Реклама
Реклама
Реклама

Чи можна в 18 років отримати кредит для відкриття бізнесу?


Шах-Емір запитує 4 роки тому

Можна взяти кредит в 18 років, для створення бізнесу?

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру

Привіт, Шах-Емір! Дякуємо Вам за запитання! Шах-Емір, ми попереджаємо, що відповідний продукт Вам буде дуже складно знайти, з огляду на Ваш молодий вік.
Оформлення цільового кредиту для підприємців-початківців - це занадто ризикований крок для банку. Оскільки заздалегідь не можна дізнатися, наскільки ефективно спрацює бізнес, і повернутися кредитору його гроші. Для мінімізації ризиків неповернення, кредитними програмами для бізнесменів-початківців передбачено надання заявниками ретельно підготовленого бізнес-плану, а так само надійного забезпечення (заставу рівноцінного сумі кредиту майна і поручительство власника бізнесу і його родичів).
Шах -Емір, зверніть увагу, що всі цільові кредити представлені у нас на сайті, на сторінці « бізнес кредити ». Тут Ви можете вивчити всі вимоги кредиторів і врахувати їх на майбутнє.
Найбільш підходящим варіантом для Вас може стати споживчий кредит , Але при такому вигляді фінансування, основною вимогою з боку кредитодавців є наявність постійного (в залежності від суми, допускається неофіційне) місця роботи і стабільного доходу. Чи не знаємо, наскільки це можливо в Вашому випадку, але крім Вас зобов'язання за кредитним договором, може взяти на себе хтось із членів Вашої родини. Найголовніше, щоб він мав достатню платоспроможність для погашення щомісячних платежів по кредиту. Якщо сума запитаних коштів, буде за межами 1 000 000 російських рублів, то найімовірніше, Вам доведеться забезпечувати всю кредитну заборгованість порукою або заставою. Споживчий кредит не передбачає надання бізнес-плану розвитку Вашого підприємства і не вимагає цільового використання кредиту.
Якщо орієнтуватися на кредити для заявників у віці від 18 років, то Вам підійде кредитна карта « Тінькофф Платінум »Від банку Тінькофф Кредитні Системи. Максимальний ліміт кредитних коштів по ній становить 300 000 російських рублів. За даним продуктом діє безвідсотковий період (55 днів) і функція повернення грошей на карт-рахунок (1% від суми операцій проведених за безготівковим розрахунком). Зверніть увагу, що заявку на отримання кредитки, ви можете відправити в банк на розгляд прямо з нашого сайту. Схвалена карта буде доставлена ​​поштою на Вашу домашню адресу (без оплати післяплати).


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 5/5 1 - 6 відгуківВідповідь корисний?