чи варто взагалі брати позику на відпустку?
Так скільки ж коштуватиме кредит, наприклад, в 200 тисяч рублів, терміном на рік, якщо брати його у приватних інвесторів Лонбері під 14%?
Звідки такі ставки?
Як це працює?
Що краще за все вказати в анкеті позичальника, щоб відсоток річних був призначений мінімально можливим?