Реклама
Реклама
Реклама

Як припинити жорстоке поводження з тваринами, як боротися з догхантерів, що можеш зробити саме ти для бездомних тварин? Список притулків для бездомних тварин в Києві, де ти можеш взяти собі собаку або кішку - 2018

  1. Притулок для бездомних тварин «Сіріус»
  2. Притулок для тварин у Києві Gaia
  3. Happy Paw
  4. Київське міське товариство захисту тварин
  5. Притулок для тварин «Велике серце милосердя»
  6. Незалежне об'єднання міні-притулків «ГНОМ»

Кілька років тому Washington Post зібрав інформацію про кількість домашніх собак і кішок, які проживають в 54 країнах світу, щоб дізнатися, де які тварини переважають. Згідно з цими даними Україна входить в десятку країн - лідерів за кількістю собак взагалі і в тому числі - бездомних.

5 5 2

Саме ж велика кількість собак в світі налічується в Америці - правда, безгоспних псів там практично немає.

Саме ж велика кількість   собак   в світі налічується в Америці - правда, безгоспних псів там практично немає

На жаль, в Україні до тварин ставляться , Як до речей. людина може взяти собаку , А через якийсь час - "відвезти в село", прирікаючи на бродяжництво та небезпеку. Основна причина такої кількості бездомних собак в нашій країні - це неправильне поводження людей з тваринами і відсутність стерилізації.

Основна причина такої кількості бездомних   собак   в нашій країні - це неправильне поводження людей з   тваринами   і відсутність стерилізації

В Європі та Америці ці два пункти давно головні. Якщо тварина не є племінний особиною з родоводом, то господар зобов'язаний стерилізувати його відповідно до Конвенції про гуманне ставлення до тварин .

На щастя, останнім часом в Україні з'явилося безліч волонтерів, які займаються цією проблемою. І взагалі, все більше людей звертають увагу на те, що діється навколо, починають дивитися далі свого носа. Якщо ми продовжимо в тому ж дусі - будемо і далі популяризувати важливі теми в масах, змінимо свій спосіб життя не тільки на словах, а й на ділі (коли вас ніхто не бачить і не чує), - зміни не змусять себе чекати.

Після мітингу (4 квітня, в Запоріжжі) на підтримку законопроекту №5119 / 1 про введення гуманного ставлення до тварин, Верховна Рада прийняла законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо впровадження гуманного ставлення до тварин). За таке рішення проголосували 243 народних депутата.

На акцію, яка посприяла такому рішенню влади, прийшли небайдужі громадяни міста, представники «зоозахисту» і «Правого сектора» з вимогами якнайшвидше прийняти відповідний законопроект і забезпечити захист тварин.

На акцію, яка посприяла такому рішенню влади, прийшли небайдужі громадяни міста, представники «зоозахисту» і «Правого сектора» з вимогами якнайшвидше прийняти відповідний законопроект і забезпечити захист тварин

Згідно з пояснювальною запискою, документ спрямований на посилення адміністративної та кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами, їх мордування, а також нацьковування тварин одна на одну, їх вбивство, пропаганду цього негативного явища в суспільстві.

Відповідно до закону жорстоке поводження з тваринами , Їх мордування або вчинення інших дій, які призвели до їх мук або каліцтва, може спричинити штраф від 3 400 грн. до 8 500 грн. (Раніше навіть тортури, які привели до смерті тварини, передбачали штраф до 340 грн).

Крім того, знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів, а також нацьковування зазначених тварин одна на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, можуть привести до арешту на термін до 6 місяців або обмеження волі на термін до 3 років.

А якщо те ж саме зробили в присутності малолітнього, покарання передбачає обмеження або позбавлення волі від 3 до 5 років.

Знущання над тваринами, вчинені з особливою жорстокістю, або якщо вони призвели до каліцтва чи загибелі, або вчинені групою осіб, тягнуть позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Знущання над тваринами, вчинені з особливою жорстокістю, або якщо вони призвели до каліцтва чи загибелі, або вчинені групою осіб, тягнуть позбавлення волі на термін від 5 до 8 років

Будемо вірити, що за дотриманням закону будуть ретельно стежити і з часом жодна тварина без крові не буде піддаватися жорстокому поводженню. А в наших силах зробити так, щоб цих бездомних тварин не стало і зовсім - для цього потрібно не йти в магазин за новим цуценям для дитини, а відправлятися в притулок.

А в наших силах зробити так, щоб цих бездомних тварин не стало і зовсім - для цього потрібно не йти в магазин за новим цуценям для дитини, а відправлятися в притулок

Ми вже розповідали, як правильно вибрати СВОЮ собаку , Але головне правило - відчувати серцем. Адже ви шукайте не аксесуар, а друга. А ваш друг чекає вас в притулку і мріє про свій будинок. Повірте, вихованець відплатить вам нескінченної вдячністю, вірністю і любов'ю.

Де в Києві можна залишити собаку або знайти чотирилапого друга?

Притулок для бездомних тварин «Сіріус»

Притулок для бездомних тварин «Сіріус»

Київський притулок для бездомних тварин потребує вашої допомоги. Більшість приватних спонсорів, на яких притулок покладався раніше, відмовилися допомагати: хтось виїхав з країни, у кого-то більше немає такої можливості, хто переорієнтувався на допомогу в АТО. Зводити кінці з кінцями стало зовсім неможливо.

Зводити кінці з кінцями стало зовсім неможливо

Щомісячне утримання однієї тварини обходиться притулку в 350 грн. Засновники «Сіріуса» вже котрий місяць беруть більшість матеріалів і товарів у кредит. Постачальники відмовляються йти на поступки, поки борг не буде погашений. Уже зовсім скоро їм нема на чому і ні з чого буде варити їжу для тварин . Ми просимо про будь-яку допомогу, кожна копійка для притулку дуже важлива!

Нічим оплачувати таку необхідну стерилізацію тварин , лікування хворих собак і котів, адже багато хто потрапляє до притулку постраждалі від жорстокості людей.

Якщо ваще серце відгукнулася на прохання притулку, допомогти можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 4149625814005953 (Мезинова Олександра) або на рахунок:

  • Благодійний фонд "Сіріус"
  • код ЄДРПОУ фонду 21684066
  • р / с 26006000315750
  • банк ПАТ "Універсал Банк" Київ, Україна
  • МФО банку 322001
  • Призначення платежу: благодійна допомога

Благодійний фонд Сіріус   код ЄДРПОУ фонду 21684066   р / с 26006000315750   банк ПАТ Універсал Банк Київ, Україна   МФО банку 322001   Призначення платежу: благодійна допомога

Також ви можете усиновити вихованця з притулку, або приїхати на територію «Сіріуса», щоб погодувати тварин.

Контакти:

  • +38 050 424 23 00
  • с. Федорівка, Київська область, c 9.00 до 18.00
  • [email protected]

Притулок для тварин у Києві Gaia

Притулок для тварин у Києві Gaia

Це команда волонтерів, які допомагають тваринам. Це не багаті, безробітні люди, вони не отримують ніякої допомоги від уряду, їм ніхто не платить за їх діяльність. Вони просто небайдужі до проблеми нещасливих котів і собак.

Не маючи феноменальних можливостей, вони робимо все, що можуть: стерилізують, лікують і містять бездомних тварин до тих пір поки не знайдуть їм родину.

Будь-хто може стати частиною команди Gaia і робити те, на що вистачає сил і часу. Діти з радістю вітають нових волонтерів і з вдячністю приймають пожертви. Приєднуйтесь, разом ми врятуємо більше бездомних котів і собак!

Гроші можна перевести на картку або передати особисто. Всі звіти надані на сайті в ВКонтакте.

  • Картка Притулку (Кочкіна Анна Леонідівна)
  • Призначення платежу - Вказати номер картки: Приват Банк № 51687556 2506 8321
  • Контактний телефон: + 38067-656-84-33 або + 38063-329-75-61 Анна

Happy Paw

Happy Paw

Фонд дозволяє не тільки всиновлювати бездомних тварин, але і оформляти опіку, в тому випадку, якщо забрати до себе вихованця немає можливості. Також, Happy Paw допомагають знайти загублених дітей і проводять уроки доброти, щоб виховувати гуманне суспільство. Ознайомлюється з діяльністю притулку і підтримуйте хлопців в такому прекрасному справі.

Контакти:

Київське міське товариство захисту тварин

Київське міське товариство захисту тварин

Притулок знаходиться в Гостомелі та проживає в ньому близько 700 тварин.

Контакти: керівник Серпінська Ася Вільгельмівна +380 97 564 5907

Притулок для тварин «Велике серце милосердя»

Притулок для тварин «Велике серце милосердя»

Якщо Ви любите тварин - притулок «Велике серце» для Вас. Адже таких чудових собак Ви ніде не купите! Але Ви можете просто так взяти їх з притулку.

Цуценята та дорослі, маленькі диванні і великі охоронці з басистим гавкотом. Ви напевно знайдете іменного того вихованця, якого шукаєте!

Якщо ви захочете допомогти притулку для бездомних тварин, реквізити:

Благодійний фонд "Велике Серце Милосердя" ЄДРПОУ 38453460 р / c 26004056200950 в ПАТ КБ "ПриватБанк", МФО 380269. Призначення платежу: Благодійна допомога на статутну діяльність *

Якщо ви захочете самостійно придбати щось для тварин, притулок потребує:

  • Сухий корм: в притулку використовується корм марки Perrymix, але Ви також можете допомогти кормом іншої марки;
  • Повідці, нашийники, ланцюжки, рулетки;
  • Миски (металеві);
  • Медикаменти: глистогінні засоби, вітаміни (кальцій, Бреверс), Санодерм, Чеми-спрей, перекис водню / хлоргексидин; ватні тампони, бинти, засоби для чищення вух, кошти від бліх і кліщів.
  • Речі для господарських робіт: одноразові рукавички, мітли, відра.
  • Сіно.

Сіно

Контакти:

  • Київ, Велика Васильківська 97, офіс 14
  • +380934970450, +380992766873
  • [email protected]

Незалежне об'єднання міні-притулків «ГНОМ»

Незалежне об'єднання міні-притулків «ГНОМ»

Від організаторів притулку: «Здрастуйте. Мене звати Лілія. Я і моя сім'я тримаємо невеликий притулок домашнього типу з 2006 року. Коли в двокімнатній міській квартирі тварин стало більше, ніж людей, мій чоловік пожартував, що замість таблички на двері Квартира №1 вже цілком можна повісити табличку Вольєр №1 ... табличку вішати не стали, квартиру змінили на будинок і наше собаче-котяче царство було названо саме так: Вольєр №1.

табличку вішати не стали, квартиру змінили на будинок і наше собаче-котяче царство було названо саме так: Вольєр №1

За останні п'ять років більше шестисот тварин були підібрані, проліковані та прибудовані. Ми дуже переживаємо за наших підопічних і не розкидаємося ними. Ми робимо для них максимально можливе: лікуємо (при необхідності), відновлюємо, вакцинуємо, обробляємо від паразитів, даємо повноцінне харчування і пристойні умови утримання. Але все одно вони залишаються, якщо не бездомними, то безхазяйними .... »

»

Собак хлопці забирають найчастіше з вулиці, з покинутих будинків або об'єктів, а іноді і від самих господарів, які бажають позбутися собаки. Ці собаки найчастіше потрапляють до них з проблемами по здоров'ю, а часом поранені і виснажені. Деякі з них жили в квартирах, але частіше це собаки з приватних будинків. Волонтери намагаються максимально адаптувати тварину, перш, ніж передати собаку в нову сім'ю. При знайомстві з собакою в обов'язковому порядку вам розкажуть про всі нюанси її здоров'я і особливості поведінки. Власники притулку нічого не приховують: вони зацікавлені, щоб Ваш новий улюбленець максимально «вписався» в ваш будинок і сім'ю.

Власники притулку нічого не приховують: вони зацікавлені, щоб Ваш новий улюбленець максимально «вписався» в ваш будинок і сім'ю

Допомогти фінансово: на карту Приватбанк 5168 7423 2479 4779

Допомогти матеріалами: якщо у Вас є непотрібна амуніція, лежаки, корми, обробки від паразитів, іграшки, миски і щось ще, що зазвичай буває потрібним для утримання собак - притулок буде вдячний за Вашу допомогу. Так само притулку постійно потрібні одноразові пелюшки, вовняні ковдри, старе постільна білизна / рушники.

Де в Києві можна залишити собаку або знайти чотирилапого друга?