Реклама
Реклама
Реклама

Як взяти споживчий кредит без офіційного працевлаштування

Багатьох позичальників цікавить відповідь на питання - як взяти кредит без офіційного працевлаштування

Багатьох позичальників цікавить відповідь на питання - як взяти кредит без офіційного працевлаштування? Чи це можливо? Так можливо! Сьогодні велика кількість фінансових організацій, включаючи банки, працюють з клієнтами не мають офіційного працевлаштування. Правда, умови, на яких видаються гроші для такої категорії клієнтів, не особливо вигідні.

По-перше, процентна ставка по кредиту буде максимальною. По-друге, терміни кредитування позначать самі мінімальні. Ну і по-третє, отримати грошові кошти тільки за паспортом не вийти, потрібно ще один або кілька документів для підтвердження особи позичальника. Всі ці «захисні» функції банки включають, щоб убезпечити себе від шахраїв.

Не дивлячись на складнощі в оформленні кредиту без офіційного працевлаштування, отримати грошові кошти можна відразу декількома способами. Ось найпопулярніші варіанти:

  • кредит в банку по двох документах - паспорту та, наприклад, військового квитка, посвідчення водія або ІПН;
  • готівкові під заставу квартири або автомобіля. В цьому випадку позичальник може розраховувати на більш вигідні умови кредитування. Тільки потрібно пам'ятати, що банк видасть тільки 60-70% від реальної вартості майна;
  • кредитна карта з невеликим лімітом - можна отримати майже в будь-якому банку. Якщо не допускати прострочень по платежах, то дуже швидко сформується позитивна кредитна історія. Після цього банк зможе видати кредит на велику суму. Додатковим плюсів кредиток є швидке оформлення в режимі онлайн;
  • скористатися послугами кредитного брокера. Вигідний варіант кредиту за вас буде шукати спеціально навчений фахівець. Єдиний мінус - за його послуги доведеться заплатити до 10% від суми кредиту, причому ще до початку пошуків;
  • оформити кредит за допомогою поручителя. Це буде додатковою гарантією для банку. Особа, яка виступає поручителем, зобов'язана надати в банк довідку з місця роботи і виписки рахунків банку, що підтверджують його кредитоспроможність. Адже, якщо його «підопічний» не зможе виплачувати борг, повертати кредит доведеться йому.

Якщо ви вирішили скористатися послугами кредитного брокера для пошуку вигідного кредиту - пам'ятайте, що спочатку потрібно навести довідки про цього фахівця. Почитайте відгуки про його роботу, вивчіть його документи, розпитайте знайомих, може хтось вже користувався його послугами і може розповісти про цей досвід.

Єдина онлайн-заявка на кредит

Багатьох позичальників цікавить відповідь на питання - як взяти кредит без офіційного працевлаштування?
Чи це можливо?