Реклама
Реклама
Реклама

Чому відмовляють у кредиті у всіх банках

  1. Які основні причини відмови в кредиті банком?
  2. Погана кредитна історія - привід для занепокоєння
  3. Відмова в кредиті - чи можливий вихід?
  4. Скоринг - страшний звір
  5. Чому банки відмовляють у кредиті?
  6. Для чого банкам кредитна заявка
  7. Що таке скоринговий бал
  8. Причини відмови банку в кредиті
  9. мінімальні вимоги
  10. Погана кредитна історія
  11. судимість
  12. низький дохід
  13. високий дохід
  14. Чому відмовляють у кредиті?
  15. Недостатній рівень доходу
  16. Ви відмовили мені 2 рази! Чому банки відмовляють у видачі кредиту?
  17. Погана кредитна історія
  18. Наявність декількох кредитів
  19. недостатній дохід
  20. Невідповідність портрету позичальника
  21. Багато достроково погашених кредитів
  22. наявність судимості
  23. мета кредиту
  24. небезпечні професії
  25. Як уникнути відмови банку у видачі позики і чи можна дізнатися причини?
  26. Погана кредитна історія
  27. Чи не достатній рівень заробітної плати
  28. 10 причин чому відмовляють у кредиті

Чому відмовляють у кредиті у всіх банках

Привіт, дорогі читачі.

Вчора до нас в кабінет буквально вбіг молодий чоловік зі скуйовдженим волоссям. Виявилося, що він працює таксистом і у нього зламалася робоча машина.

Терміново потрібні гроші на ремонт, він думав оформити кредит. Але вже безрезультатно обійшов кілька банків.

Ніяк не міг зрозуміти, чому йому відмовляють у кредиті у всіх банках. Детально йому виклав стандартні вимоги до позичальника і описав процедуру оформлення кредиту.

Поділюся і з вами цією інформацією, щоб ви мали повне уявлення про поточний стан речей.

Зміст статті:

Які основні причини відмови в кредиті банком?

Сьогодні багато людей звикли жити в кредит, адже це часом так зручно: користуватися благами можна вже зараз, а розплачуватися протягом тривалого періоду часу. Не встигнувши розрахуватися по одному кредиту, багато хто поспішає влізти в боргову кабалу знову і знову, так як кредитний ринок просто «рясніє» різними цікавими спокусливими пропозиціями.

Можна оформити кредит пенсіонерам до 75 років без поручителів в Ощадбанку, можна взяти кредит готівкою в Хоум кредит банку без довідок про доходи, а можна позичити гроші під заставу нерухомості в Ощадбанку або взяти кредит в банку РНКБ в Криму на пільгових умовах. Спеціальна пропозиція - кредит у Газпромбанку для держателів зарплатних карт із заниженими процентними ставками.

Незважаючи на доступність і широкий асортимент кредитних продуктів, є і противники життя в борг. Може, багато в чому вони і мають рацію, розподіляючи фінанси таким чином, що їх вистачає до наступної получки. Але це не завжди вдається при шаленому і непередбачуваному ритмі нашого життя.

Тому люди змушені знову і знову звертатися в банк. Однак не всім вдається взяти кредит. Деякі отримують відмову і позичають гроші в інших місцях (МФО, ломбарди, родичі, приватні інвестори).

Погана кредитна історія - привід для занепокоєння

Відмовити в кредиті в першу чергу можуть через наявність поганою кредитною історії. На кожного клієнта, коли-небудь звертався в банк за споживчим кредитом, іпотекою, кредитною карткою, позичкою, заводиться досьє, яке зберігається в єдиному Бюро кредитних історій. Далі в ньому відзначають подальші взаємодії з банками. наприклад:

    • Спроби оформити кредит.
    • Оформлені кредити.
    • Дострокове погашення кредитів.
    • Непогашені боргові зобов'язання.
    • Поточні прострочення по кредитах.
    • Відмови по кредитах і інше.

Кожен банк передає дану інформацію в Бюро, тим самим формуючи «портрет» конкретного позичальника. При розгляді кредитної заявки банки можуть звернутися сюди, щоб дізнатися інформацію про благонадійність і порядності людини, з яким вони планують позичити гроші.

Відповідно, якщо у вас були прострочення за кредитами або на даний момент ви вже кілька місяців не платите за діючим кредитом, про це стане відомо.

Попередження!

Порада: як виграти суд у банку за кредитом з великою простроченням, розповість кваліфікований адвокат. Справа не зовсім безнадійно. Проте краще не допускати ніяких прострочень і оплачувати всі кредити вчасно, щоб не псувати свою кредитну історію і нерви.

Також не вдасться приховати при оформленні нової позики, що у вас є діючі кредити в інших банках, нехай навіть якщо по ним ви своєчасно вносите щомісячний платіж. Краще відразу сказати, в якому банку є кредит або кредитна карта і який розмір щомісячного платежу, ніж потім дана прихована інформація негативно вплине на прийняття рішення за вашою заявкою.

джерело: http://megaidei.ru/kredity-i-zaimy/pochemu-otkazyvayut-v-kredite-vo-vsex-bankax

Відмова в кредиті - чи можливий вихід?

Перш ніж видати кредит, будь-який московський банк перевіряє кредитну історію майбутнього позичальника через бюро кредитних історій. Інформація може надаватися трьох видів: позитивна, негативна і відсутність даних щодо позичальника. Останнє означає, що людина ще не звертався в банки і не оформляв кредит.

Увага!

Позитивна кредитна історія є гарантією того, що при наявності відповідних факторів ви не отримаєте відмову в кредиті, якщо така необхідність виникне. А ось негативна кредитна історія - основна причина, через яку вам в кредиті буде відмовлено.

Причин не видавати кредит, крім зіпсованої кредитної історії, може бути кілька. Це і ваш вік (оптимальним вважається 27-35 років), рівень доходу, професійний досвід, успіхи в кар'єрному зростанні, чи перебуває в шлюбі майбутній позичальник (вітаються одружені (заміжні) фізичні особи) та багато іншого.

Скоринг - страшний звір

У наш час рівень надійності будь-якого позичальника визначає не сам банк і не його керівник, а сучасна машина - комп'ютер. Саме скоринг - цей страшний звір - вирішує, чи отримаєте ви гроші, або вас чекає відмова в кредиті.

Порада!

Автоматична система, яка підраховує ризики неповернення кредиту і називається скоринг, в Москві, та й у всій Росії, набуває все більшого поширення. Причому, якщо для отримання кредиту по іпотеці необхідна ще особиста бесіда з експертом по кредиту, то видавати дрібні споживчі кредити чи ні, вирішує тільки комп'ютерна програма.

У трьох випадках машина приймає рішення самостійно:

  1. при експрес-кредитах;
  2. при видачі миттєвих кредитних карт;
  3. при видачі кредитів на суму не більше 3-5 тисяч доларів без забезпечення.

В цьому випадку анкета позичальника перевіряється на достовірність автоматично - система виставляє бали за кожен окремий її параметр і підраховує «окуляри». Якщо сума становить менше певної, ви і отримуєте відмову в кредиті, а також потрапляєте в «чорний» список недобросовісних платників.

джерело: http://credites.ru/kreditnaya-istoriya/otkaz-v-kredite-vozmozhen-li-vyxod/

Чому банки відмовляють у кредиті?

Причин, за якими банки можуть відмовити у видачі кредиту не так вже й багато. Фінансова організація завжди зацікавлена ​​в залученні нових клієнтів.

Тому банки завжди з готовністю кредитують сумлінних позичальників, які мають необхідний рівень стабільного доходу. А відповідно найбільш частими причинами відмови банку в кредиті стає погана кредитна історія (далі - також КІ) і маленька або неофіційна заробітна плата.

Для чого банкам кредитна заявка

При оформленні більшості кредитів потенційному позичальникові пропонують заповнити анкету-заявку. У цьому документі містяться всі важливі для банку питання, на підставі відповідей на які він приймає рішення про можливість видачі позики. Кількість питань і список вимог залежать в першу чергу від самого банківського продукту, який пропонується клієнту.

Наприклад, вимоги до позичальника, який оформляє іпотеку, завжди вище, ніж вимоги до клієнта, який прийшов за споживчим кредитом. Це обумовлено тим, що довгостроковий кредит на велику суму пов'язаний для банку зі значно більшим ризиком неповернення.

Що таке скоринговий бал

Скоринг (від англ. Score - рахунок) називається використовувана фінансовими організаціями система оцінки потенційних позичальників. Найчастіше в якості вступних для аналізу використовують дані, надані клієнтом при подачі заявки.

Результат скорингу, як правило, розраховується автоматично і виводиться у вигляді числового значення - скорингового бала. Саме на цей показник орієнтуються кредитні фахівці при прийнятті рішення про можливість видачі кредиту конкретному клієнтові.

Отриманий результат в рамках проведеного скорингу зіставляється з встановленим керівництвом банку мінімально можливим значенням скорингового бали для оформлення цього кредиту.

Якщо результат скорингу дорівнює або перевищує мінімально можливе значення скорингового бали, кредит видається. Якщо результат скорингу менше встановленого порогу, клієнту у видачі кредиту відмовляють.

джерело: http://www.gagarinbank.ru/ki/otkaz-v-kredite/

Причини відмови банку в кредиті

Причин, чому відмовляють банки у видачі кредиту дійсно багато. Причому не всі ці причини піддаються логіці звичайної людини, яка не розбирається у всіх тонкощах банківської справи, тому без допомоги знаючих людей можна ходити по банках до нескінченності і отримувати відмови.

Відмовити у видачі кредиту можуть будь-якій людині, навіть якщо у Вас немає проблем ні з роботою, ні з доходом і прострочень по кредитах ніколи не було. Крім того не варто забувати про можливі помилки в кредитній історії. Складність ще полягає в тому, що банки ніколи не говорять своїм клієнтам причини відмови. Отже, давайте розберемо найчастіші причини відмов у видачі кредиту.

мінімальні вимоги

У кожної кредитної організації є свої мінімальні вимоги до позичальника, однак їх можна згрупувати в декілька основних, які є у кожного банку.

Вік - деякі банки видають кредит з 25 років, деякі з 18 років. Граничний вік теж різний, в якихось банках видають кредити до 55 років, інші до 70. Відповідно, якщо Ви не підходьте за віком, то Вам відмовлять.

Попередження!

Працевлаштування - багато кредитних організацій вимагають наявність офіційної роботи, причому за термінами не менше певного періоду, в середньому не менше 4 міс., Є і великі терміни і менші. На щастя існують кредитні організації, які не потребують надання трудової книжки або довідки 2-ПДФО, досить довідки за формою банку.

Реєстрація в місці оформлення кредиту - вона потрібна обов'язково, деякі банки вимагають наявність постійної реєстрації, для інших достатня тимчасова реєстрація. Рада тут може бути один - дізнавайтеся заздалегідь мінімальні вимоги банку, перш ніж подавати туди заявку на кредит.

Погана кредитна історія

Це означає, що у Вас є або були раніше прострочення по кредитах. Причому для багатьох кредитних організацій неважливо погасили Ви той кредит уже або проблеми все ще тягнуться - Вам напевно відмовлять, так як Ви для них ненадійний клієнт.

Варто сказати, що є банки, які зараз переглядають свою позицію по відношенню до простроченням і кредитують людей з простроченням, однак їх поки небагато. Крім того існують тимчасові обмеження щодо термінів прострочення. Тому не гайте часу, звертайтеся за допомогою з оформлення кредиту поки у Вас невелика прострочення.

Увага!

Що найцікавіше, Ви можете навіть не підозрювати про те, що у Вас погана кредитна історія. Наприклад, Ви ніколи не брали кредити, однак якимось чином дізналися, що у Вас, виявляється, є прострочення по нібито взятими кредитами.

Це може статися, якщо Ваші паспортні дані потрапили до шахраїв, які на Вас оформили кредит, а Ви про це не знали. Або це може бути помилка - Вас переплутали і внесли відомості про іншу людину в Вашу кредитну історію.

Перевірити Кредитну історію. До речі, якщо Ви раніше не брали кредити, то це не означає, що у Вас гарна кредитна історія, як багато хто думає. У Вас просто немає кредитної історії, і банки до Вас будуть ставитися насторожено, оскільки не зрозуміло, що від Вас очікувати, Ви для них «темна конячка».

судимість

Ця причина цілком зрозуміла. Але судимість буває різна, існують банки, що кредитують людей засуджених за нетяжких злочинів. Звичайно, є деякі умовності, наприклад, судимість повинна бути погашена.

низький дохід

Будь-який банк цікавить, як Ви зможете віддавати кредит і платити за нього відсотки. Тому щоб зрозуміти на яку суму Ви можете розраховувати ділите свій щомісячний дохід навпіл - у Вас вийде сума, яку банк буде розглядати як суму, якої Ви можете обслуговувати кредит.

Порада!

Наприклад, якщо у Вас дохід 30 000, то для банку означає, що на повернення кредиту Ви зможете витрачати на місяць не більше 15 000, звідси вимальовується і сума кредиту, яку Вам можуть дати.

З огляду на те, що у Вас можуть бути ще діючі кредити, то їх обслуговування буде відніматися з цих 15 000 і відповідно сума можливого кредиту буде ще менше. Але, звичайно існують прийоми, які дозволяють вирішити дану проблему.

високий дохід

Так, це теж одна з причин відмови. По-перше, банк може засумніватися в правдивості Вашого доходу, якщо Ваша зарплата значно перевищує середню зарплату в даній галузі. Навіть якщо у Вас дійсно така зарплата, то банк може засумніватися в надійності компанії, яка Вам платить необгрунтовано високу зарплату.

По-друге, якщо у Вас вказаний дуже високий дохід, а просите в кредит невелику суму, то для банку Ви можете бути не цікаві, тому що зрозуміло, що Ви за 2 - 3 місяці можете повернути цей кредит, і банк на Вас не запрацює .

До речі, ще одна порада - коли берете кредит, вказуйте максимально можливий термін кредиту, так як банк заробляє на відсотках, відповідно Ви для нього більш вигідний клієнт, ніж та людина, яка збирається закрити кредит через 3 місяці.

джерело: http://kreditdeluxe.ru/index/pochemu_otkazyvajut_banki/0-45

Чому відмовляють у кредиті?

Останні роки кредитування фізичних осіб стало звичайним явищем для російської банківської системи. Невеликі грошові позики на короткий термін, відкриття карткових рахунків, покупка в розстрочку побутової техніки, електроніки, предметів меблів тепер не викликають у росіян колишнього переляку і сприймаються як досить стандартна процедура.

Однак для виникнення більш серйозних економічних відносин з банком - отримання іпотеки або кредиту на автомобіль - потенційному позичальникові потрібно відповідати багатьом вимогам.

Навіть зважившись на довгостроковий кредит, заповнивши анкету і зібравши всі необхідні документи, включаючи довідки про доходи, можна отримати негативне рішення по своїй заявці в банк. Жодне з фінансових установ ніколи не дає стовідсоткової гарантії в тому, що позика приватній особі буде схвалений, і залишає за собою право відмовити без пояснення причин.

Проте, причини є завжди: вони безпосередньо залежать від індивідуальних характеристик дебітора. На сьогоднішній день процедура розгляду заявки на отримання кредиту проходить за чітко встановленим регламентом. Найчастіше рішення приймається автоматично, по закладеної в комп'ютері скорингової програми.

Це спрощена система, по якій оцінюється рівень кредитоспроможності фізичної особи, тобто, ризик самого банку як контрагента.

Скоринг - це своєрідна математична модель, створена для обробки статистичних даних. Найчастіше її застосовують саме в споживчому кредитуванні, коли рішення про видачу позики приймається в короткі терміни, наприклад, за 15-30 хвилин.

Попередження!

Інформація обробляється на підставі таких показників як соціальний статус, рівень освіти, сімейний стан, кількість дітей, робочий стаж, сплата податків, чистий дохід і т.д. Прийнято вважати, що існує взаємозв'язок між цими даними і сумлінністю (платоспроможністю) потенційного дебітора.

Таким способом банки аналізують кредитні історії десятків тисяч людей, вираховуючи ймовірність неповернення виданих позик. В окремих випадках (зазвичай при видачі сум понад 1 мільйон) заявка розглядається групою фахівців, які виносять рішення колегіально.

Ще одним істотним чинником є ​​дані, які зберігаються в БКІ (бюро кредитних історій), де, в тому числі, фіксується кожне звернення фізичної особи за позикою. Якщо людина багато разів намагався взяти грошову позику в різних фінансових організаціях, але регулярно отримував відмову, це може негативно позначитися на вирішенні чергового банку.

Отже, чому ж банки відмовляють в отриманні позики? Розглянемо найпоширеніші причини.
Вікове обмеження

Більшість російських банків видають позики фізичним особам, яким вже виповнилося 21 рік або вони ще не досягли пенсійного віку, а точніше, 65-річного порогу.

Ці обмеження обумовлені одним з основних вимог для видачі позики - наявністю офіційного місця роботи, яке гарантує стабільний дохід дебітора і його здатність до регулярних виплат за кредитним договором.

За правилами максимально допустимим віком вважається 55 років, тому банки неохоче кредитують літніх людей, спираючись на терміни закінчення позикових зобов'язань.

Також неохоче, як студентів або громадян, яких можуть призвати на службу в армію. Споживчі позики найчастіше надають чоловікам старше 24 років, жінкам - старше 23 років. У ряді випадків молодим людям можуть видати кредитну карту або готівкові кошти при досягненні ними 18-річчя, але сума зазвичай не перевищує 50 тисяч рублів.

Порада!

Останнім часом ситуація в споживчому кредитуванні стала змінюватися: банки, не бажаючи втрачати таку велику групу потенційних позичальників, змінили своє ставлення до вікового цензу. Розробляються спеціальні пенсійні програми, а також іпотека та автокредити для фізичних осіб молодше 21 років.

Очевидно, що застрахована квартира або машина є надійним забезпеченням за позикою. Споживчі кредити для осіб молодше 21 років швидше за все, як і раніше будуть залишатися недоступними. Винятком є ​​випадки, коли за позичальника може хтось поручитися.

Недостатній рівень доходу

Офіційний або підтверджений дохід (наприклад, за формою банку) є найважливішим параметром для будь-якої кредитної організації. Серед обов'язкових умов зазвичай прописують мінімальний розмір дивідендів, щомісяця одержуваних фізичною особою. Якщо це не декларується відкрито, все одно присутній в скорингової системи.

Платоспроможність потенційного дебітора визначається як частка його доходу і майбутніх виплат за кредитним договором. Відповідно до встановленого порядку розрахунків загальна сума щомісячних погашень за діючими і запитуваною кредитами не повинна перевищувати 50-відсоткову планку сукупних доходів.

Зазвичай враховується заробітна плата та інші дивіденди за поточний рік (рідше - за 3-6 місяців), підтверджені документально. Для зручності майбутніх клієнтів багато банків пропонують їм самостійно розрахувати максимально доступну суму позики, скориставшись онлайн калькулятором на сайті організації.

Таким чином, можна заздалегідь дізнатися розмір доступного кредиту, процентну ставку і щомісячний платіж, з урахуванням реально підтвердженого доходу. При розрахунку іпотечного кредиту оцінюється платоспроможність кількох позичальників (подружжя, родичів), і в розрахунок береться сукупний дохід всіх членів сім'ї.

джерело: http://mskred.ru/prichiny-otkaza-v-kredite-fiz-licam.html

Ви відмовили мені 2 рази! Чому банки відмовляють у видачі кредиту?

Відвідувачі нашого сайту часто пишуть про те, що банки відмовляють їм у видачі кредиту без видимих ​​на те підстав. І це не дивно, адже банки не розкривають причин відмови, і попереджають про це позичальника відразу, тут все чесно.

Роблять це банки не через шкідливості, а лише через острах того, що позичальник, знаючи причину відмови, знову прийде в банк і надасть завідомо неправдиву анкету. А, між тим, в більшості випадків причини відмови лежать на поверхні.

Погана кредитна історія

Однією з основних причин відмови в кредиті є погана кредитна історія. І навіть, якщо ви скажете, що «це не про мене», ми б порекомендували вам поцікавитися своєю кредитною історією. Адже, бувають і такі випадки, коли власник поганою кредитною історії раніше не брав кредит зовсім або вважає, що погашав всі вчасно.

Але, людський фактор ніхто не відміняв, в вашу кредитну історію могла потрапити і помилкова інформація. Щоб це перевірити, скористайтеся одним із способів, зазначених у цій статті. Якщо кредитна історія дійсно зіпсована, не має значення, з вашої вини або помилково, вам необхідно її виправити. Про те, як це зробити, читайте тут.

Наявність декількох кредитів

В сучасний час у багатьох позичальників вже не по одному, а по два, а то і три кредити. І, хоча у вимогах до позичальника, банк не вказує допустиму кількість кредитів, які може мати позичальник, але, тим не менш, у кожного банку є «верхня межа кредитів на одну людину» (зазвичай 3 5 кредитів, включаючи одержуваний).

Увага!

І, якщо ви перейшли за цю межу, то банк відмовить у новому кредиті. Тобто, щоб отримати новий кредит, вам необхідно буде погасити один або кілька попередніх.

недостатній дохід

Про це факторі ми теж не раз згадували в своїх статтях. Отримуючи кредит, ви повинні бути впевнені, що вашого заробітку вистачить на його обслуговування і ваші особисті витрати. Зазвичай банки дотримуються такого нормативу: ваші платежі по всіх кредитах не повинні перевищувати 30-50% від вашого щомісячного доходу.

Невідповідність портрету позичальника

Під цим загадковим терміном ховається відразу кілька факторів, за якими можуть відмовити у видачі кредиту. Ви, ймовірно, звертали увагу, що на своїх сайтах банки в обов'язковому порядку вказують вимоги до майбутнього позичальника, в які включені наступні вимоги:

  1. до віку (зазвичай від 23 до 60 років, але є банки, що пропонують кредити, як молоді з 18 років, так і пенсіонерам);
  2. до прописки (в більшості випадків буде потрібно постійна прописка в одному з російських міст, де є відділення банку, але обмежене число банків видають кредити і по тимчасову прописку);
  3. до стажу роботи (зазвичай від 3 місяців на останньому місці).
  4. до наявності телефонів для зв'язку. Це окремий пункт, на якому зупинимося докладніше. Справа в тому, що, не дивлячись на вік інформаційних технологій і прогресу, банкам не досить одного мобільного телефону. Деякі з них вимагають надати і стаціонарний (домашній) телефон, а то і відразу два стаціонарні телефони - домашній і робочий.

Якщо ви не відповідаєте одному, або, не дай бог, відразу декільком з представлених у вимогах до позичальника параметрів, то в кредиті вам однозначно відмовлять. Крім того, деякі кредитні організації можуть негативно ставитися до позичальників, які працюють у індивідуальних підприємців і власне самим підприємцям.

Тому, перш ніж подавати заявку на кредит, уважно ознайомтеся з даними умовами кредитування.

Багато достроково погашених кредитів

Здавалося б, той факт, що ви не просто погашаєте зобов'язання по кредиту, але і робите це достроково, повинен радувати банки, і вони повинні бажати такого позичальника. Альо немає. Якщо ви берете кредити і погашаєте їх протягом 3 - 6 місяців достроково, то це не зіграє вам на руку, а навпаки, буде вагомим довиводом у відмові.

Все пояснюється тим, що банк оформляє кредити в надії на них заробляти протягом усього терміну дії договору, а, якщо ви погасіть кредит достроково, то банк запрацює меншу суму, ніж планувалося. Тому, таким позичальники банку не в радість.

наявність судимості

Цей пункт навіть не хочеться коментувати, так як наявність судимості (навіть, якщо вона в наслідок була знята), практично в 100% означає негативне рішення по кредиту. У деяких випадках, банк може закрити очі на умовні судимості.

мета кредиту

Ще одна причина відмови в кредиті може ховатися під «неправильною метою» отримання позикових коштів. Хоча, за більшістю кредитів готівкою і написано, що кредит надається на любе мети, але дане твердження не зовсім вірно. Не варто вказувати в цілі кредитування «погашення діючих кредитів» і «бізнес-цілі» (наприклад, відкриття своєї справи).

У першому випадку вам відмовлять, оскільки кредити на цілі рефінансування це окрема пісня. У випадку з бізнес-цілями, відмова банку теж очевидний, для бізнес-проектів і старт-апів існують окремі види кредитування з іншим пакетом документів та іншими вимогами до позичальників.

небезпечні професії

Також відмовити у видачі кредиту можуть і власникам «небезпечних» професій, наприклад, охоронцям, співробітникам поліції і пожежникам. Тут причина очевидна, такі позичальники щодня наражаються на небезпеку, і в разі втрати працездатності або смерті, банк зазнає збитків. Правда, це питання знімається при укладанні договору страхування життя і здоров'я позичальника.

джерело: http://creditradar.ru/otkazali-pochemu

Як уникнути відмови банку у видачі позики і чи можна дізнатися причини?

Ві получил відмову в кредіті в банку? Хочете дізнатіся причини відмові и розібратіся в них? У даній статті ми спробувалі розібраті основні принципи, Якими керуються банки, пріймаючі решение про видачу кредитів населенню. Основні причини відмові це:

  1. погана кредитна історія, що діють прострочення;
  2. недостатній рівень доходу, відсутність можливості його підтвердити;
  3. завідомо неправдиві дані, утайка судимостей, реальних контактних даних та т. д.

Ви можете пройти спеціально розроблений нами скоринг тест, який з великою часткою ймовірності дасть відповідь на питання наскільки банки будуть до Вас лояльні.

Відразу обмовімося, что універсальною и беззастережної формули, як избежать відмові банку у відачі кредиту, в природі НЕ існує. Але, Цілком реально и даже нужно Передбачити и зарубаті проблему на корені. Чи це можливо? Давайте розбіратіся ...

Погана кредитна історія

На що самперед дивуватися банк, коли черговий потенційній клієнт звертається за позика? Звичайно на кредитну Історію. Природно, взяти кредит з поганою кредитною історією буде досить проблематично. Коротенько розберемося як ее виправити:

  • беремо дрібні споживчі кредити і старанно їх виплачуємо. Згідно (хоча б в течение декількох років) ЦІ Платежі переважать колішні прострочені.
  • якщо КІ зіпсована не з Вашої вини, то звертаємося в БКІ. Піднімаємо кредитну Історію з'ясовуємо де закралася помилка.
  • йдемо в банк, який очорнив Вашу репутацію і розбираємося на місці. Доказ Вашої доброчесності могут буті квитанції и довідки з банку про оплату черговий платежів.

Чи не достатній рівень заробітної плати

Причем одна справа, коли зарплата Дійсно маленька, а інше, коли ее розмір просто Неможливо підтвердіті документально.

Справа в тому, что в Нашій стране дуже ширше проблема сірої зарплати. Много роботодавців, намагаючися избежать виплати податків, Офіційно пропісують одну суму, а на ділі віплачують зовсім іншу. В результате потенційніх позічальніків дуже Важко довести реальний рівень свого добробуту.

Попередження!

Є два виходи з цієї ситуации. Обидва досить неоднозначні ... Або влаштовуйтеся на іншу роботу з «білою» зарплатою. Або звертайтеся в банки, які видають кредити без довідок про доходи.

Перший варіант в наш час Досить проблематично через ті, что хорошу роботу дуже Важко найти в ограниченной период часу. Ну а если у Вас все ж Вийди скористати іншим варіантом, то приготу до завіщенімі відсотковімі ставками и ДН не дуже прийнятною умів.

джерело: http://moscowkredit.ru/otkaz-v-kredite/

10 причин чому відмовляють у кредиті

Останнім часом непоодінокі випадки, коли после подачі заявки банки відмовляють у відачі кредиту. При цьом кредитні организации НЕ зобов'язані пояснюваті свои решение.

В результате тієї, кому гроші Дійсно потрібні, намагається самостійно зрозуміті, чому банки відмовляють у кредіті. Важліво такоже НЕ только зрозуміті, в чому полягають причини негативних РІШЕНЬ, но и спробуваті Изменить сітуацію в свою Користь.

Чи можна дізнатіся, чому відмовілі в кредіті? Зі стовідсотковою впевненістю назваті причину Неможливо. Сітуацію слід вівчаті для кожної конкретної людини окремо, аналізуючі его Особисті параметрами. Проти, можна віділіті кілька головних причин, Які могут послужити причиною відмові в банку по кредиту.

Увага!

Вік. Незважаючі на ті, что деякі банки в условиях вказують, что видають позики особам, починаючі з 18 років, смороду НЕ поспішають цього делать. Пояснюється це Досить просто: молоді люди часто позбавлені стабільності в жітті, смороду могут буті недостатньо серйозні.

Кроме того, висока ймовірність того, что чоловіки, Які досяглі Певного віку, могут буті прізвані на службу. Найлегший молоді отримати кредит Із заставою майна. Например, при Достатньо доході Їм может буті видана іпотека або автокредит.

Погана кредитна історія. Тут все просто, если потенційній позичальник Ранее брав кредити и не платив їх Вчасно, банк принесе ее до категорії КЛІЄНТІВ з високим ризики неповернення. Отріматі пристойно суму в борг у цьом випадка буде складно. Доведеться користуватися різними способами виправлення кредитного досьє.

Відсутність кредитної історії. Нерідко відмовляють в отріманні кредиту на велику суму и при повній відсутності кредитної історії. Банк не может заздалегідь дізнатіся, Наскільки відповідально заявник поставив до виплат по позіці. Тім, хто Ніколи НЕ взявши позик Ранее, краще почату з невеликих сум.

Несправжні документи і відомості. Сьогодні Побачити оголошення з пропозіцією підготуваті Такі можна на кожному кроці. Позичальником оформляти довідку и трудову. Чи не Варто вдаватся до таких послуг ні в якому разі. Кредитні организации з легкістю розпізнають использование таких схем.

У кращий випадки піде просто відмова банку, в гіршому - за підробку документів могут прітягнуті до крімінальної відповідальності. Недостатній дохід. Даже тім, у кого, здавай б. Великий дохід, дере чем подаваті заявку на велику суму, слід скористати кредитним калькулятором.

Звичайно, в кожному банку своя методика розрахунку. Альо навряд чи заявнику схвалять кредит. Если сума платежу буде более, чем половина місячного доходу за Вирахування обов'язкових платежів. При цьом важліво такоже врахуваті наявність утріманців, других кредитів, категорію житла (своє або орендованого).

Порада!

Велика кількість діючих кредитів. Много банків пріймають за максимально можливий Кількість відкритих позик 3-4. Если їх более, швідше за все позичальник бере кредити безцільно, що не заміслюючісь. Такі позичальники часто скаржаться, що їм навіть відмовили в рефінансування.

Робота на індивідуального підприємця. Много банків вважають малий бізнес ненадійнім. Отже, заявник, Які Працюють на ІП, будут віднесені до позічальніків з високим ризики Втрата щомісячного доходу. Відсутність стаціонарного телефону.

Много кредитні организации вімагають, щоб такий БУВ удома або на работе. Если їх НЕ вказаті, могут НЕ Видати споживчий кредит. Щоб избежать відмові, важліво подбаті про номери заздалегідь. У банк слід приходити зі списком телефонів друзів и знайомиться (НЕ стільніковіх), офісу роботодавця, бухгалтерії, безпосередно керівника.

Наявність судимості. Нерідко відмові за заявками переслідують тих, у кого коли-небудь булу Судимість. Це стосується даже тих, у кого вона Вже зняти. Дуже Рідко співробітнікі безпеки не звертають Рамус на Умовні судимості, а такоже вініклі в результате побутових злочінів.

У різних банках позичальник залишає різні відомості про місце роботи і доходи. Справа в тому, что співробітнікі, Які перевіряють заявки, часто порівнюють їх з інформацією, яка булу Надал в інші банки. Если вона відрізняється, швідше за все, десь дані недостовірні. Щоб убезпечити себе, в кредіті відмовляють.

джерело: https: //фінблог.рф/credit/pochemu-banki-otkazyivayut-v-kredite.html

Які основні причини відмови в кредиті банком?
Чому банки відмовляють у видачі кредиту?
Отже, чому ж банки відмовляють в отриманні позики?
Чому банки відмовляють у видачі кредиту?
Ві получил відмову в кредіті в банку?
Хочете дізнатіся причини відмові и розібратіся в них?
Чи це можливо?
Чи можна дізнатіся, чому відмовілі в кредіті?