Реклама
Реклама
Реклама

Де і як можна заробити 10 000 рублів в день?

  1. Ідеї ​​де заробити 10000 в Інтернеті за день
  2. Заробити 10000 рублів без вкладень
  3. Історії читачів про те як вони заробили 10 000 за день
  4. готування їжі

Як можна заробити 10 000 рублів в день? Насправді, при бажанні - це цілком вирішуване завдання. Почнемо з ідей, а в кінці будуть історії читачів.

  1. Освітні послуги. При вартості академічної години 800 рублів і 9-годинний робочий день можна з легкістю отримати 10 000 за 6 півторагодинних занять.
  2. Підрядні роботи. Високо оплачуються підряди слюсарів, сантехніків чи ремонтників. Наприклад, покласти плитку в декількох кімнатах.
  3. Послуги. Перукарі і майстри манікюру, якщо вони працюють «на себе», за день можуть заробити 10 тисяч, але це буде дуже напружена робота. Подібний цейтнот трапляється перед новим роком, випускними, 8 березня і.т.д.
  4. Міні-бізнес. Новий бізнес - виготовлення кондитерських виробів на замовлення. Ціна за кілограм торта - не менше 1 000 руб. Приготувавши кілька трикілограмова тортів, можна отримати ті ж 10 000 руб.

Приготувавши кілька трикілограмова тортів, можна отримати ті ж 10 000 руб

Ідеї ​​де заробити 10000 в Інтернеті за день

Соціальні мережі. Якщо ви популярний в соц. мережах людина, то за лайки репости і т.д. можна отримувати значні суми. З особистого досвіду: якщо ви популярний в своїй ніші блогер, то рекламний пост може коштує сотні доларів, написати його можна за кілька годин, справа за замовниками.

багато заробляють у Вконтакте - тут є готові схеми - беріть, користуйтеся.

Свій сайт або блог. Зрозуміло розвиваються такі проекти роками, але в разі успіху можуть приносити і більше зазначеної суми.

Почитайте, на чому заробляють в мережі - історії заробітку в Інтернеті - купа ідей.

Фріланс. Досвідчений веб-майстер, дизайнер або програміст може заробляти в день навіть більше 10 000, не встаючи з крісла, дивана, ліжка (потрібне підкреслити) або будь-якого іншого робочого місця.

консалтинг . Якщо ви експерт в якійсь області, то 10 тисяч за день навіть на одній консультації отримати більш ніж реально. Ваші шанси зростають, якщо ви добре володієте англійською і можете працювати, консультуючи зарубіжні компанії.

Заробити 10000 рублів без вкладень

  • Фото- і відео-послуги. Вартість денного супроводу молодят фотографом починається від 17 000 рублей. Працюючи фотографом на декількох весіллях в тиждень, можна з легкістю заробити кілька сотень тисяч рублів. Зйомки хрещення, дитячого дня народження - близько 5000 рублів. Тобто, наприклад, вранці знімаємо хрещення, після обіду - дитяче свято - отримуємо за день 10 тисяч.
  • Посередництво. Ріелтори беруть за свої послуги 50% -100% від щомісячної вартості оренди житла. Якщо грамотно встановити мережу між покупцями і продавцями, можна зробити такий заробіток постійним.
  • Продажі. Менеджер отримує відсоток за кожен проданий товар або послугу. Хороший «продажник» отримує мінімум відмов і максимум прибутку (а максимум в даному випадку не обмежений). наприклад в автосалоні менеджеру цілком під силу заробити 10 тисяч за робочий день, якщо звичайно система формування оплати з салоні відповідна.

наприклад   в автосалоні менеджеру   цілком під силу заробити 10 тисяч за робочий день, якщо звичайно система формування оплати з салоні відповідна

Зверніть увагу на матеріал: робота зі щоденною оплатою в Москві - в основному оффлайн рішення.

Історії читачів про те як вони заробили 10 000 за день

Михайло (студент 22 року): наближався Новий Рік, вирішив швидко підзаробити до свят . Набрав в ворде комерційну пропозицію по виготовленню індивідуальних привітань від Дідуся Мороза на CD-дисках, і розніс в десяток дитсадків.

У комерційному вказав, мовляв, за кожен диск беру 100 руб, а далі ціну встановлюйте самі. Пару днів відповідей не спадало, а потім співпрацювати погодилися 4 саду.

Разом: добу без сну на монтаж відео (ідеї і напрацювання вже були, нарізав різні кадри з мультиків, записав відео зі зверненням - багато дублів з різними іменами і написав стандартне звернення дитині на звороті диска), ще раніше закупив звичайних болванок, роздрукував на принтері обкладинку на диск і зібрав все в купу. Імена дітей часто повторювалися, тому у мене було кілька однакових дисків для Маш, Саш і тд.

Пакувати і записувати диски посадив двох своїх друзів: 3 ноутбука, два комп'ютери, але сам запис у них зайняла ще кілька днів - вже дуже багато дисків. Сам я в цьому участі не брав.

Профіт - близько 10000 (вже за мінусом болванок, коробок, заправки для картриджа на принтер і чистих аркушів в форматі обкладинки).

готування їжі

Анна (домогосподарка року): люблю готувати і пекти і маю відповідну освіту. Розмістила оголошення в інтернеті ( Авито ), Що можу повністю приготувати їжу на стіл для свята, в будь-яких обсягах і різних меню - гаряче, салати, десерти і солодке.

Клієнти з'явилися відразу - треба було приготувати їжу на ювілей на 25 персон. Зустрілися з замовником, він сказав що середня ціна на 1 особу в ресторані - 1500 руб, але горять терміни і все потрібно вже до завтрашенему вечора.

Я взяла 10000 за роботу і їх продукти. На приготування пішов день (допомагали дочка, чоловік, мама), ввечері вони вже відвозили каструлі і контейнери зі стравами прямо до столу.

Плюс для клієнта в чому - все зроблено зі свіжих продуктів, і дешевше ресторану, для мене плюс - гроші і залишки продуктів. Всі задоволені, тепер в місяць стабільно замовляють 3-4 клієнта, як правило на ювілеї чи поминки. Важко цілий день біля плити, але можу дозволити собі не ходити на роботу.

По темі: бізнес на приготуванні їжі .

Ваші ідеї?

Ваші ідеї?